Superpesis: Alajärvi - Raahe

Julkaistu: 04.06.2019 16:20


Superpesis: Alajärvi - Raahe
Superpesis | Alajärvi - Raahe | 18:00
Raahe pelasi ensimmäiset kuusi otteluaan ilman pisteitä, mutta otteluohjelma oli myös äärimmäisen hankala. Joukkue kohtasi Kouvolan, Hyvinkään ja Seinäjoen vieraissa sekä Sotkamon, Vimpelin ja Kempeleen kotonaan. Edellisottelussa joukkue pääsi kuitenkin vihdoin voittojen tielle, kun se kaatoi Kankaanpään kotiottelussaan 1-0.

Voitto nostaa varmasti Raahen itseluottamusta ja perustasoltaan se on Ankkureita selkeästi vahvempi. Kitron stadion on myös sopinut Raahelle viime vuosina hyvin: edellisestä seitsemästä matkaottelustaan Alajärvelle Raahe on voittanut viisi.

Ankkurit otti todella tärkeät kolme pistettä avausottelustaan Kankaanpäätä vastaan. Tämän jälkeen on kuitenkin tullut kuusi peräkkäistä tappiota ja ainoat tasapelipisteet tulivat sarjan häntäpään porukoita Siilinjärveä, Kempelettä ja Koskenkorvaa vastaan.

AA nauttii toki ottelussa kotietua, mutta Raahe on tästäkin huolimatta selkeä suosikki. Tasapelin riskiä löytyy, mutta vieraiden moneyline-kertoimet kelpaavat peleihin.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Raahe @1.58

Coolbet - Lue arvostelu

1.58

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.52

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.52

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.52

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan