Allsvenskan: Degerfors - Kalmar

Allsvenskan | Degerfors - Kalmar | 16:00 | 30.07.2022
Kohde sulkeutuu: 30.07.2022 16:00

Viisi tappiota seitsemässä viime pelissään koheltanut Allsvenskan-jumbo Degerfors tulee olemaan suurissa vaikeuksissa Kalmaria vastaan, joka on hävinnyt puolestaan vain kerran seitsemässä edellisessä pelissään, joista se on napannut kolmesti voiton viime viikonlopun tapaan! Kalmar, joka ei ole koskaan historiansa aikana hävinnyt Degerforsille saa yllättävänkin suuria kertoimia, joten laitetaan panostusta vieraille!
Allsvenskanissa 16.kierroksella kohtaavat Degerfors ja Kalmar toisensa Stora Vallalla lauantaina kello 16:00.

Degerforsille jo viides tappio seitsemään viime peliin


Andreas Holmbergin luotsaama Allsvenskanin jumbojoukkue Degerfors on kerännyt 15 ottelusta ainoastaan kahdeksan pistettä yhteismaalein 11-31. Suoraan säilymiseen oikeuttava 13.sija on jäänyt jo viiden pisteen päähän.

Edelliskierroksella Degerfors piipahti Mjällbyn vieraana Storavallenilla viikko sitten ja pisti Allsvenskanin keskikastin joukkueen todella ahtaalle. Maalittoman avausjakson jälkeen alkoi toisella jaksolla peliin tulla kummasti eloa, kun Degerforsin jenkkilaituri Joseph-Claude Gyau lensi suoralla punaisella kortilla ulos 55.minuutin kohdalla kolttosestaan.

Holmberg reagoi ulosajoon vaihtamalla kärkihyökkääjänsä Omar Farajin tuoden vaihdosta voimaa keskikentälle Erik Lindellin tultua kentälle. Degerforsin puolustuslinjaan Holmberg vaihtoi myös raikkaampia jalkoja, kun korvasi Anton Kraljin Elyas Bouzaienella. Jälkimmäinen tekikin esityön vajaalukuisena pelanneen Degerforsin yllättävään johtomaaliin 77.minuutilla, jonka viimeisteli Dijan Vukojevic.

Vieraat näyttivät olevan vahvasti menossa kohti yllätysvoittoa, kun rajusti painostaneiden isäntien yritykset tuntuivat toistuvasti menevän reisille. Työ kuitenkin kiitti lopulta tekijäänsä ja Mjällby onnistui tasoittamaan vasta 18-vuotiaan nigerialaishyökkääjänsä Silas Nwankwon toimesta Amir Al Ammarin esityöstä 85.minuutilla.

Mjällby sai lisää virtaa tasoituksessaan ja kävi entisestään päälle kuin yleinen syyttäjä Degerforsin puolestaan vetäydyttyä entistä enemmän kuoreensa. Nwankwo pelasi paikan kolme minuuttia myöhemmin Noah Perssonille, joka niittasi isäntien voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman! Näin Degerfors jäi seitsemättä peräkkäistä kertaa ilman voittoa ja on nyt hävinnyt viidesti seitsemässä edellisessä ottelussaan.

Degerforsin maalipörssin kärjestä löytyy 26-vuotias costaricalaishyökkääjä Diego Campos, joka on maalannut kaksi osumaa joukkueensa 11 tekemästä maalista.
Kalmar kaatoi Elfsborgin niukasti - vain yksi tappio seitsemässä viime pelissä!


Henrik Rydströmin luotsaama Allsvenskanin kutonen Kalmar on kerännyt 15 ottelusta kasaan 24 pistettä yhteismaalein 17-12. Kolmas sija ja kaupan päälle paikka Konferenssiliigan karsinnoissa on jäänyt seitsemän pisteen päähän.

Kuudennen kerran seitsemään viime peliin vähintään pisteen ottanut Kalmar (3-3-1) kaatoi edelliskierroksella Elfsborgin 1-0 kotiluolassaan Guldfågeln Arenalla viime sunnuntaina. Isäntien norjalaisvahvistus Oliver Berg viimeisteli voittomaalin toisen jakson alussa. Elfsborgin ajatukset olivat osittain jo Konferenssiliigan karsinnoissa boråslaisten valmistautuessa neljää päivää myöhemmin pelattavaan jälkimmäiseen osaan Moldea vastaan.

Kalmarin maalipörssin kärkipaikalta löytyy norjalaiskaksikko Berg sekä Lars Saetra, jotka molemmat ovat viimeistelleet kolme maalia.
Kalmar kyykyttää Degerforsia perinteiseen tapaan


Tämä kaksikko on kohdannut toisensa historian saatossa vain neljä kertaa ja Kalmar on vienyt kaikki kohtaamiset yhteismaalein 13-2. Tällä kaudella kaksikko kohtasi Allsvenskanin kolmannella kierroksella Kalmarin isännöidessä peliä Guldfågeln Arenalla isäntien voittaessa 2-0. Sitä ennen joukkueet ovat kohdanneet kahdesti viime kaudella Kalmarin kyykyttäessä Degerforsia 1-0 ja 4-1. Varhaisin kohtaaminen tapahtui 14 vuotta sitten Kalmarin kaataessa Degerforsin 6-1 Svenska cupin neljännesvälierissä.

Degerforsin voiton mahdollisuudet ovat häviävän pienet kotiedusta huolimatta. Toki Kalmar ei ole erikoisen hyvä vierasjoukkue (2-2-3). On sen vastustajista joutuneet kuitenkin Varberg (3-0) ja Göteborg (2-1) kaatumaankin, joten miksei siis yhtälailla Allsvenskanin jumbojoukkue Degerforskin?

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Kalmar @1.85

Huti
22Bet - Lue arvostelu

1.85

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.85

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä