Copa America: Argentiina - Kolumbia

Julkaistu: 14.06.2019 15:18


Copa America | Argentiina - Kolumbia | 1.00
Copa American ensimmäinen huippuottelu nähdään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun B-lohkon kaksi suosikkia Argentiina ja Kolumbia kohtaavat. Argentiina lähtee jahtaamaan ensimmäistä Copa America -voittoaan sitten vuoden 1993.

Argentiinan arvoturnaukset ovat 2000-luvulla päättyneet järjestäen pettymyksiin. Vuonna 2014 maa oli lähellä maailmanmestaruutta, mutta hävisi finaalin Saksalle. Maan suurin jalkapallotähti Lionel Messi on voittanut maajoukkueessa ainoastaan yhden olympiakullan, ja tämä saattaa jopa olla ”Kirpun” viimeinen tilaisuus arvoturnausvoittoon.

Huolimatta historiasta, Argentiinalla on vahva nippu ja se on Brasilian jälkeen turnauksen suurin voittajasuosikki. Joukkueesta löytyy useampi pelaaja Euroopan huippujoukkueista, ja varsinkin hyökkäys on Messin ja Sergio Agueron johdolla pelottava. Joukkueen suurin kysymysmerkki lienee maalivahtiosasto, sillä turnaukseen nimetyillä maalivahdeilla on yhteensä kymmenen ottelua maajoukkuekokemusta.

Kolumbia kuuluu turnauksen haastajiin Uruguayn ja Chilen kanssa. Edellisessä Copa Americassa vuonna 2016 maa sijoittui kolmanneksi, ja viime vuoden MM-kisoissa se tippui lohkovoittonsa jälkeen neljännesvälierissä niukasti Englannille.

Kolumbialtakin löytyy kokoonpanosta laatua, ja maan jalkapallo on ollut viime vuodet nousussa. Hyökkäyksestä löytyy muun muassa Seria A:n maalipörssissä tällä kaudella toiseksi sijoittunut Duvan Zapata ja keskikentältä Bayern Munchenin James Rodriguez ja Juventuksen Juan Cuadrado.

Argentiinan voitolle ottelusta saa noin 2.25-kertoimen, joka on aika lailla kohdillaan. Vetokohde löytyykin maalimääristä, sillä maaliodottamat ovat korkeammat kuin kertoimista voisi olettaa. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin paljon hyökkäysvoimaa, joten uskomme että maaleja voidaan hyvinkin nähdä. Pelivalintamme on yli 2,5 maalia, mutta myös yli 2 maalia tarjoaa pelattavan kertoimen.

Voita liput Blockfesteille NordicBetiltä!


NordicBet jakaa kahden lipun lippupaketteja Blockfesteille 16-17. elokuuta Tampereen Ratinaan. Nappaa joko päivän korkein kerroin vedonlyönnissä tai eniten voittoja nettikasinon ilmaiskierroksilla ja lippupaketti on sinun. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan NordicBetin kampanjasivulle osallistumaan.
osallistu kampanjaan ja lunasta itsellesi liput blockfesteille täältä >>

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.40

Betsson - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.35

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.35

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.35

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.35

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.35

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.35

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan