Courchevel: naisten suurpujottelu

Courchevel | naisten suurpujottelu - 22.12.2021 | 11.00
Kohde sulkeutuu: 22.12.2021 11:00
Naiset jatkavat vielä ennen joulunviettoa samassa paikassa kuin tiistaina aloittivat. Ranskan Courchevelissa kilpaillaan alkuviikon toinen suurpujottelu.

Italian Federica Brignonella on tiistain virheet karsiessaan melko hyvät mahdollisuudet yltää palkintokorokkeelle.Tiistaina täysin ylivoimaisen voiton vei erinomaista alkukautta läpivievä Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin. Hän oli ykkönen lähes sekunnin erolla niin ikään sesongin terävästi aloittaneeseen Ruotsin Sara Hectoriin, ja kolmanneksi laskenut Michelle Gisin jäi Shiffrinistä jo yli sekunnin.

Alle kahden sekunnin päähän voittajasta ehtivät enää Petra Vlhova & Tessa Worley, eli melkoisesta ylivoimasta voi Shiffrinin kohdalla puhua. Toki etukäteen ainakin kärkipäähän povatuista Meta Hrovat & Marta Bassino laskivat ulos jo ensimmäisellä kierroksella.Shiffrinin voi joka tapauksessa povata todella suurella todennäköisyydellä vähintään palkintokorokkeelle keskiviikkonakin. Sen sijaan kaksi muuta paikkaa ovat hyvinkin avoinna.

Yleensä tasaisen varma Brignone


Federica Brignone teki varsinkin toisella laskullaan joitain virheitä. Siitä huolimatta hänen vauhtinsa riitti seitsemänteen sijaan. Ero Hectoriin ja Gisiniin muodostui toki noin puoleentoista sekuntiin, mutta virheet karsimalla Brignone olisi varmasti taistellut paikasta kolmen joukkoon. Olisi ja olisi.

31-vuotias italialainen on ollut jo vuosikausia tasaisen varma ja tasokas laskija sekä suurpujottelussa että supersuurpujottelussa. Kirkkaimpana kruununa tästä tuli maailmancupin kokonaiskilpailun voitto kaudella 2019-2020, ja kokonaissijoitukset ovat muutenkin olleet vuodesta 2016 lähtien yhtä kertaa lukuun ottamatta kahdeksan parhaan joukossa.

Suurpujottelucupin sijoituksissa hän on ollut top-5:ssä aina vuodesta 2016 lähtien. Useimmiten on toki löytynyt muutama parempi laskija, ja hän onkin päätynyt todella usein joko neljänneksi tai viidenneksi. Suurpujottelussa ja supersuurpujottelussa Brignone on ollut vuosien varrella suunnilleen samoilla sijoilla.

Tämä kausi on alkanut osin hieman yskähdellen. Söldenin ensimmäisessä suurpujottelussa hän laski ulos toisella kierroksella, ja Courchevelin ensimmäisessä osassa kävi siis kuten aiemmin kerrottiin.Supersuurpujottelussa ja osin myös syöksylaskussa Brignone on kuitenkin ehtinyt näyttää, että homma toimii edelleen. St. Moritzin jälkimmäisestä supersuurpujottelusta irtosi voitto ja sunnuntaina Val d'Iserestä neljäs sija.

Potentiaalia palkintokorokkeelle on siis edelleen. Tiistain onnistujista Michelle Gisin oli viime kauden suurpujottelucupin neljäs, mutta mikään takuuvarma menestyjä hän ei silti ole. Sara Hectorille kakkossijan uusiminen olisi ehdottomasti yllätys.

Oikea kerroin olisi noin kolme


Viime kauden suurpujottelucupin voiton vei varsin selvällä erolla Bassino. Hänellä on kuitenkin taipumus myös virheisiin, kuten tiistaina nähtiin. Petra Vlhova on sijoittunut suurpujottelun kokonaispisteissä kahdesti toiseksi, mutta viime kaudella sijoitus oli kuudes. Tiistaina hän jäi palkintokorokkeesta puolisen sekuntia.


Mainittujen nimien ulkopuolelta on vaikeaa kuvitella kenenkään nousevan kolmen parhaan joukkoon. Lasken Brignonen palkintokorokepaikan oikeaksi kertoimeksi melko tasan kolme.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Federica Brignone sijoittuu kolmen parhaan joukkoon @3.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.4

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä