Italia Serie A: AC Milan - Parma

Julkaistu: 02.12.2018 12:57


Italia Serie A: AC Milan - Parma
Italia Serie A | AC Milan - Parma | 13:30
Tänään Italian Serie A:ssa AC Milan pyrkii ottaman ensimmäisen liigavoiton sitten marraskuun ensimmäisen viikon kun joukkue saa vastaansa Parman San Sirolla. Milan on suorittanut Europa-liigassa varsin hyvin tällä kaudella, ja se tulee otteluun, allaan 5-2 voitto Dudelangeesta torstailta. Milan kuitenkin haluaa saada oman kotimaisen liigankin kulkemaan kun he isännöivät Parmaa. Vierasjoukkue Parma on suorittanut tämän kauden Serie A:ssa komeasta ja joukkue löytyykin sijalta kuusi, vain kahden pisteen päästä Milanista.

Italian jättiläiset eivät ole voittaneet ottelua marraskuun ensimmäisen viikon jälkeen, kun he ottivat niukan voiton Udinesesta. Joukkue on marraskuun ensimmäisen viikon jälkeen menettäneet pisteet isännöidessään Juventusta ja pelasivat tasan Lazion vieraana viime viikonloppuna, mikä tarkoittaa, että voitto tänään olisi välttämätön, jotta Gennaro Gatusson miehet pysyvät taistelussa Mestarien liigaan tarjoavista sijoista.

Gatuson odotetaan tekevän muutoksia avauskokoonpanoon, jolla joukkue nappasi 5-2 voiton Dudelangesta. Mateo Musacchio ja Alessio Romagnoli ovat loukkaantuneet ja joukkueen on palattava takaisin kolmen miehen puolustuslinjaan. Ignazio Abate tulee Cristian Zapatan ja Ricardo Rodriguezin rinnalle keskuspuolustukseen, kun taas torstaina avauksessa ollut Stefan Simic aloittaa penkillä. Davide Calabria nappaa oikean laidan puolustuslinjasta. Jose Mauri aloittaa keskikentän keskellä. Tiemoue Bakayoko korvannee loukkaantuneen Lucas Biglian ja ottaa paikan keskikentän oikealta laidalta, Franck Kessien napannee vasemman laidan. Hakan Calhanoglun nappaa vasemman laidan hyökkäyksestä, Suson ollessa oikealla laidalla. Piikissä aloittaa Patrick Cutrone, joka tuuraa Gonzalo Higuainia.

Odotettavissa hyvinkin tiukka ottelu, jossa allekirjoittanut uskoo molempien joukkueiden tekevän maalin, mutta kotivoiton kertoimen ollessa ainoastaan hieman yli 1.50, päätyi alle kirjoittanut kohteeseen "Molemmat joukkueet tekevät maalin", kertoimella 1.82.

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.82

Unibet - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.78

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.78

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan