ATP Rooma : Alexander Zverev - Matteo Berrettini

Julkaistu: 14.05.2019 11:27


ATP Rooma : Alexander Zverev - Matteo Berrettini
ATP Rooma | Alexander Zverev - Matteo Berrettini |
Unibet Unibet
ATP Roomassa vastakkain iskevät todella mielenkiintoisessa otteluparissa vastakkain Alexander Zverev sekä Matteo Berrettini.

Zverevin kausi massalla on ollut kokoajan noususuhteessa ja Madrid Openin Puolivälierä ottelussa Stefanos Tsitsipasia vastaan saksalainen väläytteli toisessa erässä todella vakuuttavin ottein, vaikka hävisi ottelun lopulta kreikkalaiselle erin 1-2 (5-7,6-3,2-6). Tällä kaudella massakentällä tulleet voitot eivät kuitenkaa ole olleet Berrettinin tasoisista vastustajista, joten Zverevin on aika palata viime kauden tasolleen myös massakentillä.

Berrettinin kausi on ollut loistava ja nuori italialainen on voittanut kovankentän Haastaja turnauksen Phoenixissa ja ATP Budapestin massalla. Berrettini on pelannut tällä kaudella 12 ottelua vakuuttavalla voittoprosentilla 83%. Paras turnaus on nuorukaiselta on voitetusta Budapestistä, jossa kaatuivat mm. Pablo Cuevas erin 2-1 (6-3,1-6,6-3), Laslo Djeren kahdessa erässä (6-4,6-2) sekä Filip Krajinovicin finaalissa kolmessa erässä (4-6,6-3,6-1). Otteet Munchenin ATP:ssä olivat vakuuttavia myös, sillä turnauksessa italialainen voitti mm. kokeneen saksalaisen Philipp Kohlschreiberin 2-1 (4-6,7-5,6-4) sekä Roberto Bautista-Agutin kahdessa erässä (6-4,6-2).

Ottelusta on luvassa todella mielenkiintoinen, mutta näkemäni perusteella uskallan kuitenkin tasokkaamman pelaajan Alexander Zverevin jatkavan nihkeästä kaudesta huolimatta jatkoon suoraan kahdessa erässä, jolle tarjotaan myös mainiota kerrointa pelattavaksi. Berrettini ei ole huono ja menestys on ollut komeaa, mutta valitettavasti vastustajat eivät ole olleet Zverevin tasoisia ja mikäli Zverev on löytänyt kaikille palikoille paikan, tulee tämä olemaan saksalaista näytöstä.

Pelivalintamme:

Zverev -1.5 erää @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.60

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan