MM-karsinta: Albania - Puola

MM-karsinta: Albania - Puola
MM-karsinta | Albania - Puola | 21.45 12.10.2021
Kohde sulkeutuu: 12.10.2021 21:45
Albania saa vastaansa pisteen perässään hengittävän Puolan. Tämä I-lohkon kuoleman kamppailu ratkaisee hyvin pitkälti Albanian osalta jatkohaaveet, sillä otteluohjelma suosii loppujen pelien osalta puolalaisia. Puola saa vastaansa vielä Andorran ja Unkarin, joten niistä otteluista tulee todennäköisesti täydet kuusi pistettä. Albanialla puolestaan on vastassaan Englanti ja Andorra. Näistä kahdesta ei tarvitse arvuutella kumman albanialaiset saavat kaadettua ja kummalta tulee selkäsauna. Eli toisin sanoen Albanian osalta nämä MM-karsinnat kulminoituvat aika suurilta osin tähän kohtaamiseen, sillä puolalaisia ei sopisi päästää karkumatkalle. Riittääkö pelkkä tahto tähän? Varmasti pitkälle mutta ei loppuun saakka.
Albanian tilastot Puolaa vastaan on karua luettavaa


Albania ei ole koskaan voittanut Puolaa, vaikkakin muutama tasapeli tilastoista löytyy vuosikymmenten takaa. Edellinen kohtaaminen Puolassa päättyi Albanian häpeälliseen tappioon lukemin 4-1. Tämä ei toki tarkoita sitä, että Albania olisi aivan surkea joukkue. Hyökkäyspään ratkaisijoita ei vaan tahdo löytyä kovempia joukkueita vastaan. Puolustuspäästä toki jonkin verran löytyy taitoa, sillä kourallinen Serie A tasoisia pelaajia miehittää oman maalin edustaa. Unkarikin meni katolleen 0-1 ja kaikki voitetut karsinta matsit ovat päättyneet Albanian nollapeliin. Toki nämä voitot on hankittu lohkon heittopusseista.

Puolustaja Berat Djimsiti loukkaantui lauantaina Unkaria vastaan ja on sivussa tositoimista Puolaa vastaan, kuten myös Endri Cekici korttitilin täytettyään. Tasapeli tästä ottelusta olisi Albanialle lähestulkoon riemuvoitto ja yltiöpäisesti Puolaa vastaan tällä nipulla ei voida voittoa lähteä hakemaan.

Puola lämmitteli konettaan piskuista San Marinoa vastaan


San Marino taitaa olla rankattu yhdeksi maailman huonoimmista joukkueista, joten 5-0 rutiinipölläytys ei sinänsä ole mikään mittari Puolan tasosta. Osa ykköspyssyistä sai huilata jopa puolen ottelun ajan ja säästellä paukkujaan näihin tärkeisiin koitoksiin, sillä ottelu oli käytännössä pelattu jo ennen sen alkua. Lukasz Fabianski pelasi lauantaina viimeisen ottelunsa maajoukkueen paita yllään. Herra otettiin vaihtoon veräjän vartijan paikalta ottelun 57. peliminuutilla ja paikan otti monacon Radoslaw Majecki.

Tällä kertaa tolppien väliin kirmaa taatusti maajoukkueen pitkäaikainen luottokassari Wojciech Szczesny, sillä nyt ei ole enää varaa antaa vastustajalle tuumaakaan tasoitusta. Avauksessa on varmasti myös kuuden kihauksen mies Robert Lewandowski, joka onkin tehnyt peräti neljäsosan kaikista Puolan maaleista näissä karsinnoissa. Yhteensä maaleja on siis mätetty 24 kappaletta ja tästä paremmaksi on pistänyt ainoastaan Tanska joukkueista , joilla on sama ottelumäärä takana.


Tuosta haltuun edellisen kohtaamisen tapahtumat

Tästä sapelien kalistelusta voisi helposti odottaa Puolan ylijuoksua. Tilanne mahtaa kuitenkin olla toinen, sillä hyviä otteita esittänyt Albania saa varmasti pidettyä lukemat kotikentällään Tiranassa siedettävinä. Vierailla on kokemusta näistä tiukoista paikoista ja paremman pelaajamateriaalin turvin tositteelle valikoituukin Puolan voitto. Vielä ei ole mustan kotkan aika lentää MM-kisoihin.

Pelivalintamme:

Puola @2.15

Mozzart - Lue arvostelu

2.15

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.08

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.05

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.02

Lunasta jopa 50€ arvoinen ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan