NHL: Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks

Julkaistu: 27.02.2019 15:57


NHL: Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks
NHL | Anaheim Ducks - Chicago Blackhawks | 5.00 | Ducksilla on poissaoloja, Hawks jahtaa tärkeitä pisteitä playoff-jahdissa.
Nordicbet Nordicbet
Ducksilla ei tänä keväänä pudotuspelejä pelaa, vaikka hyvällä loppukaudella se voisikin olla mahdollista. Joukkueen taso ei kuitenkaan riitä, ja siirtotakarajalla se laski entisestään Brandon Montourin pois treidaamisella.

Viime aikoina joukkueen oman pään peli on toiminut suhteellisen hyvin, ja Ryan Miller on tuurannut John Gibsonia maalilla onnistuneesti. Nyt Millerin pelaaminen on kuitenkin epävarmaa, eikä hän ollut kokoonpanossa edellisessäkään ottelussa.

Maalinteko joukkueella ei ole sujunut koko kautena, sillä tehtyjä maaleja on vähiten koko liigassa ja ylivoimakin on neljänneksi heikointa. Viimeisessä kolmessa ottelussa Ducks on tehnyt yhteensä kolme maalia. Tämän lisäksi joukkueen ykköshyökkääjä Ryan Getzlafin pelaaminen ottelussa on epävarmaa.

Blackhawks on ollut tämän vuoden puolella yksi NHL:n kovimmista joukkueista ja jahtaa tosissaan pudotuspelipaikkaa, johon sillä on matkaa kuusi pistettä. Pudotuspelipaikasta taistelemisen on mahdollistanut lähinnä vahva hyökkäys Patrick Kanen johdolla, kun oman pään peli taas ei ole juurikaan toiminut.

Nyt joukkue on kahden ottelun tappioputkessa ja tästä ottelusta olisi otettava pisteet. Tähän on hyvä mahdollisuus, koska Hawksin hyökkäys toimii varmasti ja puolustuksellakin on mahdollisuus onnistua heikkoa Ducksin hyökkäystä vastaan.

Ducksilla ei enää juurikaan ole panosta tällä kaudella ja halu voittaa ei ehkä ole korkeimmillaan. Joukkue on entistä heikompi nyt, kun se oli myyjän roolissa vaihtotakarajalla. Myös Getzlafin ja Millerin mahdolliset poissaolot ovat myös isoja.

Hawks on ottelussa ennakkosuosikki, vaikka kertoimissa se ei juuri näykkään, ja tarvitsee pisteitä paljon isäntiä enemmän. Ainoa pieni epävarmuus on joukkueen heikko oman pään peli, mutta kyllä se kertoimia todennäköisemmin tämän ottelun voittaa. Pelivalintamme on siis suora vierasvoitto.

Pelivalintamme:

1X2: Chicago Blackhawks @2.50

Mobilebet - Lue arvostelu

2.50

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.50

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.50

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.50

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.50

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.50

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan