Pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeet Tältä sivulta löydät kaikki VB:n pitkävetovihjeet, joita julkaisemme useita päivittäin. Suomalaisten suosikkivedonlyöntimuoto on edelleen pitkäveto. Vihjeet ja vinkit pitkävetoon sekä muut vetovihjeet löydät kattavasti sivustoltamme, aina ilmaiseksi. Tee oma veikkaus ja hyödynnä vihjeitämme, mutta perehdy aina ensin kohteeseen huolella!Pitkäveto on ollut pitkään Suomen suosituin vedonlyöntimuoto. Lue eri lajeihin erikoistuneiden vinkkaajien laadukkaat pitkävetovihjeet kuumimpiin kohteisiin ja tee omat johtopäätöksesi niiden perusteella. ]Vihjeet soveltuvat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Suosituimpia sarjoja asettaa vetoja ovat Valioliiga, NHL ja Liiga. Tärkeisiin urheulutapahtumiin kuten tuleviin Jääkiekon U20 , sekä Jalkapallon MM-kisoihin vinkki- toimituksemme jakaa päivittäiset ennakot!
Urheilun kattavaan tapahtumakalenteri pääset täältä.

Päivän pitkävetovihjeet & vetovihjeet


Päivän Pitkäveto vuoden jokaiselle päivälle! Olemme koonneet vinkkien yhteyteen parhaat kertoimet netin luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta helpottamaan omaa urakkaasi vedonlyönnin parissa. Lisäksi vihjaajiemme määrää on lisätty, jotta saamme katettua kaikki suosituimmat veikkauslajit, sarjat, liigat ja ottelut. Katso alta kaikki uusimmat veikkausvihjeet avoinna olevista kohteista.

Mikäli joku sinulle tärkeä laji tai tietty sarja puuttuu vinkkilistoiltamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteella [email protected] ja teemme parhaamme, että kyseinen sarja tai laji löytyisi jatkossa listoiltamme.

Lisää vihjeitäVetovihjeet - Tuoreeltaan joka lajiin


Veikkausbonukset tarjoaa päivän kuumimmat veikkausvinkit lähes kaikkiin mahdollisiin lajeihin maailmanlaajuisesti. Sivuiltamme löydät kattavasti vinkkejä suosituimpiin joukkue- ja yksilölajeihin ja näiden tapahtumiin, unohtamatta eSportsia ja harvinaisempia politiikka- ja viihdevedonlyönnin kohteita. Ulkomaisten huippukohteiden ohella olemme näkyvästi kattamassa tietysti myös kotimaan urheilutapahtumat. Oli kyseessä sitten maajoukkuetason ottelu tai kotimainen sarjaottelu, vinkit löydät meiltä.

Aina kun vedonlyöntivihjeen kohde on pelattu ja vihje lopulta rauennut, vihjeen tekijä merkitsee lopputuloksen perusteella vihjeeseen aina Osuma- tai Huti-merkinnän. Näin pystyt seuraamaan vihjekohtaisesti, miten kyseisessä vihjeessä kävi ja osuiko vinkkimme oikeaan!

Veikkausbonukset on aina mukana myös isoimmissa urheilutapahtumissa ja urheilun arvokisoissa. Vihjeet pyritään saamaan eetteriin niin tuoreeltaan kuin mahdollista, jolloin vähennetään lopullisiin kertoimiin vaikuttavia tekijöitä.

Alla suosituimpia lajikohtaisia vihjeitä sivustollamme:

Parhaimmat ja tuoreimmat vihjeet


Veikkausbonukset tarjoaa päivittäin ilmaiset pitkävetovihjeet, runsaslukuisemmin kuin mikään muu kotimainen sivusto. Täältä löydät ajantasaisimmat ja ammattimaisimmat veikkausvinkit ja pelivihjeet 1X2 kohteisiin.

Johtavana vedonlyöntiportaalina saamme julkaisujamme varten varteenotettavimmat tarjoukset ja kampanjatarjoukset vedonlyöntifirmoilta. Siten jokaisessa vihjeessä on mukana markkinoiden sen hetken parhaat tarjoukset ja kertoimet kyseiseen kohteeseen. Skaala on todellakin Suomen laajinta luokkaa - suosittelemmekin vierailemaan sivuillamme usein ja tarkastamaan uusimmat vihjeet tarjouksineen vedonlyöntiin.

Pitkävetovihjeet myös Facebookissa

Vihjeitä kirjottaa suuri joukko kunkin lajin asiantuntijoita ja vedonlyönnin ammattilaisia. Vinkeistä voi käydä myös keskustelua Facebookin Pitkävetovihjeet -ryhmässä kirjoittajien ja muiden vedonlyöjien kanssa. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä ja haluat liittyä keskusteluun tai vaikka vain seurata sitä, kannattaa liittyä ryhmään.
Tältä näyttävät pitkävetovihjeiden tekijämme!Vetovihjeet - Mistä kaikesta voit lyödä vetoa?

Niin Suomessa kuin maailmalla suosituin vedonlyöntimuoto on lyödä vetoa ottelun voittajasta. Pitkäveto on perinteisesti tarkoittanut 1X2-vetoja, jossa 1 vastaa kotivoittoa, X tasapeliä ja 2 vierasvoittoa. Vuosien saatossa kohdevalikoima on laajentunut: nykyään voit lyödä vetoa esimerkiksi tasoituksella tai Draw No Bet -vetona sekä lyödä vetoa vaikkapa maalintekijöista ja jalkapallossa korteista, kulmista ja niin edelleen.

Asiantuntijamme laativat pitkävetovihjeet vankalla urheilu- ja vedonlyöntikokemuksella ja käyttävät kyseessä olevien joukkueiden ja pelaajien tilastoja ja kuntopuntareita niissä hyväkseen.

Varsinaisen pitkävedon kylkeen on muodostunut ajan saatossa myös paljon muita vedonlyöntimuotoja, kuten piste- ja maalimäärien yli/alle-vetoja sekä tasoitusvetoja. Näissä vetomuodoissa lyödään vetoa yksittäisestä tapahtumasta kuten esimerkiksi siitä, tehdäänkö ottelussa yli tai alle x.5 maalia.

Veikkaus onkin erittäin monipuolista nykyään, suosittelemme tutustumaan kunkin kohteen runsaaseen kohdetarjontaan niin pre-match kuin livevedonlyönnin osalta.

Pitkävetokertoimet ja niiden merkitys

VB:n vetovihjeet perustuvat rajakertoimiin. Pyrimme poimimaan nimenomaan vinkeiksi nimenomaan ylikertoimia. Pitkävetovinkit on aina suunnattu pelisivustoille, jotka ovat luotettavia ja toimivia juuri suomalaisille pelaajille. Iso osa voitollista pelaamista on parhaiden kertoimien löytäminen ja niiden käyttäminen.

Vertailun vuoksi listaamme sinulle yleensä useammankin korkeimman kertoimen, jotka olemme löytäneet luotettavilta bookereilta. Viime kädessä päätös on sinun! Suosittelemme pitämään pelitilin aktiivisena useammalla vedonlyöntisivustolla parhaiden kertoimien käyttämiseksi, mutta toki voit pelata aina kohteet myös luottosivustollasi. Listaamme myös kaikki kokeilemisen arvoiset uudet vedonlyöntisivut 2022.
Ylikertoimet kannattaa hyödyntää heti ennen kuin ne laskevat!Vedonlyöjän muistilista:
 • Vertaa viime hetken kertoimia
 • Havaitse ylikertoimet
 • Laske todennäköisyyksiä pelikohteille
 • Pelaa aina parhaimmilla kertoimilla

Pelaamme itse vihjeemme aina ulkomaisilla vedonlyöntitoimistoilla, sillä niissä on lähes poikkeuksetta parhaat kertoimet. Kaikki sivustomme pitkävetovinkit tähtäävät siihen, että ne tuottavat pitkässä juoksussa mahdollisimman korkean palautusprosentin pelaajillemme. Myös vuonna 2021 vihjeemme olivat voitollisia!

Parhaat pitkävetovihjeet - Mistä ne erottaa?


Mitkä seikat tekevät sitten ne parhaat pitkävetovihjeet? VB:n vihjeet ovat lukijoillemme täysin ilmaisia ja vapaasti hyödynnettävissä. Haluamme tarjota netin parhaat vinkit ilmaiseksi joka päivä!

Paras pitkävetovihje vedonlyöjälle tarjoaa kattavasti tiettyyn kohteeseen tuoreeltaan päivitettyä taustatietoa ja tilastotietoa, joka vähentävät satunnaisiin arvauksiin nojautuvaa pelipäätöstä. Tietoon ja ammattitaitoon pohjautuvat analyysit parantavat ratkaisevasti vedon onnistumisen todennäköisyyttä. Varmoja vihjeitä ei ole olemassakaan – varianssi on urheilun ja vedonlyönnin suola!

Pitkävetovihjeistä on eniten hyötyä, kun olet pelaajana tehnyt ensin nämä asiat:

 • Perusta oma, erillinen pelikassa
 • Opettele oma pitkävetoon sopiva panostusasteikko
 • Pelaa sarjoja ja kohteita jotka tunnet
 • Älä ylireagoi
 • Vertaile kohteen kertoimia
 • Tee omia arvioita ja vertaa niitä muihin arvioihin
 • Pelaa mieluiten vain singlejä tai ylikertoimia
 • Pelaa harkitustki komboja ja tuplakohteita

Parhaiten hyödyt ilmaisista veikkausvihjeistä kun olet tehnyt ensin omat pohjatyöt kohdetta ajatellen. Tämän jälkeen voit verrata vihjeen vetoehdotuksia omiin ajatuksiisi ja tehdä tästä omat johtopäätöksesi. Vihjeestä löydät parhaat kertoimet valitsemiimme kohteisiin, mutta korostamme että jokaisesta ottelusta tai tapahtumasta löytyy paljon muutakin pelattavaa.

Oikeasti paras vetovihje on tietysti aina katsojan silmässä. Vihjeistä kannattaa poimia ja peesata ne jutut, jotka ovat sinun mielestäsi parhaita. Parhaat vihjeet ovat mielestämme niitä, mitkä tuovat pitkässä juoksussa voitollisen tuloksen, mutta mitkä myös toisaalta tuovat vedonlyöjille lisäarvoa pelaamiseen. Lopullisen vetopäätöksen teet sinä itse pelaajana, toivottavasti vinkkimme herättämän ajatuksen tai peli-idean myötävaikutuksella.
Kuntopuntarit ovat hyvä työkalu vedonlyönnissäPyrimme herättämään vedonlyönnin harrastajissa ja miksei ammattilaisissakin ajatuksia sekä uusia tapoja käsitellä uusia lajeja tai yksittäisiä kohteita. Tähän liittyy tiiviisti kattavat arviot otteluista perustuen tilastoihin ja kuntopuntareihin.

Saat päivittäin vetovihjeet eri lajeihin ja sarjoihin. Löydät niin jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, koripallovihjeet ja monet muut vetovihjeet pitkävetoon.
Katso myös muut vetovihjeemme seuraavista linkeistä:Vihjeet urheilulajeittain - 2021 - 1. vuosineljännes


Julkaisimme vuoden 2021 1. vuosineljänneksellä (1.1.2021 – 31.3.2021) sivuillamme yhteensä 495 vedonlyöntivihjettä. Ehdottomasti suosituimpia lajeja olivat jääkiekko sekä jalkapallo. Muun muassa yleisurheilu, baseball sekä Formula 1 jäivät vihjeiden määrässä häntäpäähän mutta tilanne näiden lajien osalta muuttuu reilusti kevät- ja kesäaikana. Myös kotimainen pesäpallo tulee luonnollisesti mukaan tilastoihin.

Pitkävetovihjeet

Muut lajit

 • Snooker 1.9%
 • Lentopalllo 1.9%
 • eSports 1.1%
 • 1X2 Vakioveikkaus 0.7%
 • MMA Kamppailulajit 0.6%
 • F1 Formula 0.6%
 • Yleisurheilu 0.2%
 • Viihdevedot 0.2%
 • Baseball 0.2%


Ilmaiset pitkävetovihjeet


Veikkausbonukset on kuitenkin ylpeä myös omista ilmaisista vihjeisistään. Ilmaiset pitkävetovihjeet ja -tipsit ovat tietysti aina parhaita, sillä ne ovat helposti saatavilla. Nykyään onkin netissä paljon eri sivustoja, mitkä tarjoavat ilmaisia vihjeitä. Hyviä vihjeitä voi etsiä esimerkiksi Googlen hakupalvelun kautta.

Myös monet englanninkieliset sivustot tarjoavat loistavia vihjeitä. Esimerkiksi NBA:n, NFL:n ja NHL:n otteluihin löytyy internetistä hyviä vihjesivustoja ilmaiseksi, mitä voi etsiä myös Googlen kautta. Veikkaus on suosittua ympäri maailmaa, joten luonnollisesti näitä vihjepalveluitakin löytyy maailman joka kolkasta ja internet on niiden etsimiseen oivallinen paikka.

Janin Vinkkicast


Vinkkicast on jalkapalloon ja jääkiekkoon niin kaikkitietäville kuin noviiseillekkin kohdistettu Podcast nimenomaan vedonlyönnillisessä valossa. Jani niputtaa kuulijoille parhaat palat päättyneistä huipputapahtumista ja vinkkaa seuraavan kierroksen kohokohdista.Podcasterista
Jani 42v - Paikallinen jalkapalloromantikko
- Välimeren auringossa jo lähes 15 vuotta paahtunut entinen vedonlyöntijohtaja jonka veri vetää pikkustadioneille etsimään futiskulttuuria. YNWA ja Äijänsuo..
Motto: Jokaisesta ottelusta löytyy aina se yksi veto.

Pitkävetotipsit ja ohjeet aloittelijoille

Kun aloitat pelaamisen, kannattaa tietyt lainalaisuudet olla hallussa. Hyvän pitkävetopelaajan tärkein taito on eittämättä kassanhallinta, mutta myös moneen muuhun yksittäiseen asiaan huomiota kiinnittämällä voi parantaa tuloksiaan huomattavasti.

Varteenotettavia ohejeistuksia aloittelijoille:

 1. Hallitse pelikassa: älä pelaa liian isoilla panoksilla
 2. Pidä kirjaa vedoistasi
 3. Suosi single-vetoja - ei rekkoja
 4. Pelaa aina markkinoiden parhaalla kertoimella
 5. Hyödynnä vedonlyöntibonukset
 6. Pelaa vain otteluita, mitkä tunnet - ei hakuammuntaa!

Olemme rakentaneet sivustollemme myös kattavan vedonlyönti -oppaan, missä voit tutustua vedonlyönnin perusohjeisiin sekä vinkkeihin.

Muita pitkävetovihjeitä eri sivustoilta

Monilta maksullisilta sivustoilta löytyy myös ammattimaisia pelivihjeitä. Suomeksi tällaisia tarjoavat esimerkiksi Jorma Vuoksenmaan ESBC sekä Iltasanomien verkkosivusto. Molemmat ovat kuitenkin siis maksullisia palveluita. Hyviä vihjeitä englanniksi jakaa (ilmaiseksi) muun muassa freeebets.com


Palautusprosenttimme ovat olleet jo pitkään 100% paremmalla puolella ja lajivalikoimamme kattaa lähes kaikki kaikki lajit maastohiihdosta jalkapalloon ja snookerista raveihin. Uskomme että vihjeemme pärjäävät kilpailussa mainiosti myös ulkomaisia ja kotimaisia ammattisivustoja vastaan.


Pitkävetovihjeet - Usein kysytyt kysymykset


+ Mistä parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet?

Pitkävetovihjeitä löytyy todella paljon erilaisista lähteistä. Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet löytyvät usein sivustoilta, jotka julkaisevat rehellisesti osumaprosentit. Veikkausbonukset.com on julkaissut jo vuosia voitollisia vihjeitä ja sivullamme on tarkka laadunvalvonta sekä avoimet palautusprosentit. Kaikki vihjeemme julkaistaan myös "Pitkävetovihjeet" Facebook-ryhmässä kirjoittajan omilla profiileilla mikä kuvastaa VB:n avoimuutta.

+ Millainen on hyvä pitkävetovihje?

Hyvä pitkävetovihje on selkeästi kirjoitettu kokonaisuus jossa ottelun/tapahtuman lopputulosta on pohdittu eri näkökulmia hyödyntäen. Hyvä pitkävetovihje pohjautuu faktoihin ja analyyseihin eikä ole vain ”musta tuntuu” asenteella tehty. Hyvässä pitkävetovihjeessä on esitelty myös useampi kuin yksi sivusto missä veikata vihjettä, jotta veikkaaja voi tehdä kertoimien vertailua.

+ Mistä parhaat pitkäveto kertoimet?

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat luonnollisesti eri kokoisia vedonlyöntikertoimia pitkävetokohteisiin. Veikkausbonusten pitkävetovihjeissä on aina esitelty 5 – 10 eri vedonlyöntisivuston kertoimet vihjatulle kohteelle. Näin voit varmistaa, että pelaat pitkävetoa aina parhaalla mahdollisella kertoimella.

+ Miten veikata voitokkaasti?

Tee oma analyysi kohteesta, jota aiot veikata tai löydä oma veikkauskohde sivustomme pitkävetovihjeiden joukosta. Veikkausbonusten kokonaispalautusprosentti vuonna 2020 oli voitollinen, joten pelaamalla jokaista julkaisemaamme vihjettä on mahdollista veikata voitokkaasti.

+ Voiko pitkävedolla tienata?

Voi tienata. Pitkävetoa veikkaamalla voi tienata suuriakin summia mutta pitää muistaa, että tarjolla ei ole pikavoittoja vaan tienaamisen eteen sanan varsinaisessa merkityksessä pitää tehdä pitkäjänteistä työtä. Veikatessa pitää muistaa: huolehtia omasta pelikassasta, välttää ylilyöntejä, pelata singlekohteita tai ylikertoimia ja pitää mielessä, että varminkaan veto ei aina mene maaliin.Sivu päivitetty: Elo 2022