Allsvenskan: Häcken - Elfsborg

Allsvenskan | Häcken - Elfsborg | 18:30 | 03.07.2022
Kohde sulkeutuu: 03.07.2022 18:30

Kaksi vahvavireistä joukkuetta Häcken ja Elfsborg ovat pelanneet voittopuolisesti keskenään runsasmaalisia pelejä! Vähintään kolmesti on verkkoja heiluteltu peräti 71% tämän kaksikon peleistä 10/14 kertaa useina viime kausina. Tuollaista todennäköisyyttä vastaan ei ole tuottoisaa pelata vastaan pitkässä juoksussa!
Allsvenskanissa 12.kierroksella kohtaavat Häcken ja Elfsborg toisensa Bravida Arenalla, Göteborgissa sunnuntaina kello 18:30.

Kolmen tukholmalaisseuran takaa-ajama Häcken jatkaa kärjessä, vaikka joutuikin tyytymään tasuriin


Per-Mathias Holmin luotsaama liigakärki Häcken on rohmunnut 11 ottelusta 24 pistettä yhteismaalein 24-16.

Göteborgilaisseuran kintereillä vaanii kolme tukholmalaisseuraa. Ottelun enemmän pelannut AIK on toisena tasapistein ja sekä myös yhden ottelun enemmän pelannut Djurgården kolme pinnaa jäljessä Häckeniä neljäntenä olevan Hammarbyn tavoin, jolla taas on kärkijoukkueen tavoin saman verran otteluja takanaan.

Häcken on voittanut seitsemän peliä, pelaten kolme tasuria ja häviten ainoastaan yhden ottelun. Viime sunnuntainen 2-2 vierastasapeli Hammarbyn vieraana Tele2 Arenalla oli göteborgilaisille jo kahdeksas peräkkäinen tappioton ottelu (6-2-0)!

Holmin suojatit siirtyvät tunnin kohdalla kolmen minuutin aikana Allsvenskanin maaliruiskun Alexander Jeremejeffin sekä Mikkel Rygaard Jensenin osumien turvin nopeasti 2-0 vierasjohtoon, mistä Hammarby kuitenkin toipui reilussa parissakymmenessä minuutissa. Ensin Bubacarr Trawally kavensi 82.minuutilla lukemat 1-2:een. Tasoitusosuma oli puolestaan Björn Poulsenin käsialaa 88.minuutilla. Molemmat osumat alusti Mohanad Jeahze.

Häckenin maalintekovastuu on lähes poikkeuksetta 11 osumaa viimeistelleen Jeremejeffin harteilla 28-vuotiaan ruotsalaishyökkääjän viimeisteltyä 46% liigakärjen osumista. Jensen on ollut toiseksi tehokkain maalinsylkijä göteborgilaisseurassa, mutta juutti on maalannut vain neljästi.
Elfsborgin tappiottomien pelien putki sai jatkoa


Jimmy Thelinin luotsaama Allsvenskanissa kahdeksantena oleva Elfsborg on kerännyt 11 ottelusta 18 pistettä varsin mesevällä maalisuhteella 23-12.

Elfsborg on napsinut viisi voittoa sekä pelannut kolme tasuria ja hävinnyt myös kolme kertaa.

Thelinin suojatit palasivat sarjatauolta viime maanantaina, jolloin Elfsborg kaatoi Varbergin 4-1 kotonaan Båras Arenalla, Bårasissa. Ottelu oli isännille kolmas peräkkäinen tappioton peli, joista Thelinin suojatit voittivat kaksi ottelua.

Robin Simovic vei vieraat pilkulta 1-0 johtoon puolen tunnin kohdalla. Isännät toipuivat vielä avausjakson lisäajalla, jolloin Alexander Bernhardsson viimeisteli tasoituksen. Ottelun viimeinen vartti oli isäntien yhtä juhlaa, sillä Elfsborg viimeisteli silloin kolme osumaa Simon Olssonin, Rasmus Almin ja Johan Larssonin toimesta, jotka heiluttivat isännistä silloin vastustajansa maaliverkkoja.

Alm on ollut Elfsborgin johtavan maalari viidellä osumallaan. Olsson sekä Sveinn Aron Gudjohnsen ovat viimeistelleet molemmat kolme maalia.
Keskinäisestä pelihistoriasta löytyy vahvaa puoltoa peli-idealle!


Häckenin ja Elfsborgin kohtaamiset ovat olleet voittopuolisesti isomaalisia, sillä 10/14 (71%) noissa kamppailussa ollaan tehty yli 2,5 maalia. Tarvinneeko tuon enempää pohtia pelivalintaa?

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.57

Huti
William Hill - Lue arvostelu

1.57

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.56

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.54

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.52

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.49

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä