Allsvenskan: Sundsvall - Varberg

Allsvenskan | Sundsvall - Varberg | 18:30 | 30.07.2022
Kohde sulkeutuu: 30.07.2022 18:30

Kaksi heikossa hapessa olevaa Allsvenskanin joukkuetta kohtaa toisensa! Sekä Sundsvall että Varberg ovat nysvänneet ja kontanneet suossa viime aikoina, sillä kummaltakin löytyy neljä tappiota kuudesta viime pelissä plakkarin pohjalta. Maaleja sen sijaan molempien peleissä tulee ja toivottavasti tälläkin kertaa, sillä vähintään kolmesta osumasta maksetaan ihan kohtuullisia korvauksia!
Allsvenskanissa 16.kierroksella kohtaavat Sundsvall ja Varberg toisensa NP3 Arenalla lauantaina kello 18:30.

Sundsvallille jo neljäs tappio kuuteen peliin


Tony Åhnstrandin luotsaama Allsvenskanissa 15.ntenä eli viimeistä edellisenä oleva Sundsvall on suorasta säilyjästä eli 13.ntena olevasta Värnamosta kolmen pisteen päässä. Se on kerännyt 15 ottelusta kymmenen pistettä yhteismaalein 15-37.

Sundsvall kärsi jo neljännen tappionsa kuuteen viime peliin, kun se otti kuonoonsa sarjatulokkaiden yhteenotossa Helsingborgia vastaan 0-1 lukemin Olympialla. Tappio oli samalla Sundsvallille toinen peräkkäin sekä kolmas voitoton peli putkeen. Isäntien voittomaalin viimeisteli parikymppinen Armin Gigovic puolen tunnin kohdalla Rasmus Wiedesheim-Paulin esityöstä.

Sundsvallin maalipörssiä johtavat yhdessä kolmekymppinen ruotsalaishyökkääjä Pontus Engblom sekä 22-vuotias suomalainen keskikenttävelho Saku Ylätupa, jotka molemmat ovat viimeistelleet neljä maalia. Haitilaishyökkääjä Ronaldo Damus, 22 vaanii kolmella maalillaan ihan kaksikon kintereillä.
Kolmatta kertaa peräkkäin maaleitta jääneelle Varbergille myös neljäs tappio kuuteen peliin


Joakim Perssonin luotsaama Allsvenskanissa 12.ntena oleva Varberg on kerännyt 15 ottelusta 15 pistettä yhteismaalein 11-25. Karsintaviiva vaanii vain viiden pisteen päässä myös putoamisviivan tapaan, joiden alapuolella vaanivat tällä hetkellä Helsingborg ja Sundsvall.

Kolmannessa peräkkäisessä pelissään ilman maalia jäänyt Varberg kärsi Allsvenskanin top4-joukkueista Hammarbylle 0-3 kotitappion Varberg Energi Arenalla viime maanantaina. Tappio oli Varbergille jo neljäs kuuteen viime peliin, mistä se on lisäksi ottanut yhden voiton ja pelannut kerran tasan.

Perssonin suojateilla ei ollut ottelussa mitään palaa, sillä niin ylivoimainen Hammarbyn esitys tällä kertaa oli. Gustav Ludwigson iski kaksi upeaa osumaa avausjaksolla neljä minuutin välein vartin pelin jälkeen. Ensimmäiseen osumaan esityön teki Joel Nilsson sekä jälkimmäiseen Nahir Besara, joka sai kunnian myös niitata loppulukemat toisella jaksolla.

Jumbo-Degerforsin kanssa Allsvenskanissa vähiten (11) maaleja tehneen Varbergin maalipörssin kärjestä löytyy kaksikko Alexander Johansson ja Robin Simovic, jotka molemmat ovat viimeistelleet kaksi osumaa.
Kahden heikossa hapessa olevan joukkueen välisestä mittelöstä betsataan isojen maalimäärien puolesta!


Vastakkain on kaksi umpisurkeasti puolustavaa joukkuetta, joiden kummankin viime peleissä ovat verkot soineet tiuhaan tahtiin. Sundsvallin viidessä pelissä on viimeistelty kolmesti vähintään kolme osumaa, kahdesti jopa vähintään kuusi maalia! Varbergin viidessä viime pelissä maaleja on ropissut neljä kertaa vähintään kolme kappaletta ottelua kohti, kerran jopa viisi osumaa!

Toki vastakkain on kaksi Allsvenskanin maalintekojoukkuetta, mutta se ei kuitenkaan sulje pois sitä faktaa, että verkot soivat tämän kaksikon peleissä! Keskinäisissä peleissä kuudessa ottelussa neljästi on verkkoa heiluteltu vähintään kolme kertaa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.85

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.845

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.83

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.78

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä