Allsvenskan: Göteborg - Helsingborg

Allsvenskan | Göteborg - Helsingborg | 20:10 | 12.09.2022
Kohde sulkeutuu: 12.09.2022 20:10

Sarjapaikastaan taistelevalle Helsingborgille 15 edellisestä keskinäisestä pelistä tusinan vienyt ja kolme tasuria pelannut Göteborg on todella raskas apina selässä sieltä pois heitettäväksi eikä se tule todellakaan onnistumaan Gamla Ullevilla, missä juhlitaan kotivoittoa!
Allsvenskanin 22.kierroksella kohtaavat Göteborg ja Helsingborg toisensa Gamla Ullevilla maanantaina kello 20:10.

Toisen peräkkäisen ja viidennen voittonsa seitsemästä pelistä ottanut Göteborg pisti Mjällbyn upeasti katolleen!


Mikael Stahren luotsaama liigavitonen Göteborg on raapinut 21 ottelusta kasaan 36 pistettä maalisuhteella 30-18. Kärkikaksikko Djurgården ja Häcken ovat karanneet Stahren suojateilta jo yhdeksän pinnan päähän, kolmantena oleva Hammarby puolestaan viiden pinnan päähän. Kärkikolmikkoon kauden päätteeksi sijoittumalla yltää eurokentille ensi kaudeksi.

Kahden niukan tappion jälkeen Göteborg otti jo toisen peräkkäisen voittonsa ja viidennen kerran täydet kolme pinnaa seitsemästä viime pelistään kukistettuaan Mjällbyn peräti 4-1 Strandvallenilla, Hällevikissä viime maanantaina.

Göteborg karkasi reilussa puolessa tunnissa kolmen maalin karkumatkalle Gustaf Norlinin, Johan Bångsbon ja Emil Salomonssonin maaleilla. Norlin iski vielä viimeisellä vartilla vieraille jo neljännen maalin, kunnes Mjällby sai kavennettua loppulukemat ja senkin Göteborg-vahdin Walter Hahnin omaksi maaliksi kirjatulla osumalla.

Göteborgin 36-vuotias veteraanihyökkääjä Marcus Berg jatkaa yhä joukkueensa maaliruiskuna, vaikka ei tällä kertaa maalinteossa onnistunutkaan. Berg on iskenyt tällä kaudella 11 osumaa ja antanut viisi maalisyöttöä, millä sijoitus löytyy Allsvenskanin maalipörssissä kolmannelta sijalta! Berg pelasi kaikkiaan 14 kautta kuudessa eri ulkomaalaisseurassa useassa eri liigassa, kunnes palasi viime kaudeksi takaisin tuttuun IFK Göteborgin paitaan. Viime kaudella Berg teki Göteborgille tasan kymmenen maalia Allsvenskanissa ja konkari on siis jo nyt nostanut tasoaan viime kaudesta!
Helsingborg toinen tappio putkeen Värnamon vieraana


Jörgen Lennartssonin luotsaama viimeistä edellisenä Allsvenskanissa oleva Helsingborg on kerännyt 21 ottelusta kasaan 14 pistettä maalisuhteella 16-33. Välimatkaa yläpuolella olevaan karsijan paikalla olevaan Degerforsiin on kolme pinnaa ja alapuolella myöskin suoran putoajan paikalla Helsingborgin tavoin oleva Sundsvall on jäänyt siitä neljä pinnaa. Varberg viimeisenä suorana säilyjänä on tällä hetkellä Lennartssonin suojatteja seitsemän pinnaa edellä.

Toisen peräkkäisen pelin hävinnyt Helsingborg jäi neljättä kertaa viidestä viime ottelustaan ilman voittoa kärsittyään Värnamolle 2-3 vierastappion Finnvedsvallenilla viime maanantaina.

Helsingborg nousi hankalasta tilanteesta kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin toisella jaksolla Amar Muhsinin osumilla, mutta lopulta lisäajalla hattutemppunsa täydentäneen Allsvenskanin toiseksi tehokkaimman Värnamon maaliruiskun Marcus Antonssonin kolmas maali ja kauden 17:s osuma oli lopulta liikaa Helsingborgille, joka ei siis ole koko joukkueenakaan tehnyt kauden aikana niin paljon maaleja mitä Antonsson yksinään!

Helsingborgin 16 maalista eniten ovat kauden aikana viimeistellyt elokuussa Rizesporiin siirtynyt curacaolaishyökkääjä Anthony van den Hurk, joka teki kolme osumaa ja antoi kaksi maalisyöttöä. Yhä Helsingborgissa pelaava Taha Ali on viimeistellyt myös kolme maalia yhden maalisyötön lisäksi.
Göteborg melkoinen apina Helsingborgin selässä!


Kevätkierroksella Göteborg löi Helsingborgin 1-0 Olympialla viime huhtikuussa Bergin maalilla. Göteborg on ollut viime kausina melkoinen apina Helsingborgin selässä, sillä edellisistä 15 kohtaamisesta Göteborg on lyönyt Helsingborgin 12 kertaa ja kolmesti on päädytty tasapeliin! Kaksikon kuntokäyrät sojottavat sen verran toisiin suuntiin, ettei juurikaan tarvitse pohtia viekö Göteborg jälleen kerran täydet pinnat Helsingborgilta! Todennäköisesti ottelussa nähdään Göteborgin selkeä kotivoitto, mutta tyydytään betsaamaan pelkkää kotivoittoa, sillä tässä vaiheessa kautta vain sarjapisteillä on merkitystä ja sijoitetaan kotivoittoon hiukan isompi summa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Göteborg @1.7

Huti
22Bet - Lue arvostelu

1.7

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.66

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.66

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.64

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.64

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä