Allsvenskan: Norrköping - Hammarby

Allsvenskan | Norrköping - Hammarby | 20:10 | 05.09.2022
Kohde sulkeutuu: 05.09.2022 20:10

Kolmen ottelun voittoputken jälkeen vierastasuriin paikallispelissä AIK:n vieraana jäänyt Hammarby ei anna seitsemässä viime pelissä vain yhden voiton ottaneen Norrköpingin yllättää vaan vie kaikki kolme pinnaa mukanaan kohti pääkaupunkia kaataen isännät kevätkierroksen tapaan!
Allsvenskanin 21.kierroksella kohtaavat Norrköping ja Hammarby toisensa Platinumcars Arenalla maanantaina kello 20:10.

Tasuriin yltäneen Norrköpingin edellisestä voitosta aikaa


Glen Riddersholmin luotsaama Allsvenskanissa 11.ntenä oleva Norrköping ylsi edelliskierroksella Varbergin vieraana 1-1 tasuriin. Seitsemästä viime pelistään Norrköping on voittanut ainoastaan yhden ottelun, pelannut kaksi tasuria sekä hävinnyt neljä kertaa.

Norrköping johti peliä pitkään Jonathan Levin viimeistelemällä osumalla, mikä syntyi avausjakson 11.minuutilla. Varberg nousi lopulta tasoihin lisäajan seitsemännellä minuutilla Robin Simovicin toimesta.

Norrköping on tällä hetkellä kuusi pistettä Degerforsin kansoittaman karsintaviivan yläpuolella. Suoran putoajan paikoilla olevista Helsingborgista ja Sundsvallista Norrköping on puolestaan karussa seitsemän ja 11 pistettä.

Riddersholmin suojattien sisäisen maalipörssin kärjessä ovat tällä hetkellä Levi sekä Christoffer Nyman. Levi on antanut lisäksi viisi ja Nyman kaksi maalisyöttöä.

Norrköping kaatoi Ruotsin Division 1 Norran joukkueista Täbyn 2-0 vieraissa Svenska Cupin karsintojen finaalikierroksella torstaina. Maic Sema ja Arnor Sigurdsson viimeistelivät joukkueen maalit.
Voittoputkessa olleelle Hammarbylle tasuri derbystä AIK:n vieraana


Marti Cifuentesin luotsaama Allsvenskanin kolmonen Hammarby on kerännyt 20 ottelusta 40 pistettä eli viisi pinnaa kärkijoukkuetta Häckeniä vähemmän ja neljä pinnaa kakkosta Djurgårdenia vähemmän. Kärkikaksikko on pelannut yhden ottelun Hammarbytä enemmän, kuten myös pisteen sen takana tulevista joukkueista neljäntenä oleva AIK.

Allsvenskanin edelliskierroksella Cifuentesin suojatit pelasivat Tukholman paikalliskamppailussa AIK:ta vastaan 2-2 tasurin Friends Arenalla, Solnassa reilun 45K silmäparin edessä.

John Guidetti vei AIK:n 1-0 johtoon jo toisella minuutilla Erik Ringin syötöstä. Jesper Ceesay korvasi kolhun saaneen Guidettin puolen tunnin kohdalla. Toisessa peräkkäisessä pelissään maalinteossa onnistunut Nahir Besara tasoitti Darijan Bojanicin syötöstä pelin 37.minuutilla.

Toisen jakson alussa AIK maalasi jälleen, kun jo heti avausminuutilla Nicolas Stefanelli vei isännät uudelleen johtoon. Veton Berisha tasoitti loppulukemat 2-2:een tunnin kohdalla. Berishalle maali oli jo kolmas kahteen viime peliin.

Hammarbyn maalipörssin kärkeen noussut Besara on viimeistellyt yhdeksän osumaa. Sen lisäksi Besara on antanut kahdeksan maalisyöttöä. Gustav Ludwigson ja Abdelrahman Saidi ovat molemmat viimeistelleet kahdeksan maalia sekä antaneet yhden maalisyötön.

Hammarby oli tulessa neljä päivää AIK-pelin jälkeen, kun se kohtasi Nyköpingin Svenska Cupenin karsintojen finaalikierroksella vieraissa ja kaatoi sen 2-1. Mads Fenger vei Hammarbyn pilkusta 1-0 johtoon avausjaksolla. Isäntien Alen Ahmetovicin oma maali ratkaisi pelin lopulta Hammarbyn eduksi. Vartti ennen loppua Enis Ahmetovic kavensi loppulukemat 1-2:een.
Hammarby vie kaikki pinnat mennessään


Toukokuussa Norrköpingin 3-0 kotonaan kaatanut Hammarby on sellaisessa iskussa, että sen pitäisi viedä täydet pisteet mukanaan myös Platinumcars Arenalta.

Hammarby on vienyt kolme neljästä viime kohtaamisesta Norrköpingiä vastaan. Tosin noissa kaikissa peleissä kotijoukkue on vienyt voiton. Sitä edellisen pelin Platinumcars Arenalla Hammarby vei niukasti (2-1), mutta tuo peli pelattiin tyhjille katsomoille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Hammarby @1.97

Huti
22Bet - Lue arvostelu

1.97

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.96

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.94

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä