Neljännesvälierä: Alankomaat - Portugali

Neljännesvälierä: Alankomaat - Portugali
Neljännesvälierä | Alankomaat - Portugali | 12.9.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 12.09.2021 18:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Lentopallon EM-ottelut ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki EM-kisojen pudotuspelit. Siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Alankomaiden ja Portugalin laatuero on hyvin merkittävä. 3-0- ja 3-1-lopputulosten todennäköisyys on hyvin suuri, ja pelivalinta riippuu hyvin pitkälti vedonlyöntiyhtiöiden tarjonnasta.

Sen perusteella valinnaksi nousee 3-0 pelattuna vetomuodossa, jossa Portugalille tarjotaan kahden ja puolen erän tasoitusta. Tässä kohteessa on vihjettä tehdessä tarjolla parempia kertoimia kuin 3-0-tulosvedossa.Alankomaat oli Tampereen alkulohkossa hyvin pitkälti samalla tasolla kuin muut kärkijoukkueet Turkki ja Venäjä. Lopulta joukkue pystyi voittamaan Turkin 3-1, mikä oli ratkaisevaa lohkovoiton kannalta. 2-3-tappio Venäjälle ei lopulta ykkössijaan vienyt.

Lohkovoiton arvo on suuri


Lohkovoitto oli erittäin merkittävä juttu. Se saa vastaansa neljännesvälierään Portugalin, joka on hieman heikompi joukkue kuin kakkossijalla tarjolla ollut Ukraina. Ja mikä oleellisinta, Alankomaat välttää puolivälierään päästessään Puolan kohtaamisen vieraskentällä. Olkoonkin, että vastaan tulisikin todennäköisesti Serbia. Kova maa sekin, mutta neutraalilla kentällä.

Alankomaiden pelaamisen pohdinta on aloitettava Nimir Abdel-Azisista, muuta vaihtoehtoa ei kerta kaikkiaan ole. Tämä passarista hakkuriksi kesken huippu-uransa vaihtanut mies jäi takuuvarmasti mieleen kaikille, jotka vähänkin intensiivisemmin seurasivat Suomen ja Alankomaiden ottelua.

Nimirin pistekeskiarvo erää kohti alkulohkossa oli suoraan sanoen älytön, 6,78. Toiseksi suurimpaan lukuun koko 24 joukkueen pelaajien joukosta pääsi Kroatian Leo Andric, 5,35. Ero on hurja. Pistepörssin voiton Abdel-Aziz vei 18 pinnan erolla ennen niin ikään Tampereelta tuttua Adis Lagumdzijaa.Miehen merkitys näkyy parhaiten siinä, kun katsoo muiden Alankomaiden pelaajien tilastoja. Joukkueesta toiseksi eniten pisteitä teki lohkovaiheessa keskitorjuja (!) Fabian Plak, jonka eräkohtainen keskiarvo oli 2,56.

Abdel-Azisille ei tunnu osuvan lainkaan huonoja päiviä. Hän piti Alankomaita pinnalla myös alkukesän Kansojen liigassa, jolloin tuli niin ikään ylivoimainen pistepörssin voitto. Tosin joukkue pystyi siitä huolimatta voittamaan vain kolme ottelua viidestätoista.

Liiga ei ollut Portugalille kultainen


Portugali on kategorialtaan selvästi - tai vähintään hakkurin verran - huonompi joukkue. Se selviytyi lohkonelosena neljännesvälieriin. Tähän riitti lopulta yksi voitto, kun Belgia kaatui 3-2. Lisäksi Portugali hävisi Ukrainalle 2-3 ja nappasi kunniakkaasti yhden erän sekä Puolalta että Serbialta. Tosin varsinkin Serbia huilautti parhaita pelaajiaan merkittävästi.Kesän peleissä Portugali oli melkoisissa vaikeuksissa. Se jäi Euroopan Kultaisen liigan lohkossaan viimeiseksi porukassa, jossa olivat Turkki, Valko-Venäjä ja Tshekki.

Tuolloin Portugali voitti yhden ottelun kuudesta. Laatuero esimerkiksi Turkkiin - kuudesta ottelusta kuusi voittoa ilman pistemenetyksiä - on siis melkoinen. Muistin virkistykseksi todettakoon Alankomaiden voittaneen EM-kisoissa Tampereella Turkin 3-1, toki erittäin tasaisen ottelun jälkeen.

Turnauksessa joukkueen paras pisteidentekijä on ollut yleispelaaja Alexandre Ferreira. Hakkuripuolella ero sunnuntain vastustajaan on ollut aivan valtava, sillä Hugo Fernando Lucas Gasparin kisat ovat olleet paikoin melkoista tervanjuontia.


3-0 toteutuu tänään hieman harvemmin kuin joka toisella yrittämällä. 2,45 riittää tällä yhtälöllä kertoimeksi.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alankomaiden voitto -2,5 erän tasoituksella @2.45

Casumo - Lue arvostelu

2.45

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.32

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.23

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä