Allsvenskan: Hammarby - Elfsborg

Allsvenskan | Hammarby - Elfsborg | 16:00 | 17.07.2022
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 16:00

Hammarby ja Elfsborg ovat Allsvenskanin top4-luokkaa mitä maalien tekemiseen tulee. Kaksikko myös näyttää sen mielellään keskinäisissä peleissä, missä on viime maaliskuista Svenska Cupin välierää lukuunottamatta luukutettu maaleja urakalla. Historia toistaa itseään!
Allsvenskanissa 14.kierroksella kohtaavat Hammarby ja Elfsborg toisensa Tele2 Arenalla sunnuntaina kello 16:00.

Hammarby ylivoimainen Göteborgia vastaan - vain kolmen maalin tappio mairitteli vieraita


Espanjalaispiiskurin Marti Cifuentesin luotsaama Allsvenskanin nelonen Hammarby on poiminut 13 ottelusta plakkariinsa 24 pistettä yhteismaalein 24-11.  Viidellä peräkkäisellä voitolla liigakautensa aloittanut Hammarby on voittanut seitsemän peliä sekä pelannut kolme tasuria ja hävinnyt myös kolme kertaa.

Sattumaa tai ei, Hammarbyn parikymppinen ykkösveskari Oliver Dovin loukkaantui toukokuun viimeisellä viikolla eikä ole palannut sen jälkeen tositoimiin. Cifuentesin suojattien maalinsuulla on sittemmin torjunut kakkosveskari 29-vuotias Davor Blazevic. Kaikki pelit (Allsvenskan, Svenska Cupen ja ystävyysottelut) mukaanluettuna Hammarby on pelannut kuusi kertaa ilman Dovinia saldolla 2-1-3. Dovinin kanssa Hammarbyn saldo oli Allsvenskanissa 6-1-1, joista Dovin pelasi nollapelin viisi kertaa ja niistä parhaimmillaan neljästi peräkkäin!

Viime kierroksella Hammarby sentään kaatoi Göteborgin 3-0 kotiluolassaan Tele2 Arenalla viime viikonvaihteessa. Blazevic torjui tuossa pelissä kolmannen nollapelinsä kuuteen peliin.

Isännät olivat lievästi sanottuna ylivoimaisia ja numerot olisivat voineet olla huomattavasti suuremmatkin. Hammarby vei maalipaikat 24-4, vedot maalia kohti 7-1 sekä ohi maalin 8-2. Kulmatkin meni isäntien nimiin 12-0. Pelinhallinta kirjattiin tukholmalaisten isäntien eduksi 64% vs 36%. Nahir Besara, Gustav Ludwigson sekä pilkusta osunut Astrit Selmani olivat Hammarbyn maalintekijöinä.

Hammarbyn maalitilaston kärjen kansoittaa kolmikko Besara, Abdelrahman Saidi sekä Williot Swedberg, joista kukin on latonut viisi osumaa. Ludwigson on tehnyt neljä maalia.
Elfsborg kasvatti pisteputkensa viiteen


Jimmy Thelinin luotsaama Allsvenskanin seitsikko Elfsborg on kerännyt 13 ottelusta 20 pistettä yhteismaalein 26-15. Allsvenskanin keskikastissa käy melkoinen kuhina, missä useampi joukkue on aivan muutaman pisteen sisällä toisistaan. Elfsborg on voittanut viisi, pelannut tasan viisi sekä hävinnyt kolme kertaa.

Thelinin suojatit kasvattivat pisteputkensa viiden ottelun mittaiseksi pelattuaan AIK:ta vastaan 2-2 kotitasurin Borås Arenalla viime viikonvaihteessa. AIK johti tasaista peliä kahteen eri otteeseen Nicolas Marcelo Stefanellin ja Benjamin Mbunga Kimpiokan maaleilla. Gustav Henrikssonin avausjakson kavennus sekä Stefanellin toisella jaksolla tumpeloima oma maali toivat lopulta Elfsborgille kotipisteen.

Boråsilaisten maalitilaston kärjestä löytyy Rasmus Alm, joka on iskenyt viisi maalia. Simon Olsson on viimeistellyt neljä ja Sveinn Aron Gudjohnsen kolme osumaa.
Vihje


Allsvenskanissa kahden maalitilaston top4-joukkueen kohdatessa toisensa on odotettavissa maaleja!

Maaliskuista Svenska Cupin välierää lukuunottamatta, missä nähtiin vain yksi osuma Besaran iskiessä voittomaalin Hammarbylle on joukkueiden viidessä aiemmassa pelissä tehty toistuvasti maaleja liukuhihnalta vähintään neljä kappaletta ottelua kohti. Tuota keskinäistä pelihistoriaa peilaten luotetaan siihen, että samoilla laduilla hiihdellään edelleen!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 3,5 maalia @2.62

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.52

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.45

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä