African Cup of Nations: Marokko - Ghana

African Cup of Nations | Marokko - Ghana | 18:00 | 10.1.2022
Kohde sulkeutuu: 10.01.2022 18:00
Marokon vuosi 2021 oli erinomainen. Joukkueen pelaajalistakin kertoo vahvasta porukasta, vahvuuksia on kentän joka puolella.Marokko ja Ghana olivat turnauksen alla molemmat African Cup of Nationsin mestarikertoimissa top kympissä. Marokko oli joukkueista hivenen korkeammalla.

Kummallakin on kova nimilista. Marokon ehkä kirkkain kärki on PSG:n puolustuksen Achraf Hakimi, mutta lähes koko joukkue pelaa Euroopan isoissa liigoissa. Sevillan Bono on veskari ja muita tutumpia pelaajia ovat muun muassa Wolvesin Saiss sekä ex-Southampton, nyt Ranskan Ligue 1:ssä pelaava Boufal.

Ghanan joukkueen tutummat nimet sitten taas ovat Leicesterin Amartey, Arsenalin Partey sekä Crystal Palacen Ayew. Ghanan pelaajat tulevat enemmän ympäri maailmaa, kotimaan liigasta on muutama pelaaja, samaten kuin esimerkiksi Israelin liigasta, Moldovasta sekä USA:n MLS:stä.

Marokko tulee Afrikan turnaukseen melko suoraan FIFA:n Arab cupista, jossa se putosi neljännesfinaaleissa rankkareilla Algerialle. Tämä matsi pelattiin melko tarkkaan kuukausi sitten, mutta silloin joukkueesta puuttuivat Euroopan sarjojen tähtipelaajat.

Aiemmin tänä vuonna pelatuissa African Cup of Nationsin karsintamatseissa Marokko voitti lohkonsa ilman tappioita. Syksyllä pelatuissa MM-karsinnoissa Marokko voitti kaikki kuusi matsiaan maalierolla 20-1.
Ghanan saldo MM-karsinnoissa oli 4-1-1. Ainoa tappio tuli Etelä-Afrikkaa vastaan.

Marokko vaikuttaa vahvalta


Marokon päävalmentajana on bosnialainen Halilhodzic, joka on aikaisemmin valmentanut muun muassa Japanin ja Algerian maajoukkueita. Seurajoukkueiden puolella hän oli vuosituhannen alkupuolella PSG:n managerinakin.
Aikaisemmin mainittujen vakiintuneiden starojen lisäksi mielenkiintoinen nimi Marokon joukkueessa on Barcelonassa mainiosti pelannut nuori Ezzalzouli. Hän on nousemassa Barcan B-joukkueesta ykköseen.
Marokon joukkueella on myös nimekkäistä poissaoloja. Chelsean Hakim Ziyech ei ole ollut joukkueessa sitten viime kesän. Ajaxin puolustuksen Noussair Mazraoui on loukkaantuneena sivussa.

Ghanakin on hakenut maajoukkueensa päävalmentajan itä-Euroopasta. Serbi Rajevac on aikaisemmin ollut hommissa muun muassa Qatarin, Thaimaan ja Algerian maajoukkueissa.


Kertoimet matsiin ovat noin 2.50 – 2.90 – 3.20. Näillä lukemilla Marokon pelaaminen houkuttaa. Sen vuosi 2011 oli todella vakuuttava. Joukkue vaikuttaa vahvalta joka puolella kenttää. Panos on syytä pitää pienenä ennen kuin nähdään, miten homma toimii turnauksessa.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Marokko @2.65

Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.5

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.5

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders