Allsvenskan: Djurgården - Göteborg

Allsvenskan | Djurgården - Göteborg | 18:30 | 18.09.2022
Kohde sulkeutuu: 18.09.2022 18:30

Kovassa ottelutahdissa europelien takia olevaa Djurgårdenia motivoi tänään nouseminen Allsvenskanin sarjakärkeen kotivoitolla Göteborgista, jolle tappio edellisellä kierroksella Helsingborgia vastaan tiesi melko varmasti ensi kauden eurohaaveiden kuoppaamista!
Allsvenskanin 23.kierroksella kohtaavat Djurgården ja Göteborg toisensa Tele2 Arenalla sunnuntaina kello 18:30.

Djurgården tasuriin paikalliskamppailussa Hammarbytä vastaan - eurokentillä kaatui Molde


Kim Bergstrandin luotsaama Allsvenskanin kakkonen Djurgården tuijotteli kiikareita Tukholman paikallisderbyssä kolmantena olevaa Hammarbytä vastaan edelliskierroksella Tele2 Arenalla, Tukholmassa viime sunnuntaina 28K silmäparin huutaessa lehtereillä kitapurjeet levällään suut vaahdossa. Sarjakärki Häckenin jäätyä eilen omassa pelissään puolestaan tasuriin (1-1) myös Hammarbytä vastaan göteborgilaisseura on DIF:iä edellä kaksi pistettä yhden ottelun enemmän pelanneena. Tämähän tarkoittaa taas sitä, että mahdollisella kotivoitolla Göteborgista kiilaisi Djurgården sarjakärkeen!

Bergstrandin suojattien maalipörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan Allsvenskanissa Victor Edvardsen, joka on kuuden tekemänsä maalinsa lisäksi antanut huikeat yhdeksän maalisyöttöä! Joel Asoro on myös viimeistellyt kuusi osumaa, mutta Asoron maalisyöttöjen määrä on vain neljä.

Djurgården oli tulessa myös torstaina, kun se kohtasi Norjan Elitserienin kärkijoukkueen Molden Tele2 Arenalla Konferenssiliigan lohkovaiheen toisella kierroksella. ”Vain” reilut 16K silmäparia oli vaivautunut paikalle todistamaan tukholmalaisten 3-2 kotivoittoa!

Molde johti peliä vielä tauolla David Datro Fofanan pilkkuosumalla. Toisella jaksolla Djurgården iski kolme osumaa Amadou Doumbouyan, Emmanuel Bandan sekä lisäajalla voittomaalin tehneen Asoron viimeisteleminä. Emil Breivik oli toisella jaksolla puolestaan Molden ainoa onnistuja. Vieraiden avausjakson sankari Fofana oli joukkueensa antisankari toisella jaksolla lennettyään suihkuun toisen keltaisen kortin ja sitä myöten punaisen lapun saatuaan!
Göteborgille katkera kotitappion kahden voiton jälkeen sarjapaikasta taistelevaa Helsingborgia vastaan


Mikael Stahren luotsaama Allsvenskanissa seitsemäntenä oleva Göteborg kärsi Helsingborgille 1-3 kotitappion Gamla Ullevilla viime maanantaina mikä oli erityisen katkera paikka Stahren suojateille, sillä se käytännössä vesitti göteborgilaisten haaveet sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon ja sitä kautta eurokentille ensi kaudeksi.

Göteborgin ainoa maalintekijä oli Gustaf Norlin, joka onnistui tasoituksessaan vain pari minuuttia myöhemmin Amar Muhsinin vieraille 37.minuutilla tekemän avausmaalin jälkeen. Helsingborg lähti silti taukojohdossa toiselle puoliajalle Rasmus Wiedesheim-Paulin iskettyä avausjakson lisäajalla lopulta vieraiden voittomaaliksi jääneen osuman! Helsingborgin kolmas maali syntyi myös lisäajalla, kun toisella jaksolla kokonaisaikaa oli pelattu 96.minuuttia. Wilhelm Loeper sai kunnian viimeistellä tuon osuman ja Helsingborg nousi arvokkaan vierasvoittonsa myötä jo karsijan paikalle Allsvenskanin häntäpäässä tasapisteisiin toiseksi viimeiseksi pudonneen Degerforsin kanssa.

Helsingborgin maalipörssin kärjestä löytyy Anthony van den Hurk kolmella maalilla ja kahdella maalisyötöllä. Taha Ali on maalannut myös kolme osumaa antaen lisäksi yhden maalisyötön.
Djurgårdenia motivoi nouseminen kotivoitolla sarjakärkeen!


Djurgården on vienyt kaksikon 13 viime kohtaamisesta yhdeksän kertaa voiton, kolmesti on pelattu tasan ja Göteborg on voittanut vain kerran. Pelit ovat olleet kuitenkin varsin tasaisia viime kausina ja DIF:illä on raskas ja tasainen europeli alla, joten se antaa melkoisesti tasoitusta vieraille. Silti isäntien fanilauman kannustamana DIF:in luulisi nousevan kotivoittoon tiedostaen, että silloin se nousisi samalla yksinään Allsvenskanin kärkeen!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Djurgården @1.46

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.46

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.45

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.44

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.44

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä