ATP Stuttgart: Alexander Zverev - Dustin Brown

Julkaistu: 13.06.2019 12:49


ATP Stuttgart: Alexander Zverev - Dustin Brown
ATP Stuttgart | Alexander Zverev - Dustin Brown | 16:00
ATP Stuttgartin kotiturnaustaan pelaavat turnauksen ykkössijoitettu Alexander Zverev ja karsinnoista turnaukseen mukaan päässyt kokenut Dustin Brownin kohtaavat turnauksen toisella kierroksella.

Zverevin alkukausi massalla päättyi komeasti, kun nuorella saksalaisella oli allaan kahdeksan ottelun voittoputki ennen Ranskan avoimien puolivälierä tappiota Novak Djokovicille. Zverevin kausi ei kuitenkaan vahvoista sijoituksista huolimatta ollut ruusuinen, sillä saksalaisen otteet aaltoilivat läpi alkukauden suuresti ottelusta toiseen. Pelaaminen ei ollut tasaista, vaan Zverev useissa otteluissaan päästi vastustajan selkeästä johdostaan huolimatta rinnalle, pelillisten otteiden täyttyessä helpoista virheistä. Tuloksellisesti Zverev menestyi kuitenkin hyvin, sillä kaikki ottelut mukaan lukien saksalaisen alkukauden voittoprosentti 38 ottelusta on 68%. Nurmella Zverev esiintyi viime kaudella ainoastaan viidessä ottelussa ja nuorukaisen tie nurmialustan pääturnauksessa Wimbledonissa päättyi yllätystappion jälkeen latvialaiselle Ernests Gulbisille erin 2-3 6-7(2), 6-4, 7-5, 3-6, 0-6. Zverevin kausi massalla oli hieman nihkeä ja ainoa voitto maailmanlistan kymppisakista tuli italialaisesta Fabio Fogninista Ranskan avoimien neljännesvälierissä. Zverev on parhaimmillaan kovilla alustoilla ja nurmella 33:n ATP tasoisen ottelun voittoprosentti saksalaisella on uralla 67% ja Zverev on kertonut olevansa erittäin motivoitunut päästessään pelaamaan nyt kaksi turnausta kotiyleisön edessä Saksassa, ennen kauden nurmikentän pääturnausta Wimbledonia.

Brown löytyy tätä nykyä maailmalistan sijalta sijalta 170. ja kokeneen saksalaisen turnaukset ovat viime vuodet olleet lähinnä Haastaja tasolla. Tilastojen valossa Brownin mahdollisuudet eivät ole kovin hääppöiset, sillä ATP tasolla pelatuista 37 nurmiottelustaan Brown on onnistunut voittamaan ainoastaan 43% ja maailmanlistan TOP-10 pelaajia vastaan pelatuista 16 ottelusta voittoprosentti on alustasta riippumatta vain 25%. Brownin kausi on kuitenkin ollut plusmerkkinen, sillä kaikki ottelut mukaan lukien 36 ottelun voittoprosentti saksalaisella on 61%. ATP Stuttgartiin Brown eteni karsintojen kautta voittaen uzbekistanilaisen Denis Istominin 7-5, 6-4 ja ranskalaisen Gregoire Barrreren 6-2, 7-6(2). Ensimmäisellä kierroksella Brown voitti yllättäen myös australialaisen John Millmanin kahdessa erässä 6-4, 7-6(3). Brown syötti Millmania vastaan 16 ässäsyöttöä, 1. syötön voittoprosentti oli vakuuttavat 84% eikä saksalainen hävinnyt ottelussa kuin yhden oman syötön.

Brown on pelannut menneen kauden yllätävän pirteästi ja Zverevin otteet ovat olleet hyvin ailahtelevia. Nyt maailmanlistan vitonen pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä, nopealla nurmialustalla, uransa ehtoopuolella olevaa maanmiestään vastaan. Tasoeroa valtavasti Zverevin hyväksi, vaikka Brownin vahvasyöttö pelaaminen voikin pitää konkarin mukana ottelun alussa, on pelivalintani Zverev -1.5 erää.

Pelivalintamme:

Zverev -1.5 erää @1.92

Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.88

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.88

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.88

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan