Jalkapallon MM: Argentiina - Islanti | Onko Argentiina heti vaikeuksissa?

Julkaistu: 13.06.2018 18:41


Jalkapallon MM: Argentiina - Islanti | Onko Argentiina heti vaikeuksissa?
Jalkapallon MM | Argentiina - Islanti | 16:00
Bethard Bethard
Jalkapallon MM-kisat alkavat Argentiinan osalla ottelulla Islantia vastaan. Hurjaa jalkapallo-huumaa elävä Islanti ei varmasti tule olemaan Argentiinalle mikään helppo vastus ja saarivaltion suuri etu onkin erikoistilanteet, missä joukkue pystyy kokoeron ja kovuun ansiosta laittamaan latinot tiukille.

Argentiinan karsintaurakka ei ollut mikään helppo ja joukkue joutui aina viimeiseen otteluun asti jännittämään kisapaikkaa. Jälleen kerran joukkueen paljon parjattu kapteeni Lionel Messi nosti joukkueen arvokisoihin ja jahtaamaan sitä henkilökohtaisen uransa tärkeintä pokaalia.

Islanti selvitti upeasti tiensä MM-kisoihin, mutta tämäkään ei olisi onnistunut suomalaisten avustuksella, sillä Huuhkajien Pyry Soiri iski 90min tasoituksen Kroatiaa vastaan ja sitä kautta joukkue varmisti MM-kisapaikkansa. Soiria juhlittiin Islannissa kuin kansallissankaria.

Tässä ottelussa tullaan varmasti näkemään vahvaa puolustusta Islannin osalta ja Argentiina tulee hakkaamaan päätä seinään läpi ottelun. Argentiinan ympärillä on pyörinyt paljon kysymysmerkkejä, kun joukkueella puolustaminen ja maalivahtipelaaminen ei ole vaaditulla tasolla. Myös hyökkäys on täynnä kysymysmerkkejä, sillä maalit ovat olleet aivan liikaa Lionel Messin harteilla.

Emme usko, että Argentiina selvittää tätä kamppailua kovinkaan helpolla ja näemme heidän puolustuksen ainakin kerran murenevan kovan Islannin vastaiskupelaamisen alla. Argentiina tulee olemaan vaikeuksissa omassa päässään, sekä oman pään sisällä.
Katso myös: Testaa uutta sivustoa, Nightrush!
Testaa nyt täysin uutta vedonlyöntisivustoa: www.nightrush.com ja lunasta samalla 100€ arvoinen Nightrush bonus. Bonus on perinteinen 100% tarjous: talleta uutena pelaajana 100€ ja saat yhteensä 200€ pelirahaa.
NightRush: Lunasta uusi 100€ arvoinen vedonlyöntibonus tästä >>

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.60

Unibet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.60

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.60

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.55

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.55

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan