Allsvenskan: Degerfors - Mjällby

Allsvenskan | Degerfors - Mjällby | 18:30 | 10.09.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 18:30

Allsvenskanin sarjapaikastaan taistelevalle Degerforsille annetaan bookkereiden toimesta todella maukkaita kertoimia sen pelatessa kaikenlisäksi kotikentällään Stora Vallalla, missä se ei ole hävinnyt toukokuun jälkeen kertaakaan! Ilman motivaatiota pelaava Mjällby ailahtelee ja pelaa kuin peura ajovaloissa eikä sellaisen joukkueen varaan kannata sijoittaa!
Allsvenskanin 22.kierroksella ovat vastakkain Degerfors ja Mjällby Stora Vallalla lauantaina kello 18:30.

Degerfors ei ole nakannut vielä pyyhettä nurmelle - sarjakärjeltä riistettin vieraspinna viimeksi!


Andreas Holmbergin luotsaama Degerfors on tällä hetkellä Allsvenskanissa 14.ntenä kolmanneksi viimeisenä eli karsijan paikalla kerättyään 21 ottelusta 16 pistettä yhteismaalein 20-43.

Degerforsin takana tulevista kahdesta suoran putoajan paikalla olevista joukkueista Helsingborg on jäänyt siitä parin pisteen ja Sundsvall jo kuuden pisteen päähän. Viimeisellä suoran säilyjän paikalla oleva Varberg on enää viisi pistettä Degerforsia edellä.

Edellisellä kierroksella Holmbergin suojatit järkyttivät ruotsalaisia futispiirejä nappaamalla arvokkaan vieraspisteen sarjakärki Häckenin vieraana Bravida Arenalla, Göteborgissa 2-2 tasuriin päättyneessä ottelussa.

Häcken johti tuota peliä tauolla vielä Mikkel Rygaard Jensenin osumalla 1-0. Degerforsin toi tasoihin kauden toisella maalillaan Omar Faraj tunnin kohdalla. Kolmannessa peräkkäisessä pelissään maalinteossa onnistunut Allsvenskanin ylivoimainen ykköstykki Alexander Jeremejeff vei kauden 21.nnella maalillaan Häckenin uudelleen johtoon 2-1:een 88.peliminuutilla. Degerfors nousi kuitenkin väkisin tasoihin Dijan Vukojevicin tasoitettua loppulukemat 2-2:een lisäajan neljännellä minuutilla!

Degerforsin sisäisen maalipörssin kärjestä löytyy costaricalainen Diego Campos, joka on maalannut neljä osumaa sekä antanut kaksi maalisyöttöä. Vukojevic on viimeistellyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.
Mjällby ei enää motivaatiota - ailahteluvuutta luvassa loppukaudesta


Andreas Brännströmin luotsaama Mjällby löytyy tällä hetkellä Allsvenskanista kahdeksannelta sijalta kerättyään 21 ottelusta 31 pistettä maalisuhteella 21-21.

Hammarbyn kansoittamaan europaikan tällä hetkellä tuovaan kolmanteen sijaan Mjällbyllä on matkaa kokonaista yhdeksän pistettä ja kaksikon välillä on kuitenkin neljä muutakin onnenonkijaa, joten se siitä. Karsintapeikkokin on jäänyt jo 15 pisteen päähän, joten senkään suhteen ei pidä yöuniaan menettää.

Edelliskierroksella Mjällby pelasi jo neljännen voitottoman pelinsä viiteen peräkkäiseen otteluun, mutta silti vasta kärsi toisen tappionsa tuossa saagassa Göteborgin käytyä ryöpyttämässä sitä 4-1 lukemin Strandvallenilla, Hällevikissä. Vieraat hankkiutuivat neljän maalin karkumatkalle kahdella Gustaf Norlinin sekä yksillä Johan Bångsbon ja Emil Salomonssonin maaleilla, kunnes Mjällby sai kuparisensa rikotuksi 85.minuutilla Warner Hahnin sohittua pallon omiinsa.

Mjällbyn sisäistä maalipörssiä johtava 18-vuotias nigerialaishyökkääjä Silas Nwankwo on viimeistellyt seitsemän osumaa ja antanut yhden maalisyötön. Neljässä viime pelissä Nwankwon ruuti on ollut kuitenkin märkää!
Degerforsin altavastaaja-asema kummastuttaa bookkereilla!


Hiukan hämmästyttää bookkereiden ennakkosuosikkiasema Mjällbytä kohtaan, jolla ei käytännössä mitään merkittävää panosta enää jäljellä. Degerfors sen sijaan osoitti viimeistään edelliskierroksella sarjakärki Häckenin vieraana noustuaan kalkkiviivoilla tasuriin, ettei se ole suinkaan heittämässä vielä pyyhettä nurmelle! Se on sitäpaitsi hävinnyt viimeksi kotonaan Stora Vallalla toukokuussa! Sen jälkeen plakkariin on kertynyt viidestä kotipelistä kaksi voittoa, kolme tasapeliä eikä yhtään tappiota! Heinäkuiselle Mjällby-vierastappiolle (1-2) on nyt hyvä tilaisuus ottaa revanssi!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Degerfors @3.15

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

3.05

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

3.045

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

3.00

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä