Mestarien Liiga: Ajax - Sturm Graz | Tasaista tiedossa?

Julkaistu: 25.07.2018 15:28


Mestarien Liiga: Ajax - Sturm Graz | Tasaista tiedossa?
Mestarien Liiga | Ajax - Sturm Graz | 21:30
Royal Panda Royal Panda
Ajax ja Sturm Graz kohtaavat UCL-karsintojen toisen kierroksen avauspelissä Johan Cruijff Arenalla, Amsterdamissa.

Sekä Hollannin että Itävallan pääsarjat eivät ole vielä alkaneet ja viime kaudella maidensa kakkosiksi sijoittuneet joukkueet ovat hioneet kuntoaan pre-seasonilla perinteisesti harjoituspelien kautta vaihtelevalla menestyksellä.

Ajax pelasi varsin vaatimattoman pre-seasonin, sillä se otti kuudesta harjoituspelistään vain yhden voiton, pelasi kahdesti tasan ja hävisi kolmesti yhteismaalein 11-9.

Joukkue kierrätti perinteiseen tapaan rosteriaan ja sen taistelukärki Kaj Sierhuis oli yhdessä parikymppisen Teun Bijleveldin kanssa ainoa kahden maalin mies noissa peleissä.

Viime kaudella Eredivisiessä Ajaxin tehokkaimmat maalarit olivat brassihyökkääjä David Neres 14 kaapillaan ja 13 kertaa osunut Klaas-Jan Huntelaar. Kumpikin osui kerran maalipuiden väliin pre-seasonilla.

Sturm Graz menetti viime kauden ykköspyssynsä, 20 rysää takoneen Deni Alarin kesällä Rapid Wieniin. Tuo on taatusti melkoinen menetys Sturmille.

Viime kaudella seuraavaksi tehokkaimmat maalarit, Peter Zulj (8) ja Philipp Huspek (6) sen sijaan jatkavat yhä seurassa.

Pre-seasonilla Sturm Graz voitti viisi ja hävisi kaksi otteluaan yhteismaalein 12-10.

Joukkueen tehokoneita olivat kaksi maalia iskeneet Markus Pink, Huspek, Emeka Eze Friday sekä pilkkujen erikoismies Jakob Jantscher.

Lähtökohdat ovat tasaiset eikä järin suurena yllätyksenä tulisi molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, mistä saatavat kertoimet ovat järjestään liian suuria.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin / Kyllä @2.10

Rizk - Lue arvostelu

2.10

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan