Allsvenskan: Norrköping - Sirius

Allsvenskan | Norrköping - Sirius | 18:30 | 03.07.2022
Kohde sulkeutuu: 03.07.2022 18:30

Vaikka Norrköping onkin pelannut jo kahdeksan peliä putkeen kärsien niissä vain yhden tappion ei sen kuulu olla noin selkeä suosikki Siriusta vastaan, jonka pelillinen dominointi viimeksi Göteborgia vastaan päättyi katkeraan tappioon. Tuosta tappiosta voi hyvinkin kasvaa tällä kertaa voiton siemen!
Allsvenskanissa 12.kierroksella kohtaavat Norrköping ja Sirius toisensa Platinumcars Arenalla, Norrköpingissä sunnuntaina kello 18:30.

Norrköpingillä vain yksi tappio kahdeksaan peliin - Mjällby anasti pisteen


Rikard Norlingin luotsaama Allsvenskanissa kymmenentenä oleva Norrköping on kerännyt 11 ottelusta 15 pistettä yhteismaalein 15-13.

Norrköping on voittanut neljä, pelannut tasan kolme ja hävinnyt neljä ottelua. Kauden kolmella peräkkäisellä tappiolla aloittaneet Norlingin suojatit ovat hävinneet kahdeksasta edellisestä pelistään ainoastaan yhden kerran voitettuaan niistä neljä ja pelattuaan kolme peleistä tasan.

Edelliskierroksella Norrköping pelasi toisen peräkkäisen tasurinsa jouduttuaan tyytymään viiden viikon pituisen sarjatauon jälkeen Mjällbyn vieraana 1-1 tasuriin Strandvallenilla, Hällevikissä. Tuossa pelissä Norlingin suojateista vieraiden norskipakki Daniel Eid vei vieraat 67.minuutilla johtoon, mutta isäntien 18-vuotias nigerialaishyökkääjä Silas Nwankwo tasoitti loppulukemat 1-1:een 78.minuutilla Rasmus Wiedesheim-Paulin esityöstä.

Norrköpingin maalitilaston kärkisijoja kansoittavat viisi maalia viimeistelleet Jonathan Levi ja Christoffer Nyman. Kaksikko on siis tehnyt kaksi kolmasosaa (67%) joukkueensa osumista toistaiseksi tällä kaudella.
Sirius kärsi katkeran kotitappion vahvasta dominoinnista huolimatta


Daniel Bäckströmin luotsaama Allsvenskanissa 11.ntenä oleva Sirius on ahminut 11 ottelussa 14 pistettä yhteismaalein 13-19.

Sirius on napannut neljä voittoa, tasannut kahdesti sarjapisteet ja poistunut viidesti tappion kärsineenä otteluistaan.

Edelliskierroksella sarjatauolta palattuaan Sirius kärsi toisen peräkkäisen tappionsa hävittyään IFK Göteborgille 1-2 kotonaan Studenternas IP:llä, Uppsalassa viime maanantaina.

Ottelua vahvasti dominoinut Sirius (maalintekoyritykset 22-8, kulmat 17-2, vaparit 17-8, pallonhallinta 67% vs 33%, vedot maalia kohti 6-4, vedot ohi maalin 9-4, blokit 7-0) siirtyi avausjaksolla Christian Kouakoun maalilla 36.minuutilla 1-0 johtoon. Iloa kesti kuitenkin vain viitisen minuuttia Gustaf Norlinin iskettyä tasoituksen. Toisella jaksolla Kevin Yakob viimeisteli Norlinin esityöstä vieraiden voittomaalin tunnin kohdalla.

Siriuksen maalitilastoa dominoi viisi osumaa viimeistellyt Kouakou. Kolmesti maalannut Aron Bjarnason on joukkueen toiseksi tehokkain maalari. Kaksikon maalit kattavat 62% Siriuksen kaikista tehoista tällä kaudella.
Sirius ei välttämättä ole noin selkeä altavastaaja mitä bookkerit antavat ymmärtää


Norrköping ei ole hävinnyt kotonaan sitten avauskierroksen kotitappion Varbergia (0-1) vastaan vaan kotipeleistä on plakkariin kertynyt tuon jälkeen kaksi voittoa ja kaksi tasuria. Sirius ei taas ole ottanut vieraissa kuin yhden voiton, kuinkas ollakaan juuri Varbergista (2-0). Muuten matkaan on tarttunut kahden tasurin ohella kolme tappiota. Yhtäkaikki, viime kierroksen kotitappi Göteborgille (1-2) oli Siriusille erittäin katkera selkeästä pelinhallinnasta huolimatta ja vieraat tulevat taatusti tähän peliin sähäkästi. Se taas ei lupaa hyvää isännille, jotka eivät ole voittaneet kolmessa edellisessä kohtaamisessa Siriusta kotonaan kertaakaan (0-1-2)! Tuplamahdollisuuksista maksetaan markkinoilla aivan liikaa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: X2 @2.7

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.65

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.6

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä