MM-karsinnat: Argentiina - Brasilia

MM-karsinnat | Argentiina - Brasilia | 01:30 | 17.11.2021
Kohde sulkeutuu: 17.11.2021 01:30
Kumpikin jatkaa MM-kisoihin, jos ei mitään ihmeellistä tapahdu. Kumpikin on myös ollut kovin vähämaalinen joukkue.Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa pelataan klassikko-ottelu Argentiina vastaan Brasilia. Matsi pelataan San Juanin Estadio de Bicentenariolla Argentiinan länsiosissa.
Tilanne Etelä-Amerikan lohkossa on se, että sekä Brasilia että Argentiina menevät Qatarin MM-kisoihin helposti, ellei nyt sitten jotain aivan kummallista tapahdu. Karsinnoissa pelataan 18 matsia, kun näillä kahdella on kummallakin kuusi ottelua jäljellä Brasilia on sarjataulukon kärjessä 34 pisteellä. Argentiinalla on 28 pistettä ja kolmosena on yhden ottelun enemmän pelannut Ecuador 20 pisteellä.
Brasilian ja Argentiinan ensimmäinen karsintaottelu meni täysin pieleen, kun erilaisten koronasähellysten vuoksi ottelu keskeytettiin heti alkuunsa. Tämä matsi näillä joukkueilla on vielä pelattavana rästiotteluna.

Edellisellä kierroksella muutama päivä sitten Argentiina voitti Uruguayn vieraissa 1-0. Di Maria teki ottelun ainoan jo seitsemännellä minuutilla. Uruguay sai ottelussa aikaiseksi paljon enemmän maalipaikkoja, vaikka pallonhallinta olikin Argentiinalla.
Messi aloitti pelin vaihdossa, ja tuli mukaan vasta viimeiseksi vartiksi. Hänen mukana olo ylipäätänsä oli pienen kohun paikka. Messillä on ollut loukkaantumisongelmia.
Argentiina on nyt pitänyt karsinnoissa nollan viidesti peräkkäin.

Jogo bonito on muisto vain


Brasilia pelasi viimeksi kotonaan Kolumbiaa vastaan ja voitti 1-0. Maalin teki Paqueta. Brasilian voitto oli varmasti ansaittu. Se hallitsi peliä selvästi, mutta jonkinlainen maalinteko-ongelma brasseilla nyt tuntuu olevan. Se joutui tekemään kovan työn yhden maalin eteen. Brasilian viimeisessä kymmenessä maaottelussa se on tehnyt yhden maalin tai jäänyt nollille peräti seitsemän kertaa. Jobo bonito, eli kaunis jalkapallo, on mennyttä aikaa, eikä nyky-Brasilia edes ole kovin tehokas.

Saapa nähdä minkä roolin Argentiinan päävalmentaja Scaloni nyt antaa Messille. Jos Messi aloittaa pelin, niin tuskin hän pelaa koko 90 minuuttia. Ja jos Messi on avauksessa, niin joko Martinez tai Dybala putoaa penkille.
Scaloni tuskin tekee sen kummempia muutoksia joukkueen avaukseen. Puolustus on olut erinomainen jo pitkään.

Neymar loukkasi viime ottelussa reitensä eikä nyt pelaa. Tilalla voisi olla Vinicius Junior. Casemiro on sivussa Brasilian joukkueesta varoitustilin täyttymisen vuoksi. Edenilson on kutsuttu mukaan hänen tilalleen. Fabinho voisi tulla avaukseen Casemiron tilalle.
Tuskinpa Brasilian päävalmentaja Tite paljonkaan tekee vaihtoja pakollisten loukkaantuneiden korvaamisen lisäksi. Argentiinan kohtaaminen on aina iso juttu, vaikka panos ei olisikaan nyt kummoinen.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.10 – 3.20 – 2.75, ja kaipa kotijoukkue on tuon verran suosikki. Argentiinan puolustus on ollut rautaa. Brasilia on ollut vähämaalinen joukkue, ja nyt vielä Neymar on sivussa. Alle 2 maalia asian handicap saa kertoimeksi reilut 1.80, ja sen voi ottaa. Kertoimet ovat olleet joka putiikissa laskussa, ilmeisesti Neymarin loukkaantuminen vaikuttaa. Tasan kahdella maalilla panoksen saa takaisin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2 maalia, asian handicap @1.92

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders