Allsvenskan: AIK - Kalmar

Allsvenskan | AIK - Kalmar | 16:00 | 17.07.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 16:00

Vaikka AIK onkin pitkässä juoksussa 20 pelin otannalla vieraitaan peräti 50% ennakkosuosikki ei viiden pelin pisteputkessa olevan Kalmarin vierasvoittoa kannata tyrmätä! 4,60-kertoimia ja ripaus vielä tuosta ylikin saatavia hintoja kaksi vieraspeliä neljästä viime kohtaamisesta Friends Arenalla AIK:sta voittaneelle Kalmarille ei voi kuin ihmetellä!
Allsvenskanissa 14.kierroksella kohtaavat AIK ja Kalmar toisensa Friends Arenalla sunnuntaina kello 16:00.

AIK:lle jo kolmas peli putkeen ilman voittoa


Bartosz Grzelakin luotsaama Allsvenskanin kolmonen AIK on rohmunnut 14 ottelustaan 25 pistettä yhteismaalein 20-17. AIK on voittanut seitsemän, pelannut tasan neljä sekä hävinnyt kolme liigapeliä tällä kaudella.

Ottelun vähemmän pelannut Häcken porskuttaa Allsvenskanin kärjessä kolme pinnaa AIK:ta edellä. Djurgården on puolestaan toisena kaksi pinnaa Tukholman paikallisvastustajaansa edellä. AIK:n takana niskaan hengittävät Hammarby sekä viime kauden mestari Malmö yhden pisteen AIK:n perässä.

Edelliskierroksella AIK taisteli Allsvenskanissa seitsemäntenä olevalta Elfsborgilta tärkeän vieraspisteen 2-2 tasurilla Borås Arenalla, missä boråsilaiset eivät ole hävinneet tällä kaudella kauden kotiavauksessa Mjällbylle (1-3) kärsityn tappion jälkeen kertaakaan. Allsvenskanin viidenneksi kovin kotijengi Elfsborg on myös liigan kolmanneksi vahvin maalintekojoukkue (26) heti kärkikaksikon Häckenin (27) ja Djurgårdenin (28) jälkeen.

AIK siirtyi vartin kohdalla 1-0 johtoon Nicolas Marcelo Stefanellin maalilla. Vieraiden iloa kesti kuitenkin vain vajaa kymppi, kunnes Gustav Henriksson toi isännät tasoihin. Toisen jakson alussa Benjamin Mbunga Kimpioka siirsi AIK:n uudestaan johtoon, mutta Stefanelli tumpeloi lopulta 71.minuutilla nahkakuulan omiin ja pisteet menivät jakoon vauhdikkaassa ottelussa varsin oikeutetusti.

AIK:n maalitilaston kärjessä on kaksikko Nabil Bahoui sekä Sebastian Larsson, jotka molemmat ovat upottaneet neljästi pallon vastustajien maaliverkkoihin. Jordan Larsson on osunut kolmesti.
Kalmar kasvatti pisteputkensa jo viiteen peliin!


Henrik Rydströmin luotsaama Allsvenskanin kutonen Kalmar on kerännyt 13 ottelusta 21 pistettä yhteismaalein 16-11. Kalmar on poiminut pisteensä haaviinsa kuudella voitolla sekä kolmella tasapelillä ja siinä tuoksinassa tappion karvasta kalkkia on jouduttu maistamaan neljästi.

Rydströmin suojatit ovat viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Edellinen tappio tuli toukokuun puolivälissä, kun liigakärki Häcken piti pintansa ;(3-1) kotonaan Kalmaria vastaan. Viime kierroksella pisteputkea venytti 1-1 kotitasuri Siriusta vastaan Guldfågeln Arenalla, Kalmarissa viime viikonvaihteessa. Tuossa pelissä molemmat osumat syntyivät jo avausjaksolla Karl Larsonin vietyä ensin vieraat johtoon alle vartissa. David Kristjan Olafsson lopulta kuitenkin pelasti isännät tappiolta tasoituksellaan reilun puolentunninpelinadtojälkeen.

Kalmarin maalitilaston kärkeä dominoivat ulkomaalaisvahvistukset. Norjalaisista kolmesti maalanneelle Lars Saetralle sekä kahdesti maalanneelle Oliver Bergille kuin myös kahden maalin isänä kunnostautuneelle islantilaiselle Olafssonille tekee ruotsalaisista seuraa vain Noah Shamoun (2).
Kalmarin vieraskerroin huikea!


AIK:n ja Kalmarin väliset pelit ovat olleet vuosien saatossa varsin tasaisia. Jonkinmoista eroa löytyy pidemmällä otannalla, missä 20 keskinäisen pelin harjaantuneilla kiikareilla katsottuna huomaa AIK:n vieneen 50% noista kamppailuista (10-6-4). Tasurijakaumakin on varsin hyvä 30% puhumattakaan Kalmarin vierasvoitoista. Vaikka Kalmarin voittoprosentti on vain 20% luokkaa AIK:ta vastaan on se ottanut kolme neljästä voitostaan vieraissa edellisen kotivoiton tultua AIK:ta vastaan peräti yhdeksän vuotta sitten. Vieläkin merkittävämpi ja oleellisempi tiedonmurunen on se, että Kalmar on kaatanut AIK:n kahdesti neljässä viime vieraspelissään Friends Arenalla kolmen vuoden aikana!

Viiden ottelun pisteputkeen suhteutettuna 50% voittoprosentti Kalmarille AIK:n vieraana kolmen tuoreimman kauden aikana kertoo jotain Rydströmin suojattien iskukyvystä! Kun ottaa myös huomioon, että AIK on jäänyt ilman voittoa jo kolmessa edellisessä pelissään ei vierasvoitosta saatavat kertoimet ole lainkaan huonoja sijoituksia - varsinkaan, kun niistä maksetaan jopa 4,60:ttä ja vielä sen paremmalla puolellakin olevia hintoja!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Kalmar @4.62

Huti
22Bet - Lue arvostelu

4.62

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

4.6

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

4.55

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

4.3

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä