Pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeet Tältä sivulta löydät kaikki VB:n pitkävetovihjeet, joita julkaisemme useita päivittäin. Suomalaisten suosikkivedonlyöntimuoto on edelleen pitkäveto. Vihjeet ja vinkit pitkävetoon sekä muut vetovihjeet löydät kattavasti sivustoltamme, aina ilmaiseksi. Tee oma veikkaus ja hyödynnä vihjeitämme, mutta perehdy aina ensin kohteeseen huolella!Pitkäveto on ollut pitkään Suomen suosituin vedonlyöntimuoto. Lue eri lajeihin erikoistuneiden vinkkaajien laadukkaat pitkävetovihjeet kuumimpiin kohteisiin ja tee omat johtopäätöksesi niiden perusteella. ]Vihjeet soveltuvat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Suosituimpia sarjoja asettaa vetoja ovat Valioliiga, NHL ja Liiga. Tärkeisiin urheulutapahtumiin kuten tuleviin Jääkiekon U20 , sekä Jalkapallon MM-kisoihin vinkki- toimituksemme jakaa päivittäiset ennakot!
Urheilun kattavaan tapahtumakalenteri pääset täältä.

Päivän pitkävetovihjeet & vetovihjeet


Päivän Pitkäveto vuoden jokaiselle päivälle! Olemme koonneet vinkkien yhteyteen parhaat kertoimet netin luotettavimmilta vedonlyöntisivustoilta helpottamaan omaa urakkaasi vedonlyönnin parissa. Lisäksi vihjaajiemme määrää on lisätty, jotta saamme katettua kaikki suosituimmat veikkauslajit, sarjat, liigat ja ottelut. Katso alta kaikki uusimmat veikkausvihjeet avoinna olevista kohteista.

Mikäli joku sinulle tärkeä laji tai tietty sarja puuttuu vinkkilistoiltamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteella [email protected] ja teemme parhaamme, että kyseinen sarja tai laji löytyisi jatkossa listoiltamme.

Lisää vihjeitä