Eurooppa-liiga: Akhisar Belediye - Sevilla

Julkaistu: 08.11.2018 11:40


Eurooppa-liiga: Akhisar Belediye - Sevilla
Eurooppa-liiga | Akhisar Belediye - Sevilla | 19:55
Turkkilainen Akhisar isännöi Eurooppa-liigan kierroksella Sevillaa, joka löylytti turkkilaisia aiemmin Espanjassa 6-0. Asetelmat ovat selvät tässä ottelussa, kun Sevilla kulkee odotetusti lohkon kärjessä ja Akhisar lohkon viimeisenä. Turkkilaiset ovat hävinneet kaikille kolmelle joukkueelle alkulohkossaan ja tehneet vain yhden maalin.

Turkin pääsarjassa Akhisarilla on ollut suuria vaikeuksia. 11 ottelun jälkeen joukkue on kolmanneksi viimeisenä ja tällä hetkellä putoamassa Turkin 1. liigaan. Puolustus on ollut heille murheenkryyni ja joukkue onkin päästänyt eniten maaleja koko sarjassa. Kotietu on kuitenkin heidän puolellaan tässä ottelussa ja pelaaminen turkkilaisyleisön edessä on varmasti eri kuin Espanjassa. Ottelusta lähtökohtaisesti on tulossa huomattavasti tasaisempi mitä nähtiin joukkueiden välillä Espanjassa.

Sevilla on La Ligassa tällä hetkellä kolmantena ja kärjen osalta kamppailu on todella tiukkaa. Sijat 2-5 ovat yhden sarjapisteen sisällä ja yksi peli voi heilauttaa useammankin sijoituksen. Sevilla on onnistunut hyvin maalinteossa ja tehnyt toiseksi eniten maaleja koko sarjassa Barcelonan jälkeen.

Joukkueiden välinen tasoero on hurja ja vaikka emme usko näkevämme 0-5,6 lukemia tässä ottelussa, uskomme silti Sevillan onnistuvan maalinteossa useaan otteeseen. Kotijoukkue voi hyvinkin onnistua myös itse maalinteossa, mutta Sevillan maalintekovoima on tarpeeksi jotta voimme pelata tähän otteluun Sevillan yli 2,5 maalia.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Sevilla yli 2,5 maalia @1.90

Betfair - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.86

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan