Otepää, pariviesti: Suomi - Kanada

Otepää, pariviesti | Suomi - Kanada | 13.3.2022 | 16:15
Kohde sulkeutuu: 13.03.2022 16:15
Ampumahiihdon maailmancupissa on vuorossa sekaviestien päivä. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisimman suuri osa kilpailijoista päästetään mukaan. Samalla tapahtuu parhaiden urheilijoiden hajaantuminen kahteen eri kisamuotoon.

Suomi hakee hyvää tulosta parikilpailusta, kun mukaan asetetaan kenties parhaat vaihtoehdot juuri tähän kisamuotoon. Tero Seppälän asemasta ykkösmiehenä ei tarvitse keskustella, ja Suvi Minkkinen loistaa ampumapaikalla.

Jossain määrin ammuntaan painottuvassa kisassa suomalaisilla ei pitäisi olla mitään ongelmia välttää sakkokierros.

Kanadalta mukana ovat niin ikään maan kaksi parasta urheilijaa, Christian Gow & Emma Lunder. Suomen duo on kuitenkin lähtökohtaisesti melko merkittävällä erolla parempi, ja useimmat bookkerit ovat myös todenneet näin. Bet365 sen sijaan ei, joten tartutaan tähän ilomielin.Kisan suosikit löytyvät tutuista maista. Norja (Marte Olsbu Röiseland-Sturla Holm Lägreid), Ruotsi (Sebastian Samuelsson-Hanna Öberg) ja Saksa (Erik Lesser-Franziska Preuss) hakevat tästä tosissaan maailmancupin voittoa, eikä huono kaksikko toki ole Ranskallakaan: Antonin Guigonnat-Anais Chevalier-Bouchet.

Suomalaisista Seppälä on maailmancupin kokonaistilanteessa 11:s ja Minkkinen 41:s. Kanadan vastaavat sijoitukset ovat Gow'n 38:s ja Lunderin 60:s. Jo tämä kertoo varsin hyvin niistä lähtokohdista, joista tähän kilpailuun startataan.

Lunder ja Minkkinen ovat hiihtäjinä keskenään varsin tasaiset, ja Minkkisen sukset ovat olympialaisten jälkeen kulkeneet hieman nopeammin. Suomalaisen ampumasuoritukset ovat olleet täyttä timanttia: seitsemässä viimeisimmässä henkilökohtaisessa kilpailussa osumaprosentti on ollut aina vähintään 90.

Koko kauden tarkkuus on ollut Minkkisellä huikea 92,0, Lunderilla ihan kelvollinen 82,2. Ero on siis kuitenkin peräti kymmenkunta prosenttiyksikköä, eli lähtökohtaisesti Lunder tulee ampumaan neljällä paikalla kaksi ohilaukausta enemmän kuin Minkkinen.

Tero Seppälä on puolestaan merkittävästi parempi hiihtäjä kuin Christian Gow. Suomalainen hyödyntää parhaimmillaan loistavasti peesejä, ja niitä saattaa olla tarjolla tässäkin kisamuodossa.

Puntit tasoittuvat merkittävästi ampumapaikoilla, joissa Gow on loistava. Kauden osumaprosentti 88,8 puhuu puolestaan, samoin se ettei tämä sesonki ole ollut mikään muutaman kuukauden suonenveto. 28-vuotias mies on vetänyt parhaimmillaan jopa yli 90 prosentin kauden.


Maailmancupin sijoitukset antavat hyvän pohjan siihen, miksi Suomen pitäisi olla tässä vertailussa melko merkittäväkin suosikki.

Betiveltä 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!


Oletko jo tutustunut Betive vedonlyöntisivustoon? Booker tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja mainion ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti, jossa on vain 4x kierrätys. Lue Betive arvostelu tai siirry suoraan lunastamaan huippubonus!
Betive: lunasta 100% / 100€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Suomi sijoittuu paremmin Kanada @1.83

Huti
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.671

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä