Otepää, sekaviesti: Suomi - Bulgaria

Otepää, sekaviesti | Suomi - Bulgaria | 13.3.2022 | 13:30
Kohde sulkeutuu: 13.03.2022 13:30
Ampumahiihdon maailmancupissa on vuorossa sekaviestien päivä. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman suuri osa kilpailijoista päästetään mukaan. Samalla tapahtuu parhaiden urheilijoiden hajaantuminen kahteen eri kisamuotoon.

Myös Suomen joukkueessa on tehty "hajasijoittelua". Tero Seppälä & Suvi Minkkinen tavoittelevat menestystä parikisassa, ja sitä kautta neljän kilpailijan sekaviestiin jäävät jossain määrin kakkosketjun urheilijat.

Sitä kautta Bulgarialla on kelpo mahdollisuudet olla Suomen edellä maalissa.Valintoja on tehty muissakin joukkueissa. Norja asettaa kaksikoksi Marte Olsbu Röiselandin & Sturla Holm Lägreidin, eli sen maailmancupin kisan voittoa haetaan tosissaan. Toisaalta tason laajuudesta kertoo se, että nelikko Sivert Guttorm Bakken-Vetle Christiansen-Tiril Eckhoff-Ingrid Tandrevold voi aivan hyvin voittaa myös pidemmän viestin.

Sama pätee Ranskaan, jonka kvartetti Simon Desthieux-Quentin Fillon Maillet-Chloe Chevalier-Justine Braisaz-Bouchet on hyvinkin potentiaalinen. Saksa asettaa tähän kisaan parhaimmistonsa muodossa Roman Rees-Benedikt Doll-Vanessa Voigt-Denise Herrmann. Sen sijaan Dorothea Wierer ei ole mukana kummassakaan Italian ryhmässä.

Eder on ykkösnimi, mutta bulgarialaisia useampaan kertaan pisteillä


Suomi lähtee pitkään viestiin kokoonpanolla Jaakko Ranta-Heikki Laitinen-Mari Eder-Nastassia Kinnunen. Bulgaria vastaa urheilijoilla Blagoy Todev-Vladimir Iliev-Milena Todorova-Daniela Kadeva.

Eder on näistä joukkueista ykkösnimi sikäli, että hänellä on eniten maailmancupin pisteitä kauden ajalta. Vastaavasti Bulgarialta sekä Iliev että Todorova ovat yltäneet pisteille useampia kertoja.

Todev hiihtää osapuilleen Rannan ja Laitisen vauhtia ja ampuu myös varsin hyvin tämän kauden osumaprosentilla 83,6. Viidessä viimeisimmässä kilpailussa tarkkuus on ollut komeasti jopa noin 93 prosenttia.

Tarkasti on osunut myös Ranta, kun taas Laitisella on ollut ongelmia ennen kaikkea pystyammunnan kanssa. Koko kauden prosentti on vain 72,6, eli jonkinmoinen riski sakkokierrokselle joutumisesta on olemassa.

Pääsevätkö ankkurit edes matkaan?


Nastassia Kinnusella hiihto ei ole ollut superluokkaa, mutta Daniela Kadevaan verrattuna lähes lentämistä. Kadeva on yksi koko kiertueen hitaimmista hiihtäjistä, ja Kinnunen pystyy ankkuriosuudella päihittämään hänet suksilla merkittävillä eroilla.

Täysin mahdollinen skenaario on kuitenkin se, että nämä molemmat joukkueet tullaan ottamaan kierroksella kiinni. Suomi on ankkuriosuudella lähtökohtaisesti parempi, mutta pääsevätkö ankkurit edes matkaan? Jos eivät pääse, on Bulgaria todennäköisemmin siinä vaiheessa edellä.


Kun joukkueet ovat jo lähtökohtaisesti varsin tasavahvat, on Bulgaria tässä hyvä nosto pelikohteeksi.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Bulgaria sijoittuu paremmin kuin Suomi @2.3

Huti
Betinia - Lue arvostelu

2.3

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä