KHL: AK Bars Kazan - Dinamo Minsk

Julkaistu: 03.09.2018 10:05


KHL: AK Bars Kazan - Dinamo Minsk
KHL | AK Bars Kazan - Dinamo Minsk | 19:00
Kazan avasi KHL-kautensa runsaalla tappiolla SKA:ta vastaa toissapäivänä. Joukkueen ykkösmolari Garipov pelasi suoraansanottuna surkean ottelun ja hörppäsi monen monta maalia, jotka normaalisti herra ottaa kiinni vaikka silmät kiinni. Kazan voitti viime kaudella itäisen konferenssin ja lopulta koko sarjan, kun TsSKA kaatui finaalisarjassa otteluvoitoin 4-1. Tälle kaudelle Kazan on jälleen yksi itäisen konferenssin suosikeista ja menee varmasti pitkälle.

Kazan pelasi kohtalaisen heikon harjoituskauden, kun ottelut heikompia joukkueita vastaan meni erittäin tiukoille. Muunmuassa Dinamo Riikaa vastaan, joka on lähtökohtaisesti kenties KHL:n heikoin joukkue tällä kaudella, tuli tappio jatkoajalla 2-1. Kazan käynnistyy varmasti hiljalleen kauteen, mutta alkukausi näyttää olevan joukkueelle hankala. Puolustuksen ja maalivahtipelin ollessa hieman sekaisin ja ruosteessa kesän jäljiltä, emme ole alkukaudesta kovinkaan myönteisiä Kazanin suhteen. Tämä voi olla hyvä tilaisuus hypätä Kazanin kyytiin myöhemmässä vaiheessa, jos alkukauden huonot tulokset vaikuttaa ylireaktiolla markkinaan ja kertoimiin. Todelliselta pelivoimaltaan Kazan on yksi sarjan parhaita joukkueita.

Dinamo Minsk jäi viimeksi playoffien ulkopuolelle ja sijoitus runkosarjassa läntisessä konferenssissa 10. Minskin ottelut oli viime kaudella yksiä vähämaalisimpia koko sarjassa. Minskin otteluissa tehtiin keskiarvolta 4,3 maalia. Tälle kaudelle Minsk saattaa olla hieman parantunut ja he voivat olla mukana kamppailemassa viimeisistä playoff-paikoista, jos joukkue pysyy terveenä ja talousasiat pysyvät kunnossa. KHL on siitä arvaamaton sarja, että joukkueiden taloudelliset tilanteet ja varsinkin venäläiset seurat voivat olla hyvin arvaamattomai organisaatioita.

Myös Kazan oli suhteellisen vähämaalinen joukkue viime kaudella. Viime kauden maaliodottamat antavat ohjeita myös tälle vuodelle ja siksi tässä ottelussa on painettu maaliodottama myös suhteellisen alas. Lähdemme pelaamaan kuitenkin yli 4,5 maalin vaihtoehtoa, sillä näemme Kazanin puolustuksessa ja maalivahtipelissä heikkouksia, mutta myös hyökkäyksellisen parannuspotentiaalin. Minsk on vielä hieman arvoitus miten heidän varsinainen kausi lähtee, mutta uskomme heidän saavan kiekkoa verkkoon nyt Kazanissa ensimmäisessä ottelussa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 4,5 maalia @1.97

Nordicbet - Lue arvostelu

1.97

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.97

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.90

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan