Allsvenskan: AFC Eskilstuna - Kalmar

Julkaistu: 13.07.2019 08:02


Allsvenskan: AFC Eskilstuna - Kalmar
Allsvenskan | AFC Eskilstuna - Kalmar | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Sarjan häntäpään kamppailu, eikä kummankaan kausi ole vakuuttanut millään tapaa. Kalmar on voittanut kaksi ottelua tällä kaudella - Eskilstuna yhden. Tasapelejä Kalmar on pelannut peräti seitsemän – Eskilstuna viisi.

Molemmat joukkueet ovat myös sarjan vähämaalisimpia joukkueita. Hyökkäyspäässä onnistumisia ei meinaa käytännössä tulla millään. 14 kierroksen jälkeen molemmilla on vain 10 tehtyä maalia.

Ei ole siis yllätys, että lähtökohdat ovat todella tasaiset ja todella vähämaaliset. Eskilstuna nauttii ottelussa kotietua ja tähän nähden pitää ihmetellä, miksi kertoimien puolesta Kalmarista on tehty selvähkö suosikki otteluun.

Tasapelin riski ottelussa on suurehko, mutta tästäkin huolimatta Eskilstuna kuuluu näillä kertoimilla pakostakin peleihin.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

1x2: AFC Eskilstuna @3.65

Coolbet - Lue arvostelu

3.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.60

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan