Mestarien liiga: Ajax - Tottenham

Julkaistu: 08.05.2019 09:58


Mestarien liiga: Ajax - Tottenham
Mestarien liiga | Ajax - Tottenham | 22:00
Unibet Unibet
Tottenhamin on pakko tehdä Amsterdamissa ainakin yksi maali. Se voi olla hankalaa, kun ensimmäisessä osassa kotikentällä joukkue sai aikaan vain yhden laukauksen kohti Ajaxin maalia.

Spursin Son oli avausottelussa pelikiellossa, ja nyt mukana. Toki joukkueen parhaan maalintekijän – poislukien loukkaantunut Harry Kane – mukaan saaminen varmasti auttaa, mutta se ei helpota sitä faktaa, että Spurs oli avausottelussa kaikin tavoin Ajaxia jäljessä.

Joukkueiden kuntokäyrät ovat aivan eri kohdassa muutenkin. Ajax on iskussa, kun taas Spurs on juuri kevään ratkaisupelien aikaan huonossa kunnossa.

Ajax voitti viikonloppuna Hollannin cupin finaalissa Willem II:n selvästi 4-0. Hunterlaar teki ottelussa kaksi maalia, ja Blind sekä Nissen yhden mieheen. Ajax on myös Hollannin liigan ykkösenä ennen PSV:tä.
Amsterdamilaisilla on nyt alla hieno kuuden voiton putki. Joukkueen viimeinen tappio on maaliskuun puolivälistä.

Tottenhamilla on kapea rinki, ja se taitaa alkaa nyt näkyä. Avainpelaajia on loukkaantuneena, ja rasitusta on kaikilla paljon. Viikonloppuna Spurs hävisi Bournemouthille 0-1, ja Son oli pelissä mukana. Se oli Tottenhamin neljäs 0-1 -tappio viidessä ottelussa. Kaiken kaikkiaan Tottenham on hävinnyt viisi kuudesta viime ottelustaan.

Vaikka Spurs nyt jäisi semifinaaleihin, niin kyllä tämäkin kausi on hyvä osoitus joukkueen ja manageri Pochettinon taidoista. Spurs pelaa huippujen tasolla, vaikka seura ei ole käyttänyt viimeisiin 16 kuukauteen yhtään rahaa siirtomarkkinoilla.

Ottelun kertoimet ovat noin 2.20 – 3.60 – 3.30. Kotivoitto on mukavan oloinen kerroin, mutta paras betsi lienee yli 2.5 maalia yli 1.70 kertoimella. Spursin on pakko panostaa hyökkäykseen. Ja Ajax on joukkue, joka ei mielellään pakittele. Kyllä se kotikentällä haluaa ratkaista ottelun tekemällä itse maaleja, eikä yrittämällä puolustaa Tottenhamia nollille.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.72

Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.71

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan