MM-karsinnat: Argentiina - Bolivia

MM-karsinnat: Argentiina - Bolivia
MM-karsinnat | Argentiina - Bolivia | 02:30 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 02:30
Kotijoukkue on ylivoimainen, mutta melko harvoin se saa aikaiseksi runsasmaalisia matseja.Argentiinan edellinen MM-karsintaottelu loppui lyhyeen, kun Brasilian terveysviranomaiset tulivat keskeyttämään matsin. Viranomaiset tulivat kentälle ilmoittamaan, että neljä Argentiinan englantilaisissa seurajoukkueissa pelaavaa pelaajaa eivät olleet hoitaneet karanteenia asiaankuuluvasti. Vaikka pelaajia ei nimetty, niin Argentiinan joukkueesta Emi Buendia ja Emi Martinez pelaavat Aston Villassa ja Giovani Lo Celso sekä Cristian Romero Tottenhamissa. Martinez, Lo Celso ja Buendia olivat vielä Brasilia-matsin avauksessa.

Viimeisimpien uutisten mukaan Tottenham antaa omille argentiinalaisilleen sakot, mutta Aston Villa ei.

Ennen Brasilia-ottelua syyskuun alussa Argentiina oli jo voittanut Venezuelan vieraissa 3-1. Tällä hetkellä Argentiina on karsintalohkon kakkonen Brasilian jälkeen, ja jos nyt ei mitään erityisen ihmeellistä tapahdu, niin Qatarin kisoissa pelaa taas sinivalkoinen Argentiinan joukkue.

Bolivia sitten taas ei pelaa. Se on nyt sarjataulukon toiseksi viimeinen. Syyskuun ensimmäisessä karsintamatsissa se onnistui nipistämään pisteen kotikentällään Kolumbialta, mutta viimeksi tuli sitten Uruguaylta vieraissa neniin 2-4.

Buendia ja Martinez takaisin Englantiin


Sähellys Brasiliassa on vaikuttanut Argentiinan joukkueeseen sen verran, että Villan kaksikko on lähtenyt takaisin Englantiin, mutta Spursin parivaljakko ilmeisesti on edelleen joukkueen mukana.
Argentiina voitti kesän Copa American ja silloin joukkueen keskikentän kolmikko Lo Celso, Paredes ja De Paul oli erinomainen, ja sama ryhmä on nytkin joukkueen selkäranka.

Argentiinan hyökkäys on toki myös erinomainen. Messin kanssa nyt avauksessa pelannevat Di Maria sekä Lautaro Martinez, vaihtopenkillä olisi sitten vielä Correa ja Dybala.Bolivian kärjessä pelaa 27 maaottelumaalia tehnyt Moreno. Hän ei ole eurooppalaisille erityisen tuttu, mutta on miehellä alla kolme kautta Shakhtar Donetskin joukkueessa ja lyhyet keikat Werder Bremenissä ja Wiganissa.

Bolivian joukkue on lähes täysin kotimaan liigassa pelaavia. Moreno pelaa nykyään Brasilian Cruzeirossa, ja muutama pelaaja pelaa Chilessä. Veskari Lampe pelaa Argentiinan liigaa.

Bolivia pelasi Uruguayta vastaan 4-5-1 -systeemillä, ja joku vastaava puolustusta painottava ryhmä tähänkin matsiin lienee tulossa.


Argentiinan voittokerroin on alle 1.10. Copa Americassa Argentiina voitti Bolivian 4-1. Noin vuosi sitten Brasilia voitti MM-karsinnoissa Bolivian 5-0, ja siihen suuntaan tämänkin varmasti menee.
Vetomarkkina kuitenkin herkästi näissä ylivoimaisissa otteluissa laittaa myös totals-puolelle kovan maaliodottaman. Viimeisissä 16 Argentiinan ottelussa kuitenkin vain neljässä on tehty neljä maalia tai enemmän.
Alle neljä maalia asian handicap saa noin 1.80 -kertoimen. Se kelpaa. Tasan neljällä maalilla panoksen saa takaisin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

alle 4 maalia asian handicap @1.8

Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.75

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.75

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.75

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders