Italia Serie A: AC Milan - Cagliari

Julkaistu: 09.02.2019 14:41


Italia Serie A: AC Milan - Cagliari
Italia Serie A | AC Milan - Cagliari | 21:30
Sunnuntaina Seria A:ssa AC Milan saa vieraakseen Cagliarin San Sirolla.

AC Milan kamppailee tiukasti vielä Mestarien liigaan oikeuttavista sarjapaikoista Serie A:ssa ja joukkue löytyy 22 pelatun kierroksen jälkeen sijalta kuusi, vain kaksi pistettä perässä neljäntenä olevaa AS Romaa ja neljä pistettä perässä kolmantena olevaa Interiä. AC Milan on 11 kotipelistään voittanut kuusi, pelannut kolmesti tasan ja hävinnyt kahdesti, maalieron ollessa 16:12. Milanin vuosi 2019 on startannut komeasti, sillä joukkue ei ole vuoden vaihtumisen jälkeen hävinnyt kuin Juventukselle Italian Super Cupissa. Etenkin Genoasta tammikuussa hankittu 23-vuotias puolalaiskärki Krzysztof Piatek on ollut viimeisissä kahdessa ottelussaan aivan liekeissä ja nuorukaiselta on lupa odottaa paljon myös loppukauden osalta.

Vierasjoukkue Cagliari löytyy sen sijaan sarjasta sijalta 15. ja joukkue on 22 ottelustaan voittanut vain neljä kun tasapelejä ja tappioita kumpiakin kertynyt yhdeksän, maalieron ollessa 19:31. Vieraissa Cagliari on ollut Serie A:n kolmanneksi huonoin, voitettuaan 11 ottelustaan ainoastaan yhden, pelattuaan kolmesti tasan ja hävittyään seitsemästi, maalieron ollessa karu 7:21. Lisäksi joukkueen pelivire on ollut suuresti laskusuhdanteessa, sillä joukkueen viimeisimpien viiden ottelun saldona on neljä tappiota ja tasapeli, maalierolla 2:10. Lisäksi joukkueelta sivussa on pitkä liuta avauskokoonpanoon mahtuvia pelaajia.

Historian saatossa AC Milan on voittanut San Sirolla Cagliaria vastaan pelaamastaan 15 keskenäisestä ottelusta 14 ja kerran on päätytty tasatulokseen. Maaliero näissä 15 ottelussa on Milan hyväksi 34:11. Ottaen huomioon tämän hetkisen AC Milanin ja Piatekin huippuvireen, joukkueiden välisen taso- ja materiaalieron sekä San Siron tuoman kotiedun, on kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolle tarjottu 2.28 oiva pelivalinta.

Pelivalintamme:

AC Milan -1.5 @2.28

Nordicbet - Lue arvostelu

2.28

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.28

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.28

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.23

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan