Nyrkkeily: Andy Ruiz jr - Chris Arreola

Julkaistu: 01.05.2021 11:10

Nyrkkeily: Andy Ruiz jr - Chris Arreola
Nyrkkeily | Andy Ruiz jr - Chris Arreola | 06:00 |02.05.2021
Yöllä nyrkkeillään, ja hienon otteluillan Dignity Health Sports Parkilla päättää yhdysvaltalaisen Andy Ruiz jr:n ja maanmies Chris Arreolan kohtaaminen noin kuuden aikaan aamuyöstä.Ruiz on kokenut melkoisen muodonmuutoksen


Andy Ruiz jr on noussut nopeasti parrasvaloihin. 31-vuotias jenkki on otellut hyvällä tasolla jo pitkään, mutta vasta kaksi vuotta sitten napattu uskomaton yllätysvoitto nykyisestä raskaansarjan kärkinimestä, Anthony Joshuasta toi Ruizille aseman jossa hän nyt on. Ammattilaisurallaan "Destroyer" on hävinnyt vain kahdesti, ja voittoon on päättynyt peräti 33 ittelua, joista 22 tyrmäyksellä.

Ruizib tuhkimotarina Joshua-ottelussa ei ollut ennakkoon odotettu. Vastassa ollut jättimäinen britti oli kertoimissa valtava suosikki, ja Ruizia pelanneet saivatkin rahat takaisin yli 20-kertaisena. Ottelu oli edennyt kuudessa ensimmäisessä erässä vuoristoratamaisesti, mutta Joshuan ongelmat alkoivat näkyä pienemmän ja liukkaan Ruizin tullessa iholle. Lopulta seitsemännessä erässä Ruiz takoi itsellee voiton teknisellä tyrmäyksellä.

Kaksikko kohtasi uudestaan kuusi kuukautta myöhemmin, vuonna 2019 joulukuussa. Saudi-Arabiassa järjestetty valtava tapahtuma ei ollut ensimmäisen kaltainen spektaakkeli, kun Joshua nakutti helpon, mutta tylsäksi kritisoidun pistevoiton jabillaan ja liikkeellään. Ruiz oli ottelussa huonossa kunnossa, ja on myöntänyt myös itse että raha ja nopea maine nousivat hattuun. Kyseinen tappio oli ensimmäinen sitten Joseph Parkerille vuonna 2016 kärsityn pistetuomion jälkeen, vaikka tuossakin matsissa moni näki Ruizin olleen parempi.

Ehkäpä maailman tämänhetkisen ykkösnimen, Canelo Alvarezin treeniryhmässä Ruiz on kuitenkin piiskannut itsensä uran parhaaseen kuntoon, ja lähtee hakemaan Joshualle takaisin hävittyjä vöitä pikkuhiljaa takaisin.Arreola on kokenut kettu


Chris Arreola lähtee Ruizin haastoon, ja voitto ottelusta olisi lähes verrattavissa vastustajan uran tähtihetkeen. 40-vuotias on tällä hetkellä rankattu maailman raskassarjalaiset listalla sijalle #50, ja odotukset ovat matalat kun vastassa on #7 rankattu kaveri. Arreolan ura on edennyt päätepysäkin suuntaan, mutta 38 voittoa ja vain 6 tappiota kärsinyttä miestä ei saa aliarvioida. 33 tyrmäysvoittoa hakannut iskijä teki ammattilaisdebyyttinsä jo vuonna 2003.

Arreolan viime vuodet ovat menneet melko hiljaisella tahdilla, kun edellisestä ottelustakin on kerennyt kulua jo 21 kuukautta. Tuolloin tappiosarake kasvoi Puolan Adam Kownackia vastaan, kun 12 eräisessä ottelussa vain kolmessa jenkin nähtiin olleen parempi. Kownacki on raskaansarjan top10-nimi, josta Robert Helenius nappasi voiton viime ottelussaan.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Arreola on vetänyt 4 voittoa ja 4 tappiota, yhden ollessa tasapeli, ja yhden päättyessä ratkaisemattomana. Hän kohtasi tyrmäyskone Deontay Wilderin vuonna 2016, ja oli yksi harvoista, joita mies ei ole kyennyt tyrmäämään. Aikanaan hän oli yksi painoluokan lupaavimmista nimistä, kun 27-0 rekordin omaavana hän pääsi ottelemaan jopa Vitali Klitshkoa vastaan.

Ottelu Ruizia vastaan on hyvä ottelu tähän väliin, kun mahdollisuutena on kopata yksi uran suurimmista poteista, ja tarjolla olisi voittaessa aivan valtava päänahka.
Ruizin kertoimet melko kuraa


Ottleun vetovalinnaksi napataan yli 6.5 erää. Uran parhaassa kunnossa, ja tappiosta motivoituneena Ruiz nähdään markkinassa aivan valtavana suosikkina. Kertoimet ovat ammuttu niin pohjamutiin, että vetovalintaa ei lähdetä ottamaan voittajan osalta.

Yli 6.5 erää on tähän hyvä kohde. Arreolan vahvuudet ovat ehdottomasti kestävyyden puolella, kun leuka on vuosien saatossa ottanut kovia pommeja, mutta tyrmäyksellä hän on hävinnyt vain yhden uransa kuudesta tappiosta, ja vastustajia katsoessa se on ihme. Ruiz ei todellakaan ole mikään raskaansarjan hurjimmista pommikoneista, vaan pitkäkestoinen ja useiden erien pommitus on tuonut hänelle enemmän menestystä.

Odotuksissa on Ruizin voitto, mutta todennäköisesti se tapahtuu vasta viimeisen viiden erän aikana, tai pistetuomiolla. Arreolan kyky varoa vaarallisia iskunvaihtoja ja kestää pommit on tärkeä tähän matsiin, kun Ruizin paine tulee olemaan kova.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 6.5 erää @2.00

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.92

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.92

Betinia - Lunasta 200€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.91

BetVictor - Hyödynnä 100€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi