La Liga: Alaves - Valladolid

Julkaistu: 07.11.2019 10:28


La Liga: Alaves - Valladolid
La Liga | Alaves - Valladolid | 14:00
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: NordicBet.com
Katso tämä ja kaikki muut La Ligan ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet La Liga Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

Lauantain iltapäivässä La Ligassa Alaves saa vieraakseen Real Valladolidin. Nappaako Alaves tarvittavat pisteet?

Alaves


Alaves lähtee otteluun sarjan 16.sijalta. Se on jäänyt voitotta edelliset kolme ottelua. Vieraissa on tullut rumat tappoit niin Villarrealia, kuin myös sarjanousija Osasunaa vastaan yhteismaalein 3-8. Kotonaan Alaves kartutti pistetiliään taisteltuaan 1-1 tasapelin Atletico Madridin kanssa. Kotipelit ovat sujuneet muutenkin mainiosti. Aino tappio on tullut Sevillaa vastaan ja vastustajan se on jättänyt nollille neljästi. Alavesin terveystilanne on otteelun lähdettäessä oikein hyvä. Yhtään varmaa poissaolijaa ei ole. Puolustaja Rodrigo Elyn tilanne on epävarma, hän on kyennyt pelaamaan kuluva ja viime sesonki mukaan lukien ainoastaan 13 ottelua. Alavesin tehomiehenä on häärinyt hyökkääjä Lucas Perez, iskettyään 6 maalia vastustajan verkkoon, kaikki nuo ovat tulleet 6. edellisessä ottelussa! Noilla kuudella maalillaan Perez keikkuu maalipörrsin 5.sijalla. Joselu on onnistunut maalinteossa kolmesti.

Valladolid


Valladolid on kyennyt tasaiseen tahtiin keräämään pisteitä. Ainoa mahalasku koettiin Barcelonan vieraana. Pelitilanteisiin nähden 5-1 tulos ei ollut kuitenkaan suuri vääryys. Edellisellä kirroksella se palasti voittojen tiellä jätettyään Mallorcan nollile (3-0). Jotain Sergio Gonazelizin suojattien yllätys potentiaalista kertoo 1-1 tasapelit molempien Madridin seurojen kanssa. Valladolid majailee sarjassa sijalla 12. Myös vieraiden tervestilanne näyttää hyvältä. Ainoa varma poissaolija on puolustaja Nacho. Sergio Guardiola ja Oscar Plano ovat olleet Valladolidin syömähampaat hyökkäyspääsä, kumpaisenkin viimeisteltyä 3 täysosumaa.

Kotiedun merkitys


Kotiedulla on ollut alkukaudesta selvä merkitys, kun tutkitaan itse ja vastustajan luotua maaliodottamaa ja siihen peilaten hyökkäystehokkuutta. Tästä hyvä esimerkki on kotijoukkue Alaves. Sen on onnistunut luomaan kotonaan hieman enemmän maaliodottamaa kuin vieraissa. Suuri ero tulee puolustuspäässä. Kotonaan se antaa vastustajilleen huomattavasti maalinteko tilaisuuksia mitä vieraskentillä. Myös La Ligan keskiarvoon suhteutettuna huomataan Alavesin puolustuksen vahvuus kotona. Koti maaliero 6-2 varmasti kielii tästä jotain.
Valladolid on kiitettävästi luonut vieraissa maalidottamaa, mutta vastaavasti se antaa vastustajilleen liikaa paikkoja. Se on antanut vastustajilleen sarjan 3. eniten maalidottamaa vastustaja Alavesin ja Levanten jälkeen.

Luotamme kotietuun ja hyppäämme Alavesin kelkkaan. Haetaan pientä tasoitusta -0,25 , jolloin tasapeliin päädyttäessa puolet panoksesta palautuu ja kotijoukkueen voitolla tulee lunastus.

Pelivalintamme:

Alaves AH-0,25 @2.13

Betsafe - Lue arvostelu

2.13

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.13

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.11

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.11

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.11

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.10

William Hill - vahvaa vedonlyöntiosaamista!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan