Pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeet Tältä sivulta löydät kaikki VB:n (Veikkausbonukset) parhaat pitkävetovihjeet. Suomalaisten suosikki vedonlyöntimuoto on edelleen pitkäveto. Vihjeet ja vinkit pitkävetoon, sekä muut vetovihjeet löydät kattavasti sivustoltamme aina ilmaiseksi. Tee oma veikkaus, mutta perehdy aina ensin kohteeseen huolella.Pitkäveto on ollut pitkään Suomen suosituin vedonlyöntimuoto. Lue jokaiselle lajille erikoistuneiden vinkkaajien laadukkaat pitkävetovihjeet kuumimpiin kohteisiin ja tee omat johtopäätökset näiden perusteella. Vihjeet soveltuvat niin vasta-alkajille, kuin kokeneimmillekin pelaajille. Juuri nyt erityisen kuuma peruna vedonlyönnin parissa on Valioliiga!!

Päivän pitkävetovihjeet & vetovihjeet


Päivän Pitkäveto vuoden jokaiselle päivälle! Olemme koonneet vinkkien yhteyteen parhaat kertoimet netin luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta helpottamaan omaa urakkaasi vedonlyönnin parissa. Lisäksi vihjaajiemme määrää on lisätty, jotta saamme katettua kaikki suosituimmat veikkauslajit, sarjat, liigat ja ottelut. Katso alta kaikki uusimmat veikkausvihjeet avoinna olevista kohteista.

Mikäli joku sinulle tärkeä laji tai tietty sarja puuttuu vinkkilistoiltamme, ota rohkeasti yhteyttä ja teemme parhaamme että kyseinen sarja / laji löytyisi jatkossa listoiltamme.

Lisää vihjeitä
Vetovihjeet - Tuoreeltaan joka lajiin


Veikkausbonukset tarjoaa päivän kuumimmat veikkausvinkit lähes kaikkiin mahdollisiin lajeihin maailmanlaajuisesti. Sivuiltamme löydät kattavasti vinkkejä suosituimpiin joukkue- ja yksilölajeihin ja näiden tapahtumiin. Ulkomaisten huippukohteiden ohella olemme näkyvästi kattamassa tietysti myös kotimaan urheilutapahtumat. Oli kyseessä sitten maajoukkuetason ottelu tai kotimainen sarjaottelu, vinkit löydät meiltä.

Aina kun vedonlyöntivihjeen kohde on pelattu ja vihje lopulta rauennut, vihjeen tekijä merkitsee lopputuloksen perusteella vihjeeseen aina Osuma tai Huti merkinnän. Näin pystyt seuraamaan heti vihjekohtaisesti, miten kyseisessä vihjeessä kävi ja osuiko vinkkimme oikeaan! Mikäli peli jostain syystä joudutaan perumaan tai vedonlyöntivihjeen kohde siirretään, merkkausta ei tehdä.

Veikkausbonukset on aina mukana myös isoimmissa urheilutapahtumissa ja urheilun arvokisoissa. Vihjeet pyritään saamaan eetteriin niin tuoreeltaan kuin mahdollista, jolloin vähennetään lopullisiin kertoimiin vaikuttavia tekijöitä.

Alla suosituimpia lajikohtaisia vihjeitä sivustollamme:Parhaimmat ja tuoreimmat vihjeet


Veikkausbonukset tarjoaa päivittäin ilmaiset pitkävetovihjeet, runsaslukuisemmin kuin mikään muu kotimainen sivusto (tavallisesti yli toistakymmentä vinkkiä päivittäin!). Täältä löydät ajantasaisimmat ja ammattimaisimmat veikkausvinkit ja pelivihjeet 1X2 kohteisiin.

Johtavana vedonlyöntiportaalina saamme julkaisujamme varten varteenotettavimmat tarjoukset ja kampanjatarjoukset vedonlyöntitoimittajilta. Siten, jokaisessa vihjeessä on mukana markkinoiden sen hetken parhaat tarjoukset sekä kertoimet kyseiseen kohteeseen. Skaala on todellakin Suomen laajinta luokkaa - suosittelemmekin vierailemaan sivuillamme usein ja tarkastamaan uusimmat vihjeet tarjouksineen vedonlyöntiin.

Pitkävetovihjeet myös Facebookissa

Vihjeitä kirjottaa suuri joukko kunkin lajin asiantuntijoita ja vedonlyönnin ammattilaisia. Vinkeistä voi käydä myös keskustelua Facebookin Pitkävetovihjeet -ryhmässä kirjoittajien ja muiden vedonlyöjien kanssa. Jos olet kiinnostunut vedonlyönnistä ja haluat liittyä keskusteluun tai vaikka vain seurata sitä, kannattaa liittyä ryhmään.
Tältä näyttävät pitkävetovihjeiden tekijämme!

Vetovihjeet - Mistä kaikesta voit lyödä vetoa?

Suomessa pitkäveto eli ottelun tuloksesta eli merkistä lyötävä veto on yksittäisistä vedonlyöntipeleistä suosituin. Pitkäveto on perinteisesti tarkoittanut 1x2-vetoja eli kotivoitto-tasapeli-vierasvoitto. Myös otteluveto on saanut uusia muotoja perinteisen pitkävedon rinnalle, nyt voit lyödä ottelusta vetoa mm. tasoitusvedon avulla ja tässäkin vetomuodossa on tarjolla lähes poikkeuksetta kolme mahdollista lopputulosta pitkävedon tapaan.

Asiantuntijamme laativat pitkävetovihjeet vankalla urheilu- ja vedonlyöntikokemuksella ja käyttävät kyseessä olevien joukkueiden ja pelaajien tilastoja ja kuntopuntareita niissä hyväkseen.

Varsinaisen pitkävedon kylkeen on muodostunut ajan saatossa myös paljon muita vedonlyöntimuotoja, kuten piste- ja maalimäärien yli/alle-vetoja sekä tasoitusvetoja. Näissä vetomuodoissa lyödään vetoa yksittäisestä tapahtumasta kuten esimerkiksi siitä tehdäänkö ottelussa yli tai alle x.5 maalia.
eikkaus onkin erittäin monipuolista nykyään, suosittelemme tutustumaan kunkin kohteen runsaaseen kohdetarjontaan niin pre-match kuin livevedonlyönnin osalta.

Pitkävetokertoimet ja niiden merkitys

VB:n pitkävetovinkit perustuvat kerroinlaskentaan. Pyrimme poimimaan nimenomaan ylikertoimia kohteisiin. Pitkävetovinkit ovat aina suunnattu pelisivustoille, jotka ovat luotettavia ja toimivia juuri suomalaisille pelaajille. Iso osa voitollista pelaamista on parhaiden kertoimien löytäminen ja niiden käyttäminen.

Vertailun vuoksi listaamme aina sinulle vähintäänkin kolme korkeinta kerrointa, jotka olemme löytäneet luotettavilta vedonlyöntisivustoilta. Viime kädessä päätös on sinun! Suosittelemme pitämään pelitilin aktiivisena useammalla vedonlyöntisivustolla parhaiden kertoimien käyttämiseksi. Listaamme myös kaikki kokeilemisen arvoiset uudet vedonlyöntisivut 2022.
Ylikertoimet kannattaa hyödyntää heti ennen kuin ne laskevat!

Vedonlyöjän muistilista:
 • Vertaa viime hetken kertoimia
 • Havaitse ylikertoimet
 • Laske todennäköisyyksiä pelikohteille
 • Pelaa aina parhaimmilla kertoimilla
Pelaamme itse vihjeemme aina ulkomaisilla vedonlyöntitoimistoilla, sillä niissä on lähes poikkeuksetta parhaat kertoimet. Kaikki sivustomme pitkävetovinkit tähtäävät siihen, että ne tuottavat pitkässä juoksussa mahdollisimman korkean palautusprosentin pelaajillemme.

Parhaat pitkävetovihjeet - Mistä ne erottaa?


Mitkä seikat tekevät sitten ne parhaat pitkävetovihjeet? VB:n pitkävetovihjeet ovat lukijoillemme täysin ilmaisia ja vapaasti hyödynnettävissä. Haluamme tarjota netin parhaat pitkävetovihjeet ilmaiseksi joka päivä!

Parhaat pitkävetovihjeet ovat tietysti niitä, mitkä ovat ilmaisia ja osuvat aina, heh. Moni sivusto mainostaa, että heiltä löytyy varmat pitkävetovihjeet, mutta sellaista termiä ei tietenkään ole olemassakaan. Varianssi vedonlyönnissä on aina kohtalaisen suuri, eikä mikään ole varma pitkävetokohde.

Paras pitkävetovihje vedonlyöjälle tarjoaa kattavasti tiettyyn kohteeseen tuoreeltaan päivitettyä taustatietoa ja tilastotietoa, joka vähentävät satunnaisiin arvauksiin nojautuvaa pelipäätöstä. Tietoon ja ammattitaitoon pohjautuvat analyysit parantavat ratkaisevasti vedon onnistumisen todennäköisyyttä.

Pitkävetovihjeistä on eniten hyötyä, kun olet pelaajana tehnyt ensin nämä asiat:

 • Perusta oma, erillinen pelikassa
 • Opettele oma, pitkävetoon sopiva panostusasteikko
 • Pelaa sarjoja ja kohteita jotka tunnet
 • Älä ylireagoi
 • Vertaile kohteen kertoimia
 • Tee omia arvioita ja vertaa niitä muihin arvioihin
 • Pelaa mieluiten vain singlejä tai ylikertoimia
 • Pelaa harkitustki komboja ja tuplakohteita

Parhaiten hyödyt ilmaisista veikkausvihjeistä kun olet tehnyt ensin omat pohjatyöt kohdetta ajatellen. Tämän jälkeen voit verrata vihjeen vetoehdotuksia omiin ajatuksiisi ja tehdä tästä omat johtopäätöksesi. Vihjeestä löydät parhaat kertoimet valitsemiimme kohteisiin, mutta korostamme että jokaisesta ottelusta tai tapahtumasta löytyy paljon muutakin pelattavaa.

Oikeasti paras vetovihje on tietysti aina katsojan silmässä. Vihjeistä kannattaa poimia ja peesata ne jutut, mitkä ovat sinun mielestäsi parhaita. Parhaat vihjeet ovat mielestämme niitä, mitkä tuovat pitkässä juoksussa voitollisen tuloksen, mutta mitkä myös toisaalta tuovat vedonlyöjille lisäarvoa pelaamiseen. Lopullisen vetopäätöksen teet sinä itse pelaajana, toivottavasti vinkkimme herättämän ajatuksen tai peli-idean myötävaikutuksella.
Kuntopuntarit ovat hyvä työkalu vedonlyönnissäPyrimme herättämään vedonlyönnin harrastajissa ja miksei ammattilaisissakin ajatuksia sekä uusia tapoja käsitellä uusia lajeja tai yksittäisiä kohteita. Tähän liittyy tiiviisti kattavat arviot otteluista perustuen tilastoihin ja kuntopuntareihin.

Saat päivittäin vetovihjeet pitkävetoon eri lajeihin ja sarjoihin. Löydät niin jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, koripallovihjeet ja monet muut vetovihjeet pitkävetoon.
Katso myös muut vetovihjeemme seuraavista linkeistä:


Vihjeet urheilulajeittain - 2021 - 1. vuosineljännes


Julkaisimme vuoden 2021 1. vuosineljänneksellä (1.1.2021 – 31.3.2021) sivuillamme yhteensä 495 vedonlyöntivihjettä. Ehdottomasti suosituimpia lajeja olivat jääkiekko sekä jalkapallo. Muun muassa yleisurheilu, baseball sekä Formula 1 jäivät vihjeiden määrässä häntäpäähän mutta tilanne näiden lajien osalta muuttuu reilusti kevät- ja kesäaikana. Myös kotimainen pesäpallo tulee luonnollisesti mukaan tilastoihin.

Pitkävetovihjeet

Muut lajit

 • Snooker 1.9%
 • Lentopalllo 1.9%
 • eSports 1.1%
 • 1X2 Vakioveikkaus 0.7%
 • MMA Kamppailulajit 0.6%
 • F1 Formula 0.6%
 • Yleisurheilu 0.2%
 • Viihdevedot 0.2%
 • Baseball 0.2%

Ilmaiset pitkävetovihjeet


Ilmaiset pitkävetovihjeet ja pitkäveto tipsit ovat tietysti aina parhaita, sillä ne ovat helposti saatavilla. Nykyään onkin netissä paljon eri sivustoja, mitkä tarjoavat ilmaisia vihjeitä. Hyviä vihjeitä voi etsiä esimerkiksi Googlen hakupalvelun kautta.

Myös monet englanninkieliset sivustot tarjoavat loistavia vihjeitä. Esimerkiksi NBA:n, NFL:n ja NHL:n otteluihin löytyy internetistä hyviä vihjesivustoja ilmaiseksi, mitä voi etsiä myös Googlen kautta. Veikkaus on suosittua ympäri maailmaa, joten luonnollisesti näitä vihjepalveluitakin löytyy maailman joka kolkasta ja internet on niiden etsimiseen oivallinen paikka.


Muita pitkävetovihjeitä eri sivustoilta

Monilta maksullisilta sivustoilta löytyy myös ammattimaisia pelivihjeitä. Suomeksi tällaisia tarjoavat esimerkiksi Jorma Vuoksenmaan ESBC sekä Iltasanomien verkkosivusto. Molemmat ovat kuitenkin siis maksullisia palveluita. Hyviä vihjeitä englanniksi jakaa (ilmaiseksi) muun muassa freeebets.comVeikkausbonukset on kuitenkin ylpeä myös omista ilmaisista vihjeisistään. Palautusprosenttimme ovat olleet jo pitkään 100% paremmalla puolella ja lajivalikoimamme kattaa lähes kaikki kaikki lajit maastohiihdosta jalkapalloon ja snookerista raveihin. Uskomme että vihjeemme pärjäävät kilpailussa mainiosti myös ulkomaisia ja kotimaisia ammattisivustoja vastaan.

Pitkävetotipsit ja ohjeet aloittelijoille

Kun aloitat pitkävedon pelaamisen, kannattaa tietyt lainalaisuudet olla hallussa. Hyvän pitkävetopelaajan tärkein taito on eittämättä kassanhallinta, mutta myös moneen muuhun yksittäiseen asiaan huomiota kiinnittämällä voi parantaa tuloksiaan huomattavasti.

Pitkävetovihjeet aloittelijoille:

 1. Hallitse pelikassa: älä pelaa liian isoilla panoksilla
 2. Pidä kirjaa vedoistasi
 3. Suosi single-vetoja - ei rekkoja
 4. Pelaa aina markkinoiden parhaalla kertoimella
 5. Hyödynnä vedonlyöntibonukset
 6. Pelaa vain otteluita, mitkä tunnet - ei hakuammuntaa!

Olemme rakentaneet sivustollemme myös kattavan vedonlyönti -oppaan, missä voit tutustua vedonlyönnin perusohjeisiin sekä vinkkeihin.

Pitkävetovihjeet - Usein kysytyt kysymykset


+ Mistä parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet?

Pitkävetovihjeitä löytyy todella paljon erilaisista lähteistä. Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet löytyvät usein sivustoilta, jotka julkaisevat rehellisesti osumaprosentit. Veikkausbonukset.com on julkaissut jo vuosia voitollisia vihjeitä ja sivullamme on tarkka laadunvalvonta sekä avoimet palautusprosentit. Kaikki vihjeemme julkaistaan myös "Pitkävetovihjeet" Facebook-ryhmässä kirjoittajan omilla profiileilla mikä kuvastaa VB:n avoimuutta.

+ Millainen on hyvä pitkävetovihje?

Hyvä pitkävetovihje on selkeästi kirjoitettu kokonaisuus jossa ottelun/tapahtuman lopputulosta on pohdittu eri näkökulmia hyödyntäen. Hyvä pitkävetovihje pohjautuu faktoihin ja analyyseihin eikä ole vain ”musta tuntuu” asenteella tehty. Hyvässä pitkävetovihjeessä on esitelty myös useampi kuin yksi sivusto missä veikata vihjettä, jotta veikkaaja voi tehdä kertoimien vertailua.

+ Mistä parhaat pitkäveto kertoimet?

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat luonnollisesti eri kokoisia vedonlyöntikertoimia pitkävetokohteisiin. Veikkausbonusten pitkävetovihjeissä on aina esitelty 5 – 10 eri vedonlyöntisivuston kertoimet vihjatulle kohteelle. Näin voit varmistaa, että pelaat pitkävetoa aina parhaalla mahdollisella kertoimella.

+ Miten veikata voitokkaasti?

Tee oma analyysi kohteesta, jota aiot veikata tai löydä oma veikkauskohde sivustomme pitkävetovihjeiden joukosta. Veikkausbonusten kokonaispalautusprosentti vuonna 2020 oli voitollinen, joten pelaamalla jokaista julkaisemaamme vihjettä on mahdollista veikata voitokkaasti.

+ Voiko pitkävedolla tienata?

Voi tienata. Pitkävetoa veikkaamalla voi tienata suuriakin summia mutta pitää muistaa, että tarjolla ei ole pikavoittoja vaan tienaamisen eteen sanan varsinaisessa merkityksessä pitää tehdä pitkäjänteistä työtä. Veikatessa pitää muistaa: huolehtia omasta pelikassasta, välttää ylilyöntejä, pelata singlekohteita tai ylikertoimia ja pitää mielessä, että varminkaan veto ei aina mene maaliin.Sivu päivitetty: Touko 2022