Riga Masters: Adam Stefanow - Michael White

Julkaistu: 11.06.2019 10:21


Riga Masters: Adam Stefanow - Michael White
Riga Masters | Adam Stefanow - Michael White | 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snooker-kausi 2019-2020 alkoi jo hyvissä ajoin kesäkuun puolella, kun eilen startattiin Latvian Riga Mastersin avauskierroksen ottelut. Edellisestä MM-finaalista on vain reilu kuukausi ja jännittävä uusi kausi on jälleen luvassa.

Adam Stefanow kohtaa Latviassa avauskierroksella Michael Whiten. Whiten viime kausi oli sysimusta, sillä mies voitti ainoastaan neljä ottelua, mikäli Shoot-Out turnausta ei lasketa mukaan. Tappioita tuli todella heikoillekin vastuksille ja peli oli täysin hukassa.

Stefanow pelasi samaten surkean kauden. 25-vuotias puolalainen voitti vain kaksi ottelua koko kaudella. Hämmästyttävää kyllä, toinen voitoista tuli kivikovaa Shaun Murphya vastaan China Openissa kauden lopulla lukemin 6-4. Tämä kertoo hieman puolalaisen iskukyvystä, mutta MM-karsinnat päättyivät kuitenkin tylyyn 10-3 -tappioon Thaimaan Noppon Shaengkhamille.

White on ollut ranking-listalla parhaimmillaan sijalla 15, mikä kertoo olennaisen brittipelaajan tasosta. Ura on kuitenkin viiltävässä laskukiidossa. Kun kausi on aivan alussa, lähdetään tähän otteluun varsin tasaisista merkeistä - oikeastaan aivan kaikki on mahdollista.

Tähän nähden kertoimet ovat aivan liikaa Whiten suuntaan päin ja Stefanowin menestyksistä löytyy pelattavaa. Paras kohde on tasoituspeli +1,5 Stefanow, missä vielä 4-3 freimitappiokin riittää vedon osumiseen.

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Stefanow +1,5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.86

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan