Ampumahiihto (N) - Normaalimatka: Tarkat ampujat vahvoilla!

Julkaistu: 13.02.2018 13:38


Ampumahiihto (N) - Normaalimatka: Tarkat ampujat vahvoilla!
Olympialaiset, ampumahiihto: Naisten normaalimatka kello 10:15
LeoVegas LeoVegas
Naisten ampumahiihto jatkuu olympialaisissa keskiviikon normaalimatkalla. Suoranaista dominanssia edelliskilpailuissa esittänyt Laura Dahlmeier lähtee tähänkin kilpailuun selkeänä ennakkosuosikkina.

Alla vedonlyöntikertoimia naisten 15km matkalle. Ennakko jatkuu taulukon jälkeen.


Normaalimatka on kilpailumuotona varsin poikkeava muihin ampumahiihtokisoihin nähden. Pitkä väliaikalähtö, neljä ammuntapaikkaa ja jokaisesta ohilaukauksesta seuraavan minuutin aikasakko tekevät kilpailuformaatista hyvin poikkeavan.

Kun vielä tuuliolosuhteet Pyeongchangissa ovat olleet ailahtelevat, nousee ammuntatarkkuus entistä suurempaan rooliin.

Minuutin aikasakosta johtuen pidemmällä matkalla pärjäävätkin pääsääntöisesti vahvat ampujat. Laura Dahlmeier on tälläkin saralla kärkinaisista omassa kastissaan, joten suursuosikin asema ei ole tälläkään matkalla horjutettavissa.

Sen sijaan muihin perinteisiin suosikkeihin normaalimatka vaikuttaa selkeästi. Kovista hiihtäjistä muun muassa Kaisa Mäkäräinen, Justine Braisaz, Anais Chevalier, Denise Herrmann, Marte Olsbu ja Anastasia Kuzmina harvemmin pärjäävät ampumapenkalla.

Tämän vuoksi mielenkiintoisemmat haastajat tulevatkin muualta. Anais Bescond on kokenut ja äärimmäisen varma ampuja. Ranskatar on myös osoittanut olympialaisissa tähän mennessä upeaa kisavirettä ja lähtee keskiviikon matkalle yhtenä suurista suosikeista.

Toinen varsin potentiaalinen menestyjä on Ukrainan Julia Dzhyma, jota voidaan pitää todellisena normaalimatkan spesialistina. Maailmancupin kiertueilla vahva ampuja on usein menestynyt vain ja ainoastaan pitkällä matkalla.

Hyvistä ampujista Valj Semerenko, Dorothea Wierer, Hanna Öberg ja Natasha Skardino ovat myös mahdollisia menestyjiä. Kokeneista arvokisakävijöistä Marin Dorin Habert ja Darya Domracheva ovat tuskailleet avausmatkoilla, mutta heilläkin on täysi sauma lyödä normaalimatkalla muille luu kurkkuun.

Pelivihjeeksemme nousee kuitenkin juuri Ukrainan Julia Dzhyma, joka saa hurjan top3-kertoimen 12,50! Myös Bescondin top3-kerroin 6,50 (MrGreen) on varsin pelattava kohde.
Katso myös: Käytä tarjous & saat Suomelle kertoimen 7,00
Leijonat kohtaa Kanadan puolivälierässä keskiviikkona 21.2. kello 14:10 alkaen. Mr Green tarjoaa Suomelle voittokertoimen 7,00. Erikoiskerroin ei sisällä mitään kierrätysvaatimuksia. Lunasta Suomelle kerroin 7,00 tästä >>

Pelivalintamme:

TOP3: Julia Dzhyma @12.5

Unibet - Lue arvostelu

12.5

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

12.5

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

12.5

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan