Allsvenskan: AIK - Mjällby

Allsvenskan | AIK - Mjällby | 16:00 | 2.7.2022
Kohde sulkeutuu: 02.07.2022 16:00
AIK on liian selvä suosikki. Tauon jälkeen Mjällby aloitti hyvin.Tukholman suurseura AIK on Allsvenskanissa sarjakakkonen. Sillä on alla komea yhdeksän sarjaottelun tappioton putki. Ennen maaottelutaukoa se pelasi huhtikuun lopulta viiden voiton putken. Tauon jälkeen AIK on pelannut yhden matsin, ja se oli vierastasapeli 1-1 Degerforsia vastaan. Maalit tehtiin avauspuoliskolla. Toisella jaksolla. Degerforsille oli hivenen paremmat paikat, mutta ei tasuri ollut ollenkaan epäreilu tulos.
AIK:n puolustuksen Axel Bjönström sai Degerforsia vastaan varoituksen ja hän on nyt sivussa pelikiellossa.

Mjällby on sarjassa yhdeksäs. Sillä on alla voitottomien otteluiden putki, yhteensä viisi Allsvenskanin matsia ilman voittoa. Kaksi viimeistä Mjällby on pelannut tasan 1-1. Ensin ennen taukoa Kalmarin kanssa ja viimeksi Norrköpingia vastaan. Norrköping-ottelussa Mjällby tasoitti 78. minuutilla, kun Wiedesheim-Paul pääsi ensimmäisenä palloon pitkän kulman jälkeen. Hänen jatkonsa osui tolppaan, ja siitä Silas Nwankwo sai laitettua pallon maaliin.

Mjällby pystyy pitämään matsin tasaisena


Mjällby on hävinnyt tällä kaudella kolmesti, ja jokainen tappio on tullut vieraskentiltä. Hammarby ja Malmö olivat selvästi vahvemmat, mutta tappio Sundsvallille oli yllätys. Tauon jälkeen Norrköpingia vastaan Mjällbyn puolustus vaikutti petranneen. Herman Johansson on joukkueesta sivussa varoitusten vuoksi, mutta korvaajia löytyy.

Mjällby ei ole AIK:lle helppo vastus. Jos vierasjoukkueen puolustus pysyy kasassa, niin tästä tulee tiukka matsi. Vetomarkkinoilla ollaan sitä mieltä, että AIK on selvästi parempi. Kotivoitosta annettu kerroin vain hieman päälle 1.40, ja se on liian vähän. Kun AIK:n pelaaminen ei ole fiksua, niin pelataan vastaan. Pieni panos kuitenkin. Mjällby vaikutti viimeksi suht hyvältä, mutta yhden matsin otos on tietenkin aivan liian vähän.


Laitetaan lapulle varovainen Mjällby +1.5. Kerroin on noin 1.60.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Mjällby +1.5 @1.64

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.64

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.64

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.57

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.55

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan