Ykkönen: AC Kajaani - FC Haka

Julkaistu: 08.06.2019 18:29


Ykkönen: AC Kajaani - FC Haka
Ykkönen | AC Kajaani - FC Haka | 18:30
Futiksen kansainvälisen ikkunan ollessa kukkeimmillaan pelataan kotimaassa myös alasarjoja. Sunnuntaina on tarjolla erinomaisen mielenkiintoinen ottelu Kajaanin Liikuntapuistosta. Sekavassa tilassa oleva isäntäjoukkue AC Kajaani isännöi uusvanhan päävalmentajan Mika Lumijärven johdolla sarjan kuuminta joukkuetta FC Hakaa.

AC Kajaanin alkukausi on ollut varsin synkkä. Sijoitus on Ykkösen hännillä, seitsemästä ottelusta on kasassa vain neljä pinnaa. Ensimmäisenä heikosta startista maksoi työpaikallaan päävalmentaja Ari Koski. Tilalle tuli kovinkin tuttu mies, kun ACK:n Ykköseen nostanut Mika Lumijärvi tarttui jälleen kerran haasteeseen. Mielenkiintoista kuviossa on, että Koski korvasi lokakuussa juuri Lumijärven ja joukkue säilyikin sarjassa.

Jos valmentajaosastolla pyörii kovin pieni piiri, joukkueen kokoonpanosta ei voi sanoa samaa. "Omat pojat" -projekti on ollut Kainuussa muotia puheiden tasolla jo pitemmän aikaa, mutta kentällä häärii silti jälleen kerran melko vahvasti tuontipitoinen joukkue. Sanotaan ACK:n nykytilanteesta vääräleukojen keskuudessa mitä tahansa, pelillisesti joukkue ei kuitenkaan ole ollut läheskään niin huono alkukaudesta mitä sarjataulukko väittää.

ACK:n ongelma on ollut alkukaudesta lähinnä maalipaikkojen luominen. Lumijärven futis ei tunnetusti jää ainakaan paikoista kiinni, mikä on pitemmän päälle viihdyttävää mutta mahdollisesti tuhoisaa. Lyhyemmällä sihdillä ihan peruslaadukas joukkue voi kuitenkin syttyä aiempaa paremmalla tavalla. Tästä nähtiin viitteitä sunnuntain vierasmatsissa TPV:tä vastaan.

Haka on Ykkösen paras joukkue juuri nyt, mutta silti vieraat on arvioitu turhan suureksi suosikiksi sunnuntain matsiin. ACK ei ole materiaaliltaan huono nippu ja valmentajan vaihto antaa ainakin lyhytaikaista buustia tekemiseen. Vaikea tässä on vieraita nähdä selvästi päälle 50% vierassuosikkina.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

AC Kajaani +0.5 @2.14

888sport - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan