NHL: Anaheim Ducks - Colorado Avalanche | Tärkeitä pisteitä vieraille

Julkaistu: 03.03.2019 01:00


NHL: Anaheim Ducks - Colorado Avalanche | Tärkeitä pisteitä vieraille
NHL | Anaheim Ducks - Colorado Avalanche | 23.00 | Ducksilla ei ole juurikaan panosta enää tällä kaudella. Avs taistelee tiukasti pudotuspelipaikoista.
Nordicbet Nordicbet
Anaheimin kausi on ollut pettymys ja varsinkin hyökkäyspeli on ollut heikkoa, sillä joukkue on tehnyt vähiten maaleja koko NHL:ssä. Joukkue lähtee tämäniltaiseen otteluun allaan viisi peräkkäistä häviötä ja voitettuaan kolme viimeisestä 15 ottelusta. Ankat on liigassa neljänneksi viimeisenä.

Loukkaantumisrintamalta on saatu vähän helpotusta, kun ykkösvahti John Gibson on palannut kokoonpanoon. Jenkki on eliittitason maalivahti, mutta ei pysty surkean hyökkäyksen ja keskinkertaisen puolustuksen takana voittamaan pelejä yksin joukkueelle.

Vastaavasti Ryan Getzlafin pelaaminen Avsia vastaan on epävarmaa. Kanadalainen on kärsinyt ylävartalovammasta ja ollut sivussa viidestä peräkkäisestä ottelusta. Getzlaf on tärkeä pelaaja Ducksille, mutta loukkaantumisten kanssa tuskin otetaan suuria riskejä, kun panoksia ei oikeastaan enää ole.

Colorado oli vuodenvaihteen jälkeen jyrkässä syöksykierteessä, mutta nyt kurssi on kääntynyt. Viimeisestä seitsemästä ottelusta Avs on voittanut viisi ja jäänyt pisteittä vain kerran. Maalinteko on alkanut taas sujumaan, sillä näissä peleissä tehtyjä maaleja on keskimäärin peräti neljä ottelua kohden.

Avalanchella on ottelussa paljon enemmän panosta, sillä joukkue taistelee tiukasti läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Viime aikojen vire on antanut uskoa kevään jatkumisesta runkosarjan jälkeen, ja tällaisista otteluista, kun vastassa on yksi liigan heikoimmista joukkueista, olisi todella tärkeää ottaa pisteitä.

Coloradon kerroin on yllättävän suuri pelkästään senkin takia, että joukkue on paljon isäntiä laadukkaampi. Se vahvistui entisestään siirtotakarajalla Derick Brassardilla, kun taas Ducks ainoastaan heikentyi. Maalivahtipelissä Ducks voittaa, jos Gibson pelaa, mutta ei selkeästi.

Viime aikojen tuloskunto on myös vahvasti vierasvoiton puolella. Kotietukin on normaalia pienempi, kun fanien luotto pudotuspelipaikkaan on olematon. Siksi pelivalinta on Coloradon suora voitto, josta saa hyvän kertoimen.

Pelivalintamme:

1X2: Colorado Avalanche @2.40

Comeon! - Lue arvostelu

2.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.40

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.40

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.40

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.40

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.40

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.40

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.40

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan