Allsvenskan: AIK - Elfsborg

Julkaistu: 13.07.2019 07:56


Allsvenskan: AIK - Elfsborg
Allsvenskan | AIK - Elfsborg | 17:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Allsvenskanin koko sarjakauden kaikki ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

AIK pelaa hankalaa jaksoa. Otteluruuhka on kova, eikä peli meinaa toden teolla kulkea. Viidessä edellisessä ottelussa tukholmalaisjoukkue on voittanut vain Kalmarin vieraissa 1-0.

Kovissa kärkiotteluissa joukkue jäi maaleitta Malmöä (0-0) ja Norrköpingiä (0-2) vastaan. Lisäksi AIK pelaa samaan aikaan Mestarien Liigan karsintojakin. Yllätyksellisesti AIK sai taipua ensimmäisessä karsintaottelussa Aramat-Armenialle 2-1 vieraissa.

Tästäkin huolimatta AIK on kuitenkin todella laadukas kotijoukkue ja ennen kaikkea sen äärimmäisen stabiili puolustus tulee olemaan todellinen haaste vieraille. AIK:n ottelusuma vaikuttaa totta kai peliin, mutta kertoimiin se on vaikuttanut nyt liikaa ja tukholmalaisten kertoimet nousevat koko ajan kohisten.

Materiaaliero on suuri AIK:n eduksi, vaikka kierrätyksiä nähtäisiinkin. Kotietu puoltaa edelleen suosikkia ja valtavasti ylöspäin tulleet kotikertoimet otetaan peleihin.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: AIK @1.74

NordicBet - Lue arvostelu

1.74

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.74

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan