UFC: Alexander Volkanovski - Chan Sung Jung

UFC | Alexander Volkanovski - Chan Sung Jung | 04:00 | 10.04.2022
Kohde sulkeutuu: 10.04.2022 04:00
UFC 273:n pääottelu tulee olemaan kovaa menoa. Aussimestari Alexander Volkanovski toivottaa mestaruuskulkunsa tielle uuden esteen, kun Etelä-Korean Chan Sung Jung, tuttavallisemmin Korean Zombien. Volkanovskin voittokulku on ollut erittäin vakuutavaa tähän asti, eikä rehellisesti sanottuna veteraanivastustajasta ole todennäköisesti kaatamaan aussia. Parhaat vedot löytyvätkin ottelun pitkästä kestosta.Volk osoitti olevansa aito mestari!


Australian Alexander "The Great" Volkanovski pitää vyötäröllään UFC:n höyhensarjan mestaruusvyötä. 33-vuotias ottelija on entinen rugbypelaaja, jonka uranvaihdos on olltu pelkkää menestystä. Tähän mennessä 21 ammattilaisottelussa on tullut vain yksi tappio, sekin ihan uran alussa. Mies on erittäin monipuolinen ottelija, kun hän pystyy ottelemaan pystyssä ketä tahansa vastaan, paini on huippuluokkaa ja ehkäpä paras kyky, otteluiden analysointi ja vastustajan lukeminen ovat olleet menestyksen avaimina.

UFC-voittokulku alkoi vuonna 2016, ja suvereenin ex-mestari Jose Aldon voittaminen seitsemän ottelun voittoputken päätteeksi johti tien mestaruusotteluun. Vastassa oli yksi kaikkien aikojen höyhensarjalaisista, nyrkkeilyosaamisellaan vastustajia kurmoottanut Max Holloway. Volkanovski oli tuossa ottelussa iso altavastaaja, ja täysin odotuksia vastaan hän jätti vastustajansa täysin aseitta, voittaen käytännössä jokaisen erän, etenkin terävien alapotkujen tuottaessa havajilaiselle vaikeuksia. Kaksikko kohtasi myös uudelleen heinäkuussa 2020, ja mielipiteitä jakaneen tuomion mentyä lopulta Volkanovski sai pitää vyönsä.

Viime ottelussaan nähtiin toinen vyöpuolustus Brian Ortegaa vastaan. Yhdysvaltalainen Ortega oli aiemmin ottanut selvän voiton pitkän tauon jälkeen Korean Zombiesta, mutta nyt hän joutui jälleen maistamaan tappion karvasta kalkkia. Volkanovski osoitti mestarin sydäntään pääsemällä irti lähes mahdottomilta näyttäneistä Ortegan luovutusotetilanteista, ja jatkoi hänen murtamistaa mm. kovilla iskuilla matossa.

Nyt alla on kaksi kovaa tittelipuolustusta. Kukaan ei enää aliarvioi aussin paineensietokykyä ja osaamista viime matsin jälkeen.Zombie saa mahdollisuuden uran suurimmalle kruunulleen!


Chan Sung Jung on Etelä-Korean suurin vapaaottelutähti. Korean Zombie nimellä tutummaksi tullut veteraani on yksi yleisesti pidetyimmistä ottelijoista, sillä hän on tarjonnut faneille otteluissaan herkkua vuodesta toiseen. 35-vuotias ottelija on urallaan napannut 17 voittoa ja 6 tappioa, otellessaan kirkkaimmissa valoissa jo viime vuosikymmenen alkupuolella.

Viime vuosina ottelutahti on hidastunut, myös koronapandemian aiheutettua vaikeuksia matkustamiseen otteluiltoihin. Edellisessä ottelussaan hän kaapi tärkeän voiton painoluokan top10 kahinoissa jo hetken pyörineestä Dan Igestä tuomariraadin päätöksellä. Voitto tuli hyvään paikkaan, sillä alla oli tappio loistavasti otellutta Brian Ortegaa vastaan, ja osakkeet kohosivat tarpeeksi suuriksi mestaruusmatsia varten, kun höyhensarjan kärkikahinoissa ei aivan hirveästi ole tapahtunut lähiaikoina. Max Holloway on edelleen ykköshaastaja, mutta kahdesti mestarille hävinnyttä ottelijaa on hankala lähteä laittamaan uudelleen vastaan myös markkinointimielessä.

Zombiella on nyt mahdollisuus ottaa suuresta altavastaaja-asemasta uralle upea huipennus, kun aiemmin mestaruusmatsisaumat ovat jääneet vain todella pienestä kiinni. Mahdollisuudet ovat toki melko pienet, mutta monipuolinen Jung on edelleen taitava ja vaikea vastustaja kelle tahansa.
Tuomarit saavat ratkaista tuloksen!


Tähän matsiin vetovalinta on selvä. Ottelun meneminen tuomariäänille on erittäin todennäköistä, sillä vaikka molemmat ottelijat kykenevät lopetuksiin, on edessä taktinen matsi, jossa kumpikin tulee todennäköisesti keskittymään tiukkojen erien voittamiseen pienillä marginaaleilla. Volkanovski on tässä erittäin hyvä, mutta myös korealainen kykenee kovalla paineella saamaan aikaa vaaratilanteita, joissa Volkanovski saadaan takajalalle ja peruuttelemaan.

Volkanovskilla neljässä edellisottelussa on nähty täysi aika, Jungilla sama juttu on kahdessa viime matsissa. Viisi erää tulee kulumaan hyvin todennäköisesti ja kertoimet maistuvat oikein hyvin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelu menee tuomariäänille @1.74

Huti
Fansbet - Lue arvostelu

1.74

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku