Allsvenskan: Sirius - Djurgården

Allsvenskan | Sirius - Djurgården | 16:00 | 04.09.2022
Kohde sulkeutuu: 04.09.2022 16:00

Kaksi häviötä putkeen kärsineeltä ja kolmesti peräkkäin maaleitta jääneeltä Siriukselta puuttuu vielä kotitasuri tältä kaudelta, kun taas liigakakkosena olevalta Djurgårdenilta tasureita löytyy reissupeleistä jo neljä ja peräti kaksi niistä tuoreimmista vieraspeleistä! Dublinin matkalle kohti Konferenssiliigan lohkopeliä Shamrock Roversia vastaan pelaamaan lähdössä oleva DIF voi hyvinkin napata pisteen Uppsalasta matkaansa!
Allsvenskanissa 21.kierroksella kohtaavat Sirius ja Djurgården toisensa Studenternas IP:llä, Uppsalassa sunnuntaina kello 16:00.

Sirius kärsi toisen peräkkäisen tappionsa jääden kolmatta kertaa putkeen maaleitta


Daniel Bäckströmin luotsaama Allsvenskanissa yhdeksäntenä oleva Sirius on kerännyt 20 ottelusta 25 pistettä yhteismaalein 20-28. Karsintapeikko on jäänyt uppsalaisilta jo kymmenen pisteen päähän sekä suora putoaminen 11 ja 15 pisteiden päähän.

Sirius jäi kolmatta peliä peräkkäin maaleitta hävittyään edellisellä kierroksella Allsvenskanissa Göteborgille 0-2 lukemin Gamla Ullevilla. Tappio oli Siriukselle toinen peräkkäin. Göteborgin ykköstykki Marcus Berg maalasi isäntien molemmat osumat.

Allsvenkanissa Siriuksen maaliahnein pelaaja on tällä kaudella ollut Christian Kouakou, joka on viimeistellyt kuusi osumaa.

Viime torstaina Sirius kaatoi Division 1 Norran-joukkueista Sandvikenin 2-0 Svenska Cupin karsintojen finaalikierroksella vieraissa. Kouakou viimeisteli Siriuksen voittomaalin 73.minuutilla. Toisen teki isäntien Gustav Thörn omiin muutamaa minuuttia myöhemmin.
Liigakakkonen Djurgården säilytti voitollaan hyvät asemat kärkikolmikossa


Kim Bergstrandin luotsaama Allsvenskanissa toisena oleva Djurgården on kerännyt tällä kaudella 20 ottelusta 41 pistettä yhteismaalein 42-16. Allsvenskanin kärjessä oleva göteborgilainen Häcken on saalistanut kaksi pistettä tukholmalaista DIF:iä enemmän. Myös kolmantena ja neljäntenä olevat joukkueet tulevat Tukholmasta. Hammarby on jäänyt pisteen ja AIK puolestaan viisi pistettä paikallisvastustajastaan Djurgårdenista.

Edellisellä kierroksella Djurgården kaatoi Elfsborgin 2-1 kotonaan Tele2 Arenalla pelaten kymmenennen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa. Putkensa aikana DIF on ottanut kahdeksan voittoa ja pelannut kahdesti tasan.

Hjalmar Ekdal ja Hampus Finndell veivät isännät kahden maalin karkumatkalle ennen ensimmäistä puolituntista. Elfsborgista Jacob Ondrejka kavensi 81.minuutilla loppunumerot 1-2:een.

Djurgårdenin maalipörssin kärjessä on Victor Edvardsen kuudella maalillaan ja kahdeksalla maalisyötöllään. Toisena oleva Joel Asoro on viimeistellyt myös kuusi osumaa, mutta maalisyöttöjä Asoron plakkarissa on vain neljä.

Djurgården kaatoi Division 1 Norran joukkueista Örebro Syrianskan 3-0 Svenska Cupin karsintojen finaalikierroksella viime torstaina vieraissa. Alexandros Tsotidis Garcia iski voittomaalin avausjaksolla. Toisella peliajalla DIF sinetöi voittonsa Besard Sabovicin ja Elias Anderssonin pilkkumaaleilla muutaman minuutin välein.

Djurgården aloittaa Konferenssiliigan lohkovaiheen irlantilaista Shamrock Roversia vastaan Tallaght Stadiumilla, Dublinissa ensi torstaina!
Joko Sirius pelaa tilastotasurin kotonaan juuri ennen Djurgårdenin Dublinin matkaa?


Djurgården pöllyytti Siriusta 4-0 kotonaan Tele2 Arenalla huhtikuussa kaksikon kohdatessa silloin toisensa kevätkierroksella Allsvenskanissa. Joukkueet kohtasivat toisensa myös sarjatauolla ystävyyspelin merkeissä kesäkuussa, jolloin varsinaisten maalikarnevaalien jälkeen peli päättyi 3-3 tasalukemiin.

Bergstrandin suojatit käyvät kovaa taistelua tämänkautisesta Allsvenskanin mestaruudesta vakavimmin Häckenin ja Hammarbyn kanssa eikä pistemenetyksiin ole kauheasti varaa. Djurgårdenin kymmenen ottelun pisteputken katkeamista on vaikea kuvitella Siriusta vastaan, mutta tasuri toki on aina mahdollisuuksien rajoissa. Varsinkin kun DIF on suuntaamassa nokkansa kohti Dublinia lähipäivinä. DIF on ottanut vieraista kolme voittoa kolmen tappion ohessa sekä tasannut pisteet neljästi. Toisaalta Siriukselta puuttuu vielä tältä kaudelta kotitasuri, sillä se on pelaamistaan yhdeksästä kotipelistä ottanut viisi voittoa ja kärsinyt neljä tappiota. Olisiko nyt siis tilastotasurin vuoro?

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tasapeli @4.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

4.00

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

3.92

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

3.9

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä