Allsvenskan: Värnamo - Djurgården

Allsvenskan | Värnamo - Djurgården | 18:30 | 07.08.2022
Kohde sulkeutuu: 07.08.2022 18:30

Värnamo osoitti maaliruiskunsa Marcus Antonssonin johdolla, että nollat ovat rikottavissa ja Allsvenskanin aivan kovimmatkin joukkueet ovat kaadettavissa vieraissakin viime kierroksella! Djurgården on paitsi Hammarbyn paikallisvastustaja myös vähintään yhtä kova jengi ja sarjajohtaja, mutta sen intressit ovat myös eurokentillä, mikä saattaa verottaa voimavaroja. Värnamolla on sitäpaitsi revanssinpaikka ja se lupaa maaleja!
Allsvenskanissa 17.kierroksella kohtaavat Värnamo ja Djurgården toisensa Finnvedsvallenilla sunnuntaina kello 18:30.

Värnamo muilutti Allsvenskanin huippujengeistä toista tukholmalaisseuraa Hammarbyä vieraissa!


Kim Hellbergin luotsaama Allsvenskanissa 13.ntena oleva Värnamo järkytti länsinaapurin futiksen pääsarjaa aktiivisesti seuraavia ja onnistui kaatamaan edelliskierroksella liigan top4-joukkueista Hammarbyn 2-1 sen kotiluolassa Tele2 Arenalla eli myös sunnuntaisen vastustajansa Djurgårdenin yhteisellä kotistadionilla!

Temppu oli melkoinen näyte Värnamosta, sillä Hammarby lukeutuu paitsi Allsvenskanin vahvimpiin ja kovavireisimpiin joukkueisiin, niin se on myös liigan parhaimpia kotijoukkueita. Ennen tappiotaan se oli voittanut kahdeksasta kotipelistään viisi ottelua sekä pelannut kolmesti tasapelin. Kaikki nollat rikkoutuu näköjään aikanaan! Jotain Hammarbyn vireestä kertoo, että se oli voittanut kolme edellistä peliään kaikki identtisin 3-0 lukemin!

Kaikki ottelun osumat tulitettiin sen viimeisellä vartilla. Värnamon ykköstykki Marcus Antonsson aloitti maalinteon vietyään vieraat 1-0 johtoon Freddy Winsthin esityöstä 76.minuutilla. Kun kauden seitsemännen osumansa tehnyt Nahir Besara onnistui tasoittamaan pilkusta pelin 1-1:een 89.minuutilla moni varmasti luuli pelin päättyvän pistejakoon. Mitä vielä. Antonsson nosti kauden maalisaldonsa jo kymmeneen iskemällä voittomaalin Edvin Becirovicin syötöstä lisäajalla!
Allsvenskanin kärki Djurgården vahvana romanialaisseuraa vastaan avausosassa eurokentillä


Allsvenskanin kärkeen edelliskierroksella Häckenin kaadettuaan kärjestä tiputtanut Kim Bergstrandin luotsaama Djurgården on pyhittänyt tuon pelin jälkeen itsensä europeleihin ja se on näkynyt suoraan tuloksissa.

Kukistettuaan ensin kroaattiseura Rijekan 2-0 kotonaan Tele2 Arenalla Konferenssiliigan karsintojen jälkimmäisessä osassa viime viikolla, mistä parista DIF kampesi itsensä jatkoon yhteismaalein 4-1 piipahtivat tukholmalaiset viime torstaina sitten vuorostaan Romaniassa paikallisen Sepsi Sfantu Gheorghen vieraana. Bergstrandin suojatit kaatoivat Sepsin tyylikkäästi 3-1 saaden mainiot lähtökohdat jälkimmäiseen ensi viikolla kotona pelattavaan osaan!

Sepsin vieraana DIF:istä maaliverkkoa soittivat kuudessa viime pelissään jo neljännen kerran osunut Victor Edvardsen, joka pisti pilkun sisään 25.minuutilla. Joel Asoro lisäsi johdon jo 2-0:een vain viisi minuuttia myöhemmin. Asoro nokitti Sepsiä vielä illan toisella osumallaan toisen puoliajan alussa. Sepsin ainoan maalin tulitti pilkulta Alexandru Tudorie pelin viimeisellä vartilla.

Bergstrand peluutti DIF:in keskikentällä Huuhkajien Rasmus Schülleria 81 minuuttia Sepsiä vastaan, kunnes vaihtoi suomalaisen sambialainen Emmanuel Bandaan.

Jos ja kun näyttäisi nyt vahvasti tällä hetkellä siltä, että Djurgården könyäisi itsensä Konferenssiliigan karsintojen finaalikierrokselle, mistä uidaan sitten lohkovaiheeseen voittamalla vielä viimeisen otteluparin tai sitten ei. Vastustajaksi olisi joka tapauksessa tulossa joko kyproslainen APOEL tai sitten kazakstanilainen Kyzylzhar. Nikosiassa pelatun avausosan tuossa parissa vei isäntäjoukkue APOEL 1-0 Georgios Efremin voittomaalilla. Jälkimmäinen osa pelataan Astana Arenalla, Nur-Sultanissa ensi torstaina.
Maalisade tilauksessa!


Värnamolla on taatusti revanssihenkeä Ruotsin tämän hetken kovinta seurajoukkuetta Djurgårdenia kohtaan, sillä DIF murskasi Värnamon kotonaan Tele2 Arenalla kokonaista 5-0(!) Magnus Erikssonin kahden osuman sekä Bandan, Ervadsenin ja Hares Radetinacin (voittomaali) maalien turvin. Tuosta pelistä ei ole kulunut aikaa kuin vasta kolme viikkoa eli asia on vielä tuoreessa muistissa molemmilla.

Djurgården on vastaavassa tilanteessa kuin Veikkausliigassa Klubi ja KuPS eli ykköspriooriteetti on kotimaisessa liigassa, mutta europeleistä halutaan jatkoon, jos se on vain mahdollista. Tuossa järjestyksessä!

Värnamon leirissä on taatusti odotettu tätä peliä kuin kuuta nousevaa! Voitto Hammarbystä toi varmasti sille lisäboostia ja ripauksen lisää itseluottamusta, että myös Djurgården on kaadettavissa. Värnamo kuitenkin valitettavasti ailahtelee liikaa. Parhaimmillaan se pelaa kelpo futista hyviäkin jengejä vastaan, mutta voi koheltaa helpoissa paikoissa. Ja mitä tulee taannoiseen kotitappioon liigakolmosta AIK:ta (2-3) vastaan - onni ansaitaan ja päinvastoin. Paha peli betsattavaksi. Erittäin paha. Poimitaan runsaat maalimäärät haaviin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.765

Huti
22Bet - Lue arvostelu

1.765

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.71

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.71

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä