African Cup of Nations: Senegal - Zimbabwe

African Cup of Nations | Senegal - Zimbabwe | 15:00 | 10.1.2022
Kohde sulkeutuu: 10.01.2022 15:00
Senegal vaikuttaa turnauksen alla selvästi Zimbabwea paremmalta. Joukkueen nimilista on vahva, ja pelit ovat sujuneet.
Senegal ei ole koskaan voittanut African Nations Cupia, mutta nyt se on vetomarkkinoiden ykkössuosikki mestariksi. Senegalin avausvastus on Zimbabwe. 2019 turnauksessa Senegal oli kakkonen Algerian jälkeen.
Senegalin joukkue on täynnä eurooppalaisten suurseurojen tähtipelaajia. Ei mikään ihme, että joukkue on nostettu vetomarkkinoilla ykköseksi. Veskarina pelaa Chelsean Edouard Mendy, joka ehdottomasti on yksi pelipaikkansa parhaita koko maailmassa. Kenttäpelaajista voi nostaa esille Napolin puolustajan Kalidou Koulibalyn, PSG:n puolustuksen Abdou Diallon ja Liverpoolin kärjen Sadio Manen.

Senegal on myös ollut mainiossa kunnossa. Viime vuoden kesällä se pääsi Afrikan COSAFA Cupin finaaliin, jossa Etelä-Afrikka oli lopulta rankkareilla parempi. MM-karsinnoissa Senegal voitti kuudesta matsista viisi, yksi meni tasa, ja sillä sai paikan play offseissa.

Zimbabwe on selvästi heikompi porukka. Se ei voittanut MM-karsinnoissa ainuttakaan matsia. Sama tilanne COSAFA Cupissa, neljä matsia saldolla 0-2-2. Joukkueen nimilistasta ei löydy tähtipelaajia. Kadewere pelaa Ranskan Lyonissa, mutta eipä hänelle paljonkaan ole minuutteja tullut. Suurin osa joukkueen pelaajista pelaa Afrikan sarjoissa. Aston Villan Nakamba olisi ollut joukkueen ehdoton tähtipelaaja, mutta hän on loukkaantuneena eikä ole kisoissa mukana ollenkaan.

Tasoitusbetsi Senegalille


Zimbabwe on pelannut yhden treenimatsin juuri Afrikan turnauksen alla. Sudanin kanssa matsi jäi maalittomaksi.

Näiden kahden joukkueen varsinaista voimasuhdetta on hankala arvioida, sen verran kaukana ne ovat nimilistan ja viime aikojen menestyksen puolesta. Hieman kuin Italia kohtaisi EM-kisoissa Liettuan.

Senegalin kisat alkavat hieman koronaongelmien rasittamana. Ainakin Paper Sarr, Nampalys Mendy, Mame Thima sekä nippu johtoportaan väkeä on saanut positiivisen testituloksen. Silti joukkueen ryhmä on selvästi Zimbabwea parempi.


Senegalin voittokerroin on 1.40-paikkeilla, eikä sekään tunnu hankalalta. MM-karsinnoissa Senegal voitti kahdesti Kongon ja Namibian sekä kertaalleen Togon vähintään kahdella maalilla. Sen verran ylivoimaisempi joukkueen nytkin pitäisi olla.
Lähdetään turnauksen suosikin kohdalla liikkeelle -1.5 betsillä, ja katsellaan rauhassa, että mihin tilanne kehittyy. Senegal -1.5 saa kertoimeksi noin 2.25.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Senegal -1.5 @2.28

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.13

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.13

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.13

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders