Allsvenskan: Sirius - Mjällby

Allsvenskan | Sirius - Mjällby | 16:00 | 31.07.2022
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 16:00

Sirius saattaa hyvinkin saada kyytiä Mjällbyltä, joka on ennenkin kaatanut jopa Allsvenskanin top3-joukkueitakin vieraissa!
Allsvenskanissa 16.kierroksella kohtaavat Sirius ja Mjällby toisensa Studenternas IP:llä, Uppsalassa sunnuntaina kello 16:00.

Siriuksen "oma koira" iski voittomaalin Malmölle sen kaataessa uppsalalaiset


Daniel Bäckströmin luotsaama Allsvenskanissa yhdeksäntenä oleva Sirius on kerännyt 15 ottelusta kasaan 21 pistettä yhteismaalein 18-23. Liigan keskikastissa oleva Sirius on jäänyt kolmantena olevasta AIK:sta ja samalla europelipaikasta kymmenen pistettä sekä vastaavasti putoamiskarsintaviivan pölyt Sirius on onnistunut karistamaan kymmenen pisteen päähän.

Edelliskierroksella Sirius otti takkiinsa Malmöltä 1-3 lukemin Eleda Stadionilla. Tappio oli Bäckströmin suojateille kolmas kuuteen viime peliin. Malmön kosovolaishyökkääjä Patriot Sejdiu rankaisi vieraita kahdesti sekä juuri Siriuksesta treidattu Moustafa Zeidan puri omana koirana ex-seuraansa kerran iskien isäntien voittomaalin! Siriuksen wingbackeista Denis Widgren tuijotteli punaista lappua kahden keltaisen kortin takia ja joutuu olemaan sivussa Mjällbyä vastaan!

Siriuksen sisäistä maalipörssiä johtaa viidellä osumallaan 27-vuotias Christian Kouakou. Toiseksi tehokkain pelaaja on ollut Aron Bjarnason kolmella maalillaan.
Mjällby oli keikahtaa katolleen Degerforsia vastaan, mutta selvisi säikähdyksellä


Andreas Brännströmin luotsaama Allsvenskanissa kahdeksantena oleva Mjällby on kerännyt 15 ottelusta 23 pistettä yhteismaalein 16-14.

Edelliskierroksella Mjällby otti toisen voittonsa kuudesta viime pelistään kaadettuaan Degerforsin 2-1 kotonaan Strandvallenilla, Hällevikissä viime viikonvaihteessa. Mjällby on hävinnyt vain kerran kuudessa viime pelissä.

Pelin viimeisellä vartilla näytti jo siltä, että vajaalla viimeiset reilut puoli tuntia Joseph-Claude Gyaun suoran punaisen kortin takia pelannut Degerfors laskettelisi yllätysvoittoon siirryttyään vajaamiehisenä Dijan Vukojevicin 77.minuutilla tekemällä osumalla johtoon. Mjällbyn sitkeä työnteko ja painostus palkittiin kuitenkin aivan pelin lopussa, kun ensin Silas Nwankwo tasoitti lukemat 1-1:een 85.minuutilla ja sitten vain kolme minuuttia edellisestä Noah Persson viimeisteli isäntien voittomaalin Nwankwon syötöstä. Näin Mjällby otti ottelusta vähintäänkin ansaitut kolme pistettä.

Tuskin kovin suurena yllätyksenä tulee kenellekään, että Mjällbyn maalipörssin kärjestä löytyy 18-vuotiaan nigerialaisen Nwankwon nimi, kun nuorukainen on tehnyt kaikkiaan kuusi maalia.
Mjällby saa todella herkullisia vieraskertoimia!


Mjällby osoitti taannoin Allsvenskanin kolmosen AIK:n (0-1) vieraana täydet pisteet anastettuaan, että se osaa kaataa myös Allsvenskanin suuriakin joukkueita niiden kotiluolissa. Kun Sirius antaa lisäksi tasoitusta mm. pelikieltoa sovittavan wingbackinsa Widgrenin huilatessa Mjällbyn vierasvoitto ei tulisi yllätyksenä, vaikka bookkereiden kertoimet niin ymmärtää antavatkin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Mjällby @3.1

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

3.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.99

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.99

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä