Allsvenskan: Hammarby - Värnamo

Allsvenskan | Hammarby - Värnamo | 16:00 | 31.07.2022
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 16:00

Värnamo ei kuulu Allsvenskanin niihin joukkueisiin, josta olisi lentokelissä olevan Hammarbyn pysäyttäjäksi ja isännät juhlivat ainakin kahden maalin kotivoittoa!
Allsvenskanissa 16.kierroksella kohtaavat Hammarby ja Värnamo toisensa Tele2 Arenalla, Tukholmassa sunnuntaina kello 16:00.

Hammarbylle jo kolmas identtinen voittotulos nollapelillä!


Espanjalaisvalmentaja Marti Cifuentesin luotsaama Allsvenskanissa neljäntenä oleva Hammarby on ahminut 15 ottelusta 30 pistettä yhteismaalein 30-11. Edelläolevista joukkueista ottelun enemmän pelannut liigakärki Djurgården on kolme pistettä edellä. Seuraavilla sijoilla olevat Häcken ja AIK ovat ainoastaan pisteen edellä. Tästä kaksikosta AIK on pelannut ottelun verran Hammarbytä enemmän.

Hammarby otti Varbergista 3-0 vierasvoiton Varberg Energi Arenalla viime maanantaina. Kyseessä oli Cifuentesin suojattien kolmas peräkkäinen 3-0 voitto Allsvenskanissa, kun edellisissä peleissä katolleen menivät Göteborg ja Elfsborg samoin lukemin.

Hammarbystä Gustav Ludwigson ratkaisi pelin jo avausjaksolla iskien kaksi osumaa Varbergia vastaan neljän minuutin välein isäntien verkkoon hienojen hyökkäyskuvioiden huipennuksena. Jälkimmäiseen osumaan syötön antanut Nahir Besara viimeisteli joukkueensa kolmannen maalin 65.minuutilla.

Hammarbyn sisäistä maalipörssiä johtaa Ludwigson kahdeksalla osumallaan. Besara ja Abdelrahman Saidi ovat viimeistelleet kuusi maalia. Williot Swedberg on tehnyt viisi osumaa.

Some-kansa "kivittämässä" Värnamon suomalaispelaajaa tappion jälkeen


Kim Hellbergin luotsaama Allsvenskanissa 13.ntena eli viimeisellä suoran säilyjän paikalla tällä hetkellä oleva Värnamo on kerännyt 15 ottelusta 13 pistettä yhteismaalein 14-25.

Värnamo kärsi edellisessä pelissään Allsvenskanin kolmoselle AIK:lle 2-3 kotitappion Finnvedsvallenilla viime sunnuntaina. Tappio aiheutti sosiaalisessa mediassa melkoista parranpärinää Värnamon suomalaista parikymppistä Robin Tihiä kohtaan, jota nenäkkäät kotifanit syyttivät tappiosta. Ruotsissa syntynyt ja siellä koko ikänsä asunut Tihi pelaa lainasopparilla juuri AIK:sta ja nuori mies ohjasi AIK:n 2-2 tasoitusosuman omiin ja oli vielä sähläämässä vieraille toistakin osumaa. Värnamon pelaajat, seurajohto ja valmentaja puolustivat voimakkaasti Tihiä ja tunsivat myötähäpeää asiattomasti käyttäytyneitä fanejaan kohtaan.

AIK siirtyi avausjaksolla 1-0 johtoon Alavesista hiljattain siirtyneen John Guidettin maalilla. Toisen jakson alussa isännät nousivat Antonssonin ja Wendersonin kolmen minuutin välein tekemillä osumilla vuorostaan 2-1 johtoon ennen pari minuuttia myöhemmin syntynyttä surullisen kuuluisaa Tihin omaa maalia. Nicolas Stefanelli viimeisteli AIK:n 3-2 voittomaalin 69.minuutilla.

Värnamon ykköstykki on siis kahdeksan maalia tehnyt Antonsson. Oscar Johansson ja Abdussalam Magashy ovat viimeistelleet kaksi osumaa.
Värnamosta ei ole lennossa olevan Hammarbyn pysäyttäjäksi


Hammarby on sellaisessa lennossa tällä hetkellä, ettei Värnamosta yksinkertaisesti ole sille vastusta ja tässä kohteessa nähtäneen jälleen kerran vähintään kahden maalin kotivoitto. Ehkä ei kuitenkaan neljättä peräkkäistä Hammarbyn 3-0 voittoa sentään nähdä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Hammarby AH -1,5 @1.95

Huti
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.95

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.87

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä