International Championship: Alan McManus - Andy Hicks

Julkaistu: 13.06.2019 21:03


International Championship: Alan McManus - Andy Hicks
International Championship | Alan McManus - Andy Hicks | 16:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Vanha tyylikäs herrasmies Alan McManus osoitti hurjaa kesäkuntoa avausottelussaan Riga Mastersin karsinnoissa. Skottipeluri kaatoi B.J. Castlen freimein 4-1, mikä ei sinällään ollut yllätys, mutta ennen kaikkea tapa millä voitto tuli, oli komeaa katsottavaa.

Neljään voittofreimiinsä McManus löi breikit 128, 50, 82 ja 109. Vastaavaa ilotulitusta mieheltä ei olekaan hetkeen nähty, joten leikkuusilmä oli kerta kaikkiaan kohdallaan.

Perjantain vastus Andy Hicks on myös kokeneempaa osastoa. 45-konkari on pelannut edellisen kerran Main Tourilla vuonna 2013, mutta lunasti nyt paikan takaisin pitkän tauon jälkeen. Parhaimmillaan mies on ollut rankingissa sijalla 17, joten mistään turhasta kaverista ei ole kysymys.

Avausottelu tourilla oli kuitenkin hyvin hankala, kun Luca Brecel takoi miehen aivan maanrakoon. Brecel voitti ottelun puhtaasti freimein 4-0, eikä Hicksin peli ollut todellakaan kohdallaan, vaikka belgialainen paikkoja jakoikin.

McManus oli niin kovassa iskussa avausottelussaan, että hän lähtee kahden snookerfossiilin taistoon valtavana ennakkosuosikkina. Pidemmässä paras 11:sta -ottelussa Hicksille tuskin jää mahdollisuuksia. Suosikin tasoituksellisetkin pelit kelpaavat lapulle.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): McManus -1,5 @1.66

Unibet - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.66

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.60

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan