Snooker: Ali Carter - Xiao Guodong | Kapteeni finaaliin?

Julkaistu: 08.02.2019 09:36


Snooker: Ali Carter - Xiao Guodong | Kapteeni finaaliin?
Snooker | Ali Carter - Xiao Guodong | 21:00
Snookerin World Grand Prix'n ensimmäisessä semi-finaalissa kohtaavat perjantaina Englannin Ali Carter sekä Kiinan Xiao Guodong. Kuten välieräparista voi päätellä, kaavion yläosa on ollut erittäin yllätyksellinen.

"Kapteeni" Carterin meno on ollut avauskierroksen jälkeen erittäin vakuuttavaa. Mark Allen ja tulikuuma David Gilbert saivat molemmat ainoastaan yhden framen nimiinsä. Mitään sen suurempia sankaritekoja Carter ei matseissaan ole kuitenkaan suorittanut, perusvarma snooker ja hyvä turvapeli on piisannut tähän asti. Normaalisuorituksella myös finaalipaikka pitäisi olla haarukassa entiselle maailmanlistan kakkoselle.

Carterin paluu parrasvaloihin ei ehkä sittenkään ole niin suuri yllätys, mitä suuri yleisö tuntuu ajattelevan. Mies on pelannut hyvin jo pitkään viime vuoden puolelta ja vaisu alkukausi on vaihtunut säännöllisiin puolipitkiin visiitteihin turnauksissa. German Mastersiin ei ranking piisannut, mutta sitä ennen edellisestä viidestä kisasta jokaisessa Carter eteni vähintään kolmannelle kierrokselle.

Kiinan nuori Xiao on ollut viime vuodet tasaisen varma suorittaja ilman suurempia piikkejä. Ranking on tasaantunut sijoille 20-30, mikä on toki sekin erinomainen suoritus. Tämän turnauksen suurin päänahka tuli heti avauskierroksella, kun hyvävireinen Neil Robertson sai tunnustaa Xiaon paremmakseen luvuin 4-3.

Carter on ehdoton ennakkosuosikki otteluun. Mies ei komeile turnausten highlight-koosteissa, mutta viime aikojen perustekeminen on erittäin korkealla tasolla. Xiao on kaksikosta parempi breikintekijä, mutta kokonaisuutena vielä selvästi perässä. Carterin voiton lisäksi Xiaon ottelun korkeimman breikin voi hyvin ottaa peleihin selvästi päälle kahden kertoimilla. Vedot jopa suojaavat hieman toisiaan.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Ali Carter @1.75

Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.70

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.68

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan