Eurooppa-liiga : Apollon - Lazio

Julkaistu: 29.11.2018 19:12


Eurooppa-liiga : Apollon - Lazio
Eurooppa-liiga | Apollon - Lazio | 22:00
Eurooppa-liigan H-lohkossa nähdään myös panokseton ottelu kyproslaisen Apollon ja italialaisen Lazion välillä. Lazio on varmistanut paikkansa 32 parhaan joukossa ja Simone Inzaghi lepuuttaa tähtipelaajiaan illan ottelussa.

Apollon lähtenee otteluun parhaalla kokoonpanollaan, mutta suuresti en joukkueen materiaalille arvoa nosta, vaikka ihmeenkaupalla joukkue saikin viime kierroksen ottelussa iskettyä kaksi maalia Frankfurtin verkkoon. Laziolta ottelusta huilaa kahdeksan maalia iskenyt ykkösmaalipyssy Ciro Immobile, keskikentän Sergej Milinkovic-Savic, Lucas Leiva sekä Luis Alberto. Myös ykkösveskari Tomas Strakosha on huilivuorossa.

Lazion Kyprokselle lähtenyt kokoonpano on seuraava: Alia, Acerbi, Armini, Bastos, Caceres, Durmisi, Guerrieri, Luiz Felipe, Berisha, Cataldi, Lulic, Murgia, Rezzi, Caicedo, Rossi, Proto, Wallace sekä Correa.

Otteluun ei hirveitä odotuksia ole. Lazio ottanee lepuutuksista huolimatta pallonhallinnan ja kotijoukkue iskee vastaan. Lazion kakkosmiehille tarjolla näytönpaikkoja, mutta millään tapaa Frankfurt ottelun tyylistä maali-iloittelua ei ole odotettavissa ja siksi alle 2,5 maalia kertoimella 2.12 on oiva pelivalinta panoksettomaan otteluun.

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @2.12

Coolbet - Lue arvostelu

2.12

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.10

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.10

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.10

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan